Edifier T5 satın aldım. Edifier S880db ile kullanıyorum şu anda. 80 Hz'ye ayarladım. |
Edifier Kullanıcıları Topluluğu (108. sayfa)
-
-
Public.gr sitesine baktım da az önce.
Sanırım gidip Yunan'dan alacağım, fiyatlar 36 liralık kura rağmen buranın yarısı
Yarın bir orestiada'ya gideyim ben bakalım hangi ürünler var mağazasında bu public'in
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil performansı.daha once kullandiginiz sub varmi kiyas yapabilecgnz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef tr artık bitti hobi için.ikinci el sitesi shbn bakıyorum ses sistemlerine.ilan çıkmıyor.millet satsa yerine koymaya 3 kati masraf yapıcak.şuan mevcut cihazlarla idare 🤭
Kıyas yapamam ancak ben memnun kaldım. Baslar yerine geldi. Bas şiddetini ve frekans yanıtını ayarlayabiliyorsunuz. Yumuşak bas, orta bas, sert bas gibi istediğinize göre ayar yapabiliyorsunuz. Biraz daha kullanayım, inceleme yazacağım.
-
Tesekkur 👍
Bilgisayarda kullanmak için ne önerirsiniz? Fiio K5 Pro kulaklık amfim var dac olarak da kullanabilirim alacağım hoparlörler ile. 35K civarını geçemem bu civarda S2000 MK3 için ne dersiniz?
-
Kaç m^2? Ona göre yorum yapalım.
-
Arkadaşlar merhaba,
Logitech Z623 kullanıyordum ve uydularında olan ses problemi nedeniyle Z906 aldık. Z906 da da elektronik bir problem oldu ve sanırım iade alınacak. Ben Z623 den memnundum aslında.
Edifier hoparlörleri de bir süredir inceliyorum ama iyice kafam karıştı. Deneyimli arkadaşlar için 2 sorum olacak.
1- Logitech Z623 den daha iyi dediğiniz ama fiyatı çok yüksek olmayan bir Edifier modeli önerebilir misiniz?
2- Edifier R1280Dbs modelinde harici subwoofer girişi var. Z623 un subwooferi bu modele bağlanabiliyor mu?
Çok teşekkürler
Bende X600 sonrası için yeni sistem bakıyorum artık 15 sene üstüne kablolar temassızlık yapmaya başladı, Öneri yapabilecek varmı fiyatı çok uçurmadan, Keşke Edifier eskisi gibi tüm ürünleri getirseydi.
-
Edifier’larda ayrı bir tiz sürücüsü olduğu için bence her modeli Logitech’ten daha iyi. Tiz ve detay sesler Edifier çok daha iyi verir.
Logitech subı ile şişkin bir ses veren garip ses sistemleri üreten bir marka bana göre. O yüzden bütçeniz dahilinde hangi modeli alabilirseniz ona gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
Diğer sorunuza gelince z623’deki sorun nedir bilmiyorum ama eğer z623’ün amfi kısmında bir sorun yoksa 1280dbs’in sub çıkışından z623’ün aux girişine bağlantı yaparak sub eklentisi yapabilirsiniz.
Eğer z623’ün amfisinde bir sorun varsa da z623’ün amfisini iptal edip alttaki linkteki 2.1 amfiyi alıp z623 Sub’ı bu amfinin sub çıkışına bağlayarak besleyebilirsiz.
Tabii bu arada 1280 DBs’nin sub çıkışından bu amfiye giriş yapmalısınız.
www.n11.comZK-MT21 2x50W + 100W Bluetooth 5.0 2.1 Kanal Amfi Modülü Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/zk-mt21-2x50w-100w-bluetooth-50-21-kanal-amfi-modulu-24248080?magaza=motorobit
Bu arada buna benzer sub amfileri Amazon yada AliExpress’te de oluyor. Daha uygun fiyatlı sadece sub amfisi olan bir model bulursanız o da olabilir ama girişinin stereo olması gerekli çünkü 1280 DBs’nin sub çıkışı stereo. Eğer harici bir amfi kullanacaksanız bu önemli bir detay.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bilgiler için çok teşekkürler.
Z623 deki problem belli bir ses düzeyi üzerine çıkınca cızırtı yapması idi. (10 yıllık sorunsuz kullanım sonrası) Uydulardaki hoparlörleri değiştirince cızırtı problemi çözüldü ama bu sefer de kalite olarak tatmin etmemeye başladı. Bu nedenle sub sağlam şekilde duruyor.
Tekrar çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Bu durumda z623’ün sub’ını kullanabilirsiniz.
Yalnız Sub’ı açıp kapamak için en azından açma kapama tuşunun olduğu uyduya ihtiyacımız var.
Sub’ın sesini arttırıp azaltmak için yine uydu üzerindeki anahtarı kullanmanız gerekiyor.
Eğer masa üstünde yer yoksa o uyduyu Sub’ın üstüne koyup masa üstünde yer kaplamasına engel olabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Elinde Edifier m3300sf model ses sistemine ait kumanda olan var mı? Yada uyumlu farklı bir kablo da olabilir. Subwofer girişindeki kablo temassızlık yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Yeni projektör satın aldım ve projektör için ses sistemi arayışım var. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün modeli var mıdır? 10-20k bandında. Yoksa hiç Edifier bakma mı dersiniz.
yok mu artık edifier 3300 gibi uygun fiyatlı kaliteli hoparlör?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X