Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.159
Cevap
40
Favori
123.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün satıldı mı,linke tıkladım da ulaşamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar.sadece bu sayfadan yıllar içinde en az 100kişiye bilgi tavsiye yol göstererek yardimci oldum.çogunla gorusuyorum hâla.karşılıksız çıkarsız.ama ara ara bazı kişilere biseyler yazıp soru veya herhangi seyler yazıyorum önce selam sabah iletip.selamsız sabahsız itici şupheli kısa cevaplar yada değişik tepkiler.Ne yabani insanlarsınız anlamadım nasıl tiplersiniz.burada sonucta bu işe gönül vermiş insanlarin olması lazım.Bence bu insanlar kendi menfaatlerinin disinda biseyle ilgilenmedikleri için bu tarz yabanilikler yapıyorlar.inşallah denk gelmem bir daha.Hepinize selamlar

• zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    Üstad çok haklısın. Dediğin gibi çıkar gütmeden herhangi bir şey beklemeden elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyorsun yalnız bazı insanlar iyi niyetini suistimal ediyor. Bizde hatalar yapıyoruz elbette eyvallah,önemli olan kalp kırmadan hatamızı düzeltebilmek. İnşallah bundan sonrasında saygı ve sevgi çerçevesinde iletişimimizi sürdürürüz. Herkes hatasını birbirine söylesin yalnız herkesin içinde değil birbirimizin niyetini anlayalım ki yaklaşımımız da bu doğrultu da olsun. Sonuçta bir çoğumuz birbirimizi hiç tanımıyoruz fakat bu da saygı sevgi olamaz anlamına gelmez. Önemli olan birbirimizi görmeden tanımadan anlayabilmek klavye delikanlılığına gerek yok hepimiz anlayışlı,hoşgörülü insanlarız. Hepinize selamlar.
    Ne oldu hayırdır ben kaçırdım sanırım olayı Bu konuda bu tarz şeyler olmaması lazım zaten fazla aktif kişi yok olanlarda olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyor.
  • Ne oldu acaba bende merak ettim!

• Selamlar tekrar.çok önemli degil ama son 2 hafta ikişi tavsiye istemiş.hiç alakam olmayan insanlara yönlendirdim cigaz almalari için tatif bile edemiyecegm kuşkulu sorular vs.beni aracı aradan komisyon alıyorum tarzında yaklaştılar ;) cihazda 550tl ;) yani nediyeyim.doslar sizleri seviyorum cvp yazanlara tesekkurler.edifier kıymetini bilene kullanmasını bilene parasına göre edsane cihazdır.hayırlı geceler

• Arkadaşlar selamlar.. Aramızda S760D kullananlar var mi.. İlk çıktığı dönemlerde çok istiyordum almayi ama o zaman ki fiyatları çok fazlaydı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    şu anda da çok yüksek.
    o paraya neredeyse giriş seviyesi avr li bir sistem kurulabilir.
    Selam.s730 kullandım.ciddi sesi var.760 farki 5 ve surround.760dan alicagin ses kalite db sini 3500ve ustu harcasan anca diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Selamlar tekrar.çok önemli degil ama son 2 hafta ikişi tavsiye istemiş.hiç alakam olmayan insanlara yönlendirdim cigaz almalari için tatif bile edemiyecegm kuşkulu sorular vs.beni aracı aradan komisyon alıyorum tarzında yaklaştılar ;) cihazda 550tl ;) yani nediyeyim.doslar sizleri seviyorum cvp yazanlara tesekkurler.edifier kıymetini bilene kullanmasını bilene parasına göre edsane cihazdır.hayırlı geceler

Adnan abim kraldır

Kendisi ile Philips mikro müzik seti alışverişi sebebiyle tanışmıştık. Sonrasında sağolsun whatsappdan birçok soruma yardımcı oldu beni yönlendirdi eksik olmasın

Yardımseverliğinden öğrenecek çok şeyimiz var.

• Kardeşim selamlar.herşey karşılıklı.sende çok iyi arkadasşın çok dosthane anlaştık.çok saol.selamlar

• Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinamik3434 -- 28 Ocak 2021; 9:33:8 >
  • evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinamik3434 -- 28 Ocak 2021; 9:32:26 >
    Yalnız şimdiki fiyatı da 2300 civarı(sıfırı).Zaten edifierin kalitesi ortada nerdeyse hiç pişman olduğunu söyleyen birisi görmedim ki s760d'de s serisinin en üst 5+1 ürünü.Cihazı denemedim ama parasını hakketmeyen bir ürün olduğunu zannetmiyorum

• Psikon P kullanıcısına yanıt
    Aynen. L.G sitesinde ikinci el s730 var.uydulari piano black.cihaz alocak olsam dusunmeden alirdm.uydular 75watt.gorüntu kaliteli

Edifier Kullanıcıları Topluluğu

• Cevaplar için Teşekkürler arkadaşlar.. O zamanlar konuda bi çok arkadaşla S760D ilk çiktiğinda baya konuşuyoduk gelirse aliriz gibisinden.. Ama gelmedi gelemedi yani ve fiyati o dönemlerde bile pahaliydi, Şimdi dahada pahali.. Ancak benim gibi AVR işine girmek istemeyen ama Olabildiğince kaliteli bi ses sistemi almak isteyenler için alinabilecek en iyi PC ses sistemleri arasindaydi.. İnaniyorum ki TR'e makul bi fiyatla gelseydi bi çok insan Z906 Çöplerine 1500 TL gibi paralar vereceğine 2000 TL verir S760D alir keyfine bakardi.. Şahsen bende öyle yapardim.. Ses kalitesi konusunda zaten hiç bi zaman şüphem yok, Bi dönemler kisa sürede olsa arkadaşin S550'sini kullanmiş ve çok çok beğenmiştim.. Tam bana gel sana satayim para lazim dedi, çocugun evlilik arifesi evine hirsiz girdi ve neyi var neyi yok götürdü şerefsiz oğlu şerefsizler....

Konuya dönecek olursak S550'de tek kötü şey Optik giriş çikiş yoktu ama S760D resmen ne gerekiyosa fazladan var.. Bi ara ciddi şekilde AVR ile kule tipi şeylerle odami dolduracağima yurtdişindan S760D getirmeyi düşündüm ama Fiyati çok çok fazla.... Bence TR'e makul fiyatla gelse ve tanitimi düzgün yapilirsa Logitech falan sistem satamaz hale gelir..

@aykutx @zanzi7575 @Psikon

s330d modeline bile dijital giriş koyup s550 modeline koymamaları çok saçma cidden

Merhabalar.

Konuda yardım eden deneyimli kişilerden birisiniz sanırım.İlerde 2.0 müzik için masaüstü setup düşünüyorum.

Halihazırda edifier da5000pro kullanıyorum.Diğer 3 uyduyu iptal ettim sadece speaker olarak kullanıyorum 2 uyduyu.Dandirik bir usb ses kartına bağladım anakartın üstündeki ses kartından dehşetengiz derecede kaliteli çıktı o markası bile belli olmayan usb ses kartı

Gaza gelip hem ses sistemini hemde ses kartını yenilemeyi düşünüyorum.

Aklımda edifier'in 2 modeli var.R2730DB ve s2000pro.

Sadece PC için kullanılacak.

Bunlara düşündüğüm ses kartları ise şunlar;
    audiotrack.co.kr
    EOL - [PCI] PRODIGY HD2 ADVANCE DE
    http://audiotrack.co.kr/en/internal/231

audiotrack.co.kr
    External Sound Cards - [USB] DR.DAC3 USB DAC
    http://audiotrack.co.kr/en/external/253

Birde şu var
    audiotrack.co.kr
    External Sound Cards - [USB] PRODIGY CUBE BLACK EDITION
    http://audiotrack.co.kr/en/external/255
    . İnternal olan ile prodigy cube olanın arasında ne gibi bir ses farkı olur.

Yada 300 küsür dolar para harcayıp dr.dac3 almaya değer mi sizce?Aman aman bir kalite farkı hissedermiyim üstteki speaker'lar ile?

Kullanım amacım %90 müzik %10 oyun.Film izlemiyorum zaten.Daha çok müziklerde flac veya itunes formatlı müzikler dinliyorum.

Bu konuya gerçekten yabancıyım yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 4 Kasım 2017; 15:17:59 >

• Arkadaşlar merhaba, başlığı yeni gördüm bir kaç şey danışmak istiyorum.

Edifier ürünlerinin kalitesini forumlar sayesinde öğrenmiş oldum. Bir süredir ses sistemi bakıyorum. Ofisimde kullanacağım, çok sık müzik dinliyorum. Kalitesiz ses rahatsız ediyor, bu nedenle edifier almak istiyorum.

25 metrekarelik bir alanda, yakınımda duracak şekilde 2 veya 2+1 düşünüyorum.

700TL yi geçmeyecek nitelikte hangi ürünü, nereden almalıyım?

Geçen gün Prisma Encore modelini gördüm, tasarım olarak cok hosuma gitti. Nanokatolog diye bir sitede satiliyor ancak bu firmayla ilgili tedarik sorunlarindan bahsedildigi icin pekte emin olamadim.

Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinamik3434 kullanıcısına yanıt
    Kardesim saol guzel yorumun için hersey karşılıklı.bende senin için aynılarına dusunuyorum.bu sonuçta hobi keyif işi.antipatik olunmaya gerek yok.saygilar sevgiler kardesim.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.