Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.158
Cevap
40
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edifier S730D 1900tl ye alınır mı yoksa hifi sistemlere mi yönelmeli ?
  • Kur dan dolayıda 1900tl çok.tabi mesela zensor 3 alıp 1000tlyede yamaha aclass amfi ile guzel sistem olur.Bu arada extreme audiodan yusuf beyde var s730.satıyor.1000tl galiba fiyatı.letgoda var ilanı.düsünuyorsanız bakın

• TheHardwareNews kullanıcısına yanıt
    ucuz yollu hifi tatmin etmeyebilir, fazla bütçe yoksa en iyisi kompakt pc sistemleri bence, yıllar önce aldığım ucuz edifier m3300sf bile gayet iyi müzikte, 1900tl günümüzde hifi için düşük bir rakam 2. el sistem toplansa bile
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Yanibbu kurlarla tabiki düşük rakam.ama mesela sahbdn sitesinde şuan1000tl yamaha rn301 aclass amfi var.1000tl yede zensor3 alıp gayet başarılı setup kurulabilir.eğer denemediysen tavsiye ederim.benim toutubeda rn301 ike videom var.q acoustics 2020 ile.tel kayıdı olmasına rağmen ses ve detay başarılı bütcesine göre

• M3300SF öyle bir sistem ki, interneti didik didik edip bir tane olumsuz yorum bulamamıştım ses hususunda. Geçen sene 100 liraya arkadaşa sattım. S730 almak adına satmıştım, yoksa satılacak bir set değil, evladiyelik.

Benim sormak istediğim şu; Edifier merkezden, defalarca S730'un kumandasını nasıl temin edebileceğimi sormama rağmen "Türkiye'deki arkadaşlara yönlendirdik" dşında cevap alamadım. Türkiye'den de kimse dönmedi haliyle. Türkiye'de kim var arkadaşlar bu işi yapan? Kumandayı nereden bulabilirim? Kumandayı bulamasam bile kızılötesi alıcıya tanıtılmış halde kumanda dosyasını bulsam, o dosyayı telefondaki uygulamaya atıp çalıştırabilirim ama o da yok.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Turkiyede edifier mumessili yada bayisi yok.TR den olayı çözme şansın bence sıfır

• zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    Çakallar beni oyaladılar o zaman. Desene arkadaş kumanda yok kusura bakma diye... Ne oyalıyorsun!
  • akıllı kumanda dene kardeş piyasada var olma ihtimali yüksek

• 90 liraya x600 almistim yil sanirim 2012 falandi. da5000pro 380 lira s730 600 lira logitechin z906sı da 750 liraydi. İyi paralardi bunlar o zaman. z906 simdi olmuş 2bin lira. edifier zaten yillardir piyasa da yok. x600üm hala ilk gunku gibi tek bir cizik bile yok. birgun bozulursa cok uzulecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edifier S730 kullanıcısıyım. Galiba yanlardaki icadın adı pasif radyatör idi . Sağ taraftakinde pörtleme sesi alıyorum ve diğer taraftakine göre daha yumuşak bir hal almış elimle hafifçe bastırınca hissediyorum. Türkiye'de bu markayla ilgili kimse yok göründüğü kadarıyla, ne yapmalıyım başına gelen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moloss

90 liraya x600 almistim yil sanirim 2012 falandi. da5000pro 380 lira s730 600 lira logitechin z906sı da 750 liraydi. İyi paralardi bunlar o zaman. z906 simdi olmuş 2bin lira. edifier zaten yillardir piyasa da yok. x600üm hala ilk gunku gibi tek bir cizik bile yok. birgun bozulursa cok uzulecegim.

Bende 2010'dan beri kullanıyorum X600'ü çok iyi bir sistem fiyatına göre efsane
  • bykronikboy, Hocam merhaba, ses seviyesi yükseldikçe mi pasif radyatörden pörtleme geliyor yoksa sürekli mi?
  • 15Yaman15 1 kullanıcısına yanıt
    Ses kısıkken bass hızlı vurmadığı için pörtleme yok tabiki. Sesi arttırınca bass kuvvetlendikçe sağ pasif radyatör de kuvvetli hareket ederek pörtleme sesi yapıyor. O yumuşak hissettiğim diye söylediğim kısıma elimle bastırıyorum pörtlemesi azalıyor, yani başka bi yerden gelme ihtimali de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrflu2 -- 27 Ocak 2018; 3:8:39 >
  • Edifier
    Edifier S350DB Bookshelf Speakers With Subwoofer
    http://www.edifier.com/us/en/speakers/s350db-bookshelf-speakers-subwoofer

hello friends I have special price for turkey

Edifier S350DB - 110 USD with VAT in turkey..
    waiting orders

• Dimitri Danelia D kullanıcısına yanıt
    When will it arrive? What is the shipping fee? Is the product original? Why is it so cheap? Total price including customs?

Bu kadar ucuz olması ilginç, firma yetkilisi oldugundan emin degilim.
  • astralll kullanıcısına yanıt
    dimitri kardese somut biseyler yap cihazlari gerir alalaım dedik.ama gumruk vs işlerini bize bıtakıyor.buda gumruk işleri ve ek maliyet yuzunden alamıyoruz.gelsin yeni nesil modeller deli gibi alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: astralll

When will it arrive? What is the shipping fee? Is the product original? Why is it so cheap? Total price including customs?

Bu kadar ucuz olması ilginç, firma yetkilisi oldugundan emin degilim.

there is discount from brand for Turkish market, cots including shipping and customs cost :)

thanks, contact me in WhatsApp for orders
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimitri Danelia

http://www.edifier.com/us/en/speakers/s350db-bookshelf-speakers-subwoofer

hello friends I have special price for turkey

Edifier S350DB - 110 USD with VAT in turkey..
    waiting orders

there is only usa option and 249 dolars
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    bende de yamaha as300 var ve hoparlör olarak klipsch, focal, heco, dali, polk audio, wharfadale, pioneer ne ararsan :)

hifi işinin sonu yok, çok tefarruatlı ve bütçeyi zorlayacı bir hobi, pc hoparlör tatmin ediyorsa hiç bulaşmamalı
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.