Bildirim
EDİFİER R2700
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selamlar alırsın fakat tv ye ev sinema sistemi bağlamak daha matıklı değil mi? ben 1 haftadır r2700 ü bilgisayarımda kullanıyorum çok memnunum -
her ne kadar ev sinema sistemi bağlasam da sonuçta genelde tv ve müzik ağırlıklı kullanılacağı için ev sinema siztemi pek de anlamlı olmayacak kanısındayım... yanlış mıyım sizce...? -
LOGITECH Z-623 yada edifier r2700 (yada PIONEER CS-5070) arasında kaldım tv için kısacası:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali439 -- 28 Şubat 2013; 22:46:47 > -
Bende tv için düşünüyorum ama hiçbiryerde yok. -
burda bulabilirsin sanırım..
http://www.bolbulamac.com/edifier-studio-r2700-96w-rms-2.0-optik-coax-aux-girisli-ses-sistemi.html -
quote:
Orijinalden alıntı: ali439
burda bulabilirsin sanırım..
http://www.bolbulamac.com/edifier-studio-r2700-96w-rms-2.0-optik-coax-aux-girisli-ses-sistemi.html
Burdada stokta yok sen aldınmı? -
ben 1 hafta önce webdenal dan aldım son 1 stoktu şanslıyım şimdi pc ye bağladım flac hariç müzik dinlemek istemiyorum sürekli müzik dinleyesim geliyor ben çok mumnunum .... ayrıca 96 watt değil 128 watt yanlış yazılmış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 1 Mart 2013; 22:38:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tyanali51
ben 1 hafta önce webdenal dan aldım son 1 stoktu şanslıyım şimdi pc ye bağladım flac hariç müzik dinlemek istemiyorum sürekli müzik dinleyesim geliyor ben çok mumnunum .... ayrıca 96 watt değil 128 watt yanlış yazılmış...
Kaça aldınız ayrıca tv'de kullandınızmı? Malesef stoklarda yok sanırım biraz bekleyecegiz. -
340 lira kargoyla beraber tv de sadece optikten ses gelicekmi bi arıza varmı diye taktım yani oturup tv izlemedim... -
bu EDİFİER modelleriyle tv izleyen yok mu?:( -
merhaba arkdşlar bahsi geçen modelin temini şuanda varmı hiç bir yerde bulamadım desem yeri var , ve kullananan arkadaşlara sormak istiyorum , bu sistem , hoprlör mü yoksa ses monitörü mü , ses flat mi yoksa normal stereo speaker gibi mi ses veriyor ,teşekkürler -
arkadaşlar edifier r2600 modeli satışta
http://www.sanalmarketim.com/urun/1c14044525c87500484d7a9dcacc372a/EDIFIER-Studio-R2600-124W-RMS-2.0-Cift-RCA-Girisli-Studyo-Hoparlor -
quote:
LOGITECH Z-623 yada edifier r2700 (yada PIONEER CS-5070) arasında kaldım tv için kısacası:(
r2700 tvye bağlanacak bir sistem değil bence.ben sizin yerinizde olsam yazdığınız cihazlar arasından maliyeti biraz yüksek olsada cs-5070 alırdım.cs-(5070 7070 3070)uzun zaman kullandım gayet iyi cihazlar.fakat üstüne birde amfi almanız gerekecektir.
bunların dışında teknosada 499 tlye pioneer htp-209 diye bir sistem var onuda alabilirsiniz.şuan yada ilerde birde aktif sub aldığınızda ses gayet iyi olur.
http://www.teknosa.com/urunler/110100671/pioneer-htp-209-ev-sinema-sistemi?term=htp
-
peki sanctuary33 ben pioneer cs-5070 alsam onu anfisiz kullanabilir miyim? yada kullanabilirsem tam verimli olur mu yani?
kusura bakmayın bu konularda hiç bilgim yok o yüzden gereksiz gibi gelmesin sorum sizlere:( -
quote:
peki sanctuary33 ben pioneer cs-5070 alsam onu anfisiz kullanabilir miyim? yada kullanabilirsem tam verimli olur mu yani?
kusura bakmayın bu konularda hiç bilgim yok o yüzden gereksiz gibi gelmesin sorum sizlere:(
amfisiz kullanma gibi bir şansınız yok.bütçenizi ,cihazı kurqcağınız odanın genişliğini ve kullanım amacınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar arkadaşlar.çünkü aklınızdan geçen 3 cihazda birbirinden sınıf olarak çok farklı. -
bahsettiğim ürünlerin sınıf farkı olduğunu biliyorum:(
benim kullanacağım yer 2,5*6 metrekare bi salon ve genelde tv yayını ve müzik için kullanacağım çok sık olmasa da film izlerim.. -
quote:
bahsettiğim ürünlerin sınıf farkı olduğunu biliyorum:(
benim kullanacağım yer 2,5*6 metrekare bi salon ve genelde tv yayını ve müzik için kullanacağım çok sık olmasa da film izlerim..
r 2700 işin içine filmler girdiğinde iş görmez. logitech z-623 müzik performansı iyi değil.cs 5070 + amfi (belki ilerde bir sub) fiyatı 1500 tlyi bulacak nerdeyse. şimdi bu sistemleri kıyaslamak haksızlık olur.bütçeniz 500 civarı ise size edifier s-730 öneririm.daha yüksekse arkadaşlarında fikrini alıp tek tek hop amfi sub almak daha mantıklı gibi geliyor.ben cs-5070 den çok memnundum fakat sene 2002de kullanıyordum.şuanda belki daha mantıklı seçenekler vardır.sizi yanıltmakta istemiyorum.yoksa cs-5070 in çalıştığı odada logitech'in pek bir iddası olamaz.
-
işte bütçe 500 tl falan:( -
quote:
işte bütçe 500 tl falan:(
geçenlerde forumdan bir arkadaşta arıyordu fakat ne oldu bilmiorum.550 tl civarına edifier s-730 bence iyi bir cihaz.vatan bilgisayarda hafta sonları uygun fiyata alabilirsiniz.
Benzer içerikler
- jbl mi philips mi
- akıllı kumanda kodları
- optik ses çıkışı 3.5 jack a dönüştürme
- hoparlör anfi bağlantı şeması
- hoparlör ohm nedir
- dolby audio nedir
- en iyi hoparlör markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X