Şimdi Ara

EDİFİER R2700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LG HT-1000TK ve SAMSUNG HT-E453 modelleri nasıldır peki. suanda vatanda 449 tl...
    çok kararsız kaldım yaa:( stereo mu yoksa 2+1 mi yoksa 5+1 mi almalıyım bilemedim:( kime sorsam farklı söylüyor:((
    o yüzden bu denli farklı sınıflar ortaya cıkıyor arkadaşlar..:(
  • Kesinlikle büyük hacimli stereo höparlör öneriyorum.Bass sürücü en az 6.5 inç olmalı , eğer 3 yollu bir sistem bulursan yemede yanında yat. Stereo sistemlede güzelce film izlersin 5+1 şart değil , ama müziğe gelince stereo sistem diğerlerine fark atar. Tabi sadece stereo olması yeterli değil , sistemin kaliteli olması gerekiyor.
    Kullanıcılarında kulaklarına güvenme kendin gidip denemelisin , burada başkasının beğendiği sana kötü gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRAPS çok teşekkür ederim.. edifier r2600 yada r2700 alacağım bakalım hangisini stoklarda bulabilirsem:)
    ama bi başka sorum da şu: R2700 de optik bağlantı da mevcut ama wat olarak düşük. R2600 de iki adet analog girişler mevcut ve 124 watt. acaba bu konuda hangisi tercih edilmeli..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali439

FRAPS çok teşekkür ederim.. edifier r2600 yada r2700 alacağım bakalım hangisini stoklarda bulabilirsem:)
    ama bi başka sorum da şu: R2700 de optik bağlantı da mevcut ama wat olarak düşük. R2600 de iki adet analog girişler mevcut ve 124 watt. acaba bu konuda hangisi tercih edilmeli..?

2700 128 watt , 2600 124 watt , internette yazılan bilgiler yanlıştır.

Solo 7 kullanıyorum onuda önerebilirim.Filmlerde güzel ses veriyor , her türlü ayrıntıyı duyabiliyorsunuz.Güzel bir ses kartıyla desteklerseniz derin bassları bile duyabilirsin.

150 liraya 2. elleri bulunuyor.

• Peki FRAPS optik bağlantı ne kadar fark ettirir sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali439

Peki FRAPS optik bağlantı ne kadar fark ettirir sence?

Eğer kaliteli bir ses kartınız yoksa ve bilgisayarın anakartından optik çıkışla ses alacaksanız.Optik bağlantılı höparlör avantajlıdır.
    Ama anakartınızda optik çıkış yoksa ve kaliteli ses kartınız varsa ,stereo höparlörde optik bağlantı aramak gereksizdir.

Ben höparlör tercihimde optik bağlantıyı göz önünde bulundurmam ,en son bakacağım şey optik özelliğidir.

• çok teşekkürler...çok yardımcı oldun gerçekten..
  • uzun zamandır r2700 kullanıyorum bu fiyata bu performans bence mukemmel prodigy hd2 ses kartı ile kendini tam anlamıyla gosteriyor kararsız kalanlar için soyluyorum şiddetle tavsiye ederim...
  • ama ne yazık ki R2700 modelinin satışı yok yaa:( ne şanssızım yaa:((
  • r2700 arayanlar arkadaşlar sanalmarketim ve buroteknik sitelerinde satışta bu ara dün sipariş verildi bir adet kargoda bekliyorum.
  • edifier x600 ile 2 farklı tv ye baglayıp filimde müzikde izledim x600 2+1 bir sistem toshiba markalı tv de sadece tek hoparlörden ses veriyordu heralde tv 2. hoparlörü desteklemediginden vestel markalı tv de iste hicbir sorun yaşamadım bass larda seslerde gayet temiz
  • (badstorm) bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim...
  • ama sanalmarketimde satış görünmüyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.