Şimdi Ara

Edıfıer S530DB yada logitech z-623 hangisi daha kaliteli ses verir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlarım merhaba aşağıdaki linklerde bulunan 2 ürün arasında kararsız kaldım ses kalitesi olarak bu ürünlerden hangisini önerirsiniz..Önerileriniz için teşekkür ederim..

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/logitech-980-000403-z-623-2+1-thx-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=51121

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/edifier-s530db-s530db-2+1-speaker---siyah/productdetails.aspx?I_ID=54514

• Bence hıcbırzaman markadan sasmıcaksın:)) alıcaksın Logitech'i Kafat Rahat Olucak.. Z5500 Kullanıcısıyım daha uzerıne sıstem gormedım..Sende Z5500'un kucuk Olan wersıyonu alıosn ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlince -- 9 Ağustos 2012; 13:03:12 >
  • bass istiyorsanız logitech
    uydu da müzikal kalite arıyorsanız edifier
  • Edifier ses kalitesi ile çok daha üstüm. Fakat z623 ü z2300 le karıştırmamak lazım. tizleri kat kat üstündür. ve bassları edifierden iyidir. iki modelde seni yarı yolda bırakmaz
  • Edifier al logitechde mid tiz denen birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Edifier al logitechde mid tiz denen birşey yok

z623 te var yine biraz ya. Edifier kadar net ve akıcı bi sesi olmasa da kötü değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Soap Mactavish

quote:

z623 te var yine biraz ya. Edifier kadar net ve akıcı bi sesi olmasa da kötü değil yani

Bana göre yok dostum ya bende edifier 530 kullandım almadan önce z623 ile vatanda test ettim alette tiz denen birşey yok tıs denen birşey var tıslıyor resmen.Şuan s730 kullanıyorum ha bu çokmu iyi? hayır sadece filmlerdeki yıkıcı bassı yüzünden tutuyorum.Yoksa gider tekrar creative t3 alırdım bu fiyat aralığında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bana göre yok dostum ya bende edifier 530 kullandım almadan önce z623 ile vatanda test ettim alette tiz denen birşey yok tıs denen birşey var tıslıyor resmen.Şuan s730 kullanıyorum ha bu çokmu iyi? hayır sadece filmlerdeki yıkıcı bassı yüzünden tutuyorum.Yoksa gider tekrar creative t3 alırdım bu fiyat aralığında.

Haklısın Creative t serisi tizlerini ben hi-fi dışında her hangi bi sistemde görmedim z5500 kullanıyorum. odun. bildiğin odun

• yeni konu açmadan sorayım bende, da5000pro düşünüyorum, o fiyat civarlarında alınabilecek daha iyi bir sistem var mıdır ? Ses kalitesi önemli benim için ancak bass çok zayıf deniyor, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • Değerli dostlarım logitech z-623 hakkında bazı yorumlarda bir cızırtı ses çıkıyormuş bir çok yerde bu konu hakkında arkadaşların olumsuz yorumlarını okudum ve biraz açıkçası soğuk bakmaya başladım edifier s530db ile ilgili bir olumsuz yorum görmedim.Dediklerinizden şunu çıkarıyorum ses kalitesi bakımından edifier bass önceliğim olursa logistechten yana şansımı kullanmalıyım sanırım.Bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama hala kararsızım şu cızırtı olayı biraz canımı sıktı gerçekten çok rahatsızlık veriyormu kullanan arkadaşlarım var ise yorumlarda bulunabilirlerse çok memnun olurum..

Teşekkürler...
  • edifier en performanslı ses sistemidir edifier dan şaşma derim
  • evde logitech z5500 (5 senedir kullaniyorum) ve edifier s730 kullan biri olarak hiç düşünmeeden kesinlikle edifier diyorum artık edifier gercekten her konuda daha iyi hem malzeme hemde ses bakimdan hemde işcilik bakımından
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbilgin

evde logitech z5500 (5 senedir kullaniyorum) ve edifier s730 kullan biri olarak hiç düşünmeeden kesinlikle edifier diyorum artık edifier gercekten her konuda daha iyi hem malzeme hemde ses bakimdan hemde işcilik bakımından

z5500 odunundan sonra ne güzel gider edifier Ben hala Z5500 kullanıyorum. üstelik arızalandı diye 2.sini almıştım 2 sene evvel

• quote:

quote:

evde logitech z5500 (5 senedir kullaniyorum) ve edifier s730 kullan biri olarak hiç düşünmeeden kesinlikle edifier diyorum artık edifier gercekten her konuda daha iyi hem malzeme hemde ses bakimdan hemde işcilik bakımından

z5500 odunundan sonra ne güzel gider edifier Ben hala Z5500 kullanıyorum. üstelik arızalandı diye 2.sini almıştım 2 sene evvel

yazik olmuş bence hemen değiştirmeye bak :)

• quote:

quote:

quote:

yazik olmuş bence hemen değiştirmeye bak :)

param yok Biraz idare edeceğiz. digital ses performansı harika olmasa hemen satarım da

• Değerli dostlar en iyisi gidip her 2 cihazıda dinleyerek anlamak sanırım bugün iftardan sonra vatan bilgisayara gidip deneme imkanı sağlayabilirler ise deneyip sesin hangi cihazda daha net daha güçlü olduğunu anlayabilirim ..
  • daha güçlü logitech ama daha net olan edifier
  • Değerli dostlarım yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum kararımı verdim ve edifier S-530db aldım ve çok memnun kaldım.Benim gibi tereddütte kalanlara tavsiyem kesinlikle edifierden şaşmayın derim..
  • Hayırlı olsun seçim senin tabi.. Mid ve tiz ağırlıklı sesler de edifer bir adım önce ama Bass sound olarak kesinlikle logitech ten bir adım geri.. Yumuşak ve derin bass ki 30 hz altına inen pek yok 623 gibi.
  • bende vatan dan 2+1 ses sitemi almayı düşünüyorum. limitim 150 tl. çok kararsız kaldım.aksiyon filmlerden başka film izlemem, savaş sahnesindeki mermi atışlarının basını , ormanda yürürken ki ağaç çıtırtıları duyabileceğim temiz ses veren bir şey istiyorum. müzikte de net bir bass vermeli. apartmanda yaşadığım için yüksek ses pek tercihim değil. Çok temiz bir ses istiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.