Şimdi Ara

Edifier S550 ve S730 Kullananlar Klübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
16.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk bilgisayarımı 98 lerde aldım p1 133 mhz 8 mb ram 8 mb ekran kartı 14 inç monitor v.s. değişe değişe şu anda 32 gb ramli 128x3 super raid ssd li bi cihaza kadar çıktım
    Değişe değişe model yenileye yenileye ama 2010 sonlaraında aldığım ve halen iyiki o zamanlar 600 lira para verdim dediğim tek ve değişmeyen cihaz s730 oldu
    Halen canavar gibi sesi kasa yapısı bass tokluğu
    Ses sistemlerinde ilk olarak microlab 2+1 almıştım, sonra kesmedi creative 5+1, daha prof olan z2300 bundanda bi cacık olmaz diyerek z5500 aldım, ama baktımki dandik kasa yapısı salak salak bassları neredeyse tiz seslerinin olmaması müziklerde sadece 2+1 olarak çalışması bi çok filmlerdede 2+1 olarak çalışması nerede çokluk orada pokluk lafını aklıma getirdi ve s730 u aldım
    Şu ana kadar aldığım ve kullandığım en iyi ses sistemi

• s550 mi satmak zorundayım ilgilenen gelsin
  • S550 ve S730 un bass ları dışarıdan aynı.İç donanım ve devreleri gücü vs. de aynımı arkadaşlar.Ve S550 mi S730 mu hangisi ?
  • merhaba ben edifier s550 kullanıcısıyım dahil edebilirisiniz.
  • obscurhomme kullanıcısına yanıt
    tabii ki de s550 tartışmasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkano27

s550 mi satmak zorundayım ilgilenen gelsin

satış devam
  • Fiyat nedir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy58 -- 28 Ağustos 2015; 9:34:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edifier s550 sahibinden ilan no: 243152646

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano27 -- 11 Kasım 2015; 15:09:59 >
  • Ayrıca şunu belirtmek isterim s550 de; kumandasında 5.1 den 2.1 geçince hoparörleri ona göre dengeliyor.zaten ön-arka-center-sub ayarı yapabiliyorsunuz.bass ve treble ayarıda yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, sahibinden e s730 ilanı koydum. Eşim salonda bulunmasını istemediği için satıyorum.
    Çok temiz durumda.
    İlan no 258224034
    Foruma özel 600₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,
    S730 için pc dışında , cep telefonu ve ipadden bluetooth ile spotify bağlantısı nasıl olur. Ses kalitesinde çok bozulma olur mu? Tavsiyesi olan var mı pc dışında bluetooth bağlantısı hakkında..
  • Ipoddan analog baglanti yaparsn.en iyisi
  • Lorib L kullanıcısına yanıt
    730da benm bildigim blutth baglantisi yok.blue aparatla yapicaksan bagalantiyi aldigin aparatin kalitesine bakiyor.aptx li alirsan cok daha iyi baglanti olur.philips 2700 modeli iyi
  • Yanıtlar için teşekkür ederim.Sorunum şu ki ben bilgisayara bağlamayacağım 730'u. tv ye bağladım.Tv ile 730'u optik kablo ile bağlıyorum gayet güzel ses alıyorum.Ses dosyasını tv den açıp dinliyorum.Ancak Tv spootify vb desteklemiyor.Bende TPLİNK HA100 ile bluetooth bağlantısı yaptım ancak bence farkedilir derecede seste kalite kaybı var.APTX için sanırım cep telefonu ve/veya tabletin de desteklemesi lazım ki apple desteklemiyor.Bir de şöyle ( AUDIOENGINE B1 Bluetooth kablosuz DAC )
    http://www.emavihifi.com/web_20117_1/product_tree_focus.aspx?category_id=1020&product_id=6770
    bisey var ama ciddi bir değişiklik yapar mı acaba bluettoth ile.İlginize teşekkürler.

• Dostum chromecast2 alabilirsin.deezer spotify wifi ağından tv ye bagliyorsun.siteden ses kalitesi neyse hoparlore aktariyorsun direk.

• Zanzi yanıt için teşekkürler..Böyle bir cihazdan haberim bile yoktu walla, sayende öğrendim.Araştıtırken baktım bunun sadece ses olanı için de var chromecast audio diye.Aynı senin söylediğin mantık wifi üzerinden yalnız bu sadece ses için ve bluetoothtan iyimiş sanırım.Elime ulaşsın tecrübelerimi paylaşırım.Teşekkür ettim.
  • S730'un kumandasını nereden alabileceğimi bilen veya düğmelerini kızılötesi alıcıya kaydedebilmem için ödünç verebilecek olan var mıdır?
  • Alınık EDIFIER S730d
  • Kısmetse yarın S730 alacağım, uzun sürelerdir çok merak ettiğim ve almayı istediğim bir sistemdi. Yarın kısmet olacak inşallah, bakalım heyecanlıyım :)

Daha önce z2300, z623, x600, da5000pro, solo7c kullandım, deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 6 Aralık 2020; 13:49:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolinkov

Kısmetse yarın S730 alacağım, uzun sürelerdir çok merak ettiğim ve almayı istediğim bir sistemdi. Yarın kısmet olacak inşallah, bakalım heyecanlıyım :)

Daha önce z2300, z623, x600, da5000pro, solo7c kullandım, deneyimlerimi paylaşırım.

Güzel sistemler kullanmışsın, Bende 10 seneden fazladır X600 kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.