Şimdi Ara

Edifier X600 Kullanıcı incelemesi [Duvar montajı eklendi] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
2
Favori
12.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siz x600 varken alır mıydınız mesela 730d'yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Siz x600 varken alır mıydınız mesela 730d'yi

Elimde X600 varken tekrar bir speaker'a yöneleceğimi pek zannetmiyorum. Zaten şu anda da almayı planladığım farklı bir dünya olan, müzik dinlemek içinde en doğru seçenek olarak gördüğüm ufaktan giriş hi-fi sistemlerine yavaş yavaş kaymanın zamanı geldiğine inanıyorum. O bakımdan iyi araştırıp ve deneyerek t sınıfı bir amfi ve raf tipi hoparlör almak gibi bir düşüncem var.
  • deeply_ kullanıcısına yanıt
    hocam asus u3'ü edifier x600 a bağladım ama ben fark edilir bir artış hissedemedim ama rkadaşım kalitede artış var diyor sizce neden böyle?
  • Tam ses sistemi alacak zaman yorumlarınızı gördüm ve ağzım sulandı resmen fakat Türkiye'e hiç bir yerde satan bulamadım.. eğer bulabileceğimiz bir yer bilen varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam asus u3'ü edifier x600 a bağladım ama ben fark edilir bir artış hissedemedim ama rkadaşım kalitede artış var diyor sizce neden böyle?

Dinlemediğim için her ikisi arasında bir karşılaştırma yapamam ama ben de arakadaşınız gibi Asus'un onboard'a göre az da olsa seste iyileştirme yaptığı kanaatindeyim.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    İkinci el bulabilirsin bir ihtimal sıfır ürün imkansıza yakın
  • Merhabalar,Ürün hala alınır mı ?

Vatan ' da 145 Tl

EDİT : stok bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerlii_1907 -- 2 Eylül 2015; 12:50:27 >
  • Fenerlii_1907 F kullanıcısına yanıt
    Hala alınır kesinlikle lakin bulabilirsen
  • hocam stok kalmamış. bunun yerine SPA5300 almaya karar verdim.. o nasıldır ?
  • Fenerlii_1907 F kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin onuda kullananlar genel olarak memnun zaten pek seçenek yok son zamanlarda bu piyasada.
  • Bu sistemi arkadasımda dinlediğimde, evde hi-fi sistemim de oldugu halde arada fark oldugunu anladım.

İnanın o tiz sesleri harika. Bass için birsey diemem, fiyatına göe kesinlikle oda yeterli ama mid ve tiz konusunda cok başarılı. Özellikle tarkan dan sezen aksudan dinlediğim parcalardan buyuk zevk aldım.

Kullananlar değerini bilsinler, bunun yuzunden sistemimin 1500 tl lik hoparlorlerini değişirmeyi dusunmeye başladım.
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hangi kalitede dinledin bilmiyorum ama Flac dinlemeni tavsiye ederim kesinlikle gerçekten şaşırıyorum ben bazen 5 senedir kullandığım halde
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu ses sisteminden bulursanız sakın kaçırmayın böyle bişey yok. Kulaklarım çok hassastır ve bunu aldığım günden beri aşkla bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.