Şimdi Ara

Edifier X600 Kullanıcı incelemesi [Duvar montajı eklendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
12.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m3200 i ve bu ürün hakkında kararsız kaldım hangisini tercih edersiniz acaba??
    xbox360ım var ve kırmızı beyaz sarı uçlu girişler var tvde ama optik çıkış yok...birdeEDIFIER M1550 5+1 SPEAKER var bu tvye bağlanabilirmi ? önerirmisiniz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 16 Şubat 2013; 6:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

m3200 i ve bu ürün hakkında kararsız kaldım hangisini tercih edersiniz acaba??
    xbox360ım var ve kırmızı beyaz sarı uçlu girişler var tvde ama optik çıkış yok...birdeEDIFIER M1550 5+1 SPEAKER var bu tvye bağlanabilirmi ? önerirmisiniz teşekkürler

Merhaba hocam,

Öncelikle m3200 kullanmadım. O yüzden yorumlara dayanarak yardımcı olmaya çalışacağım. Televizyonda kullanmak amacı ile bir ses sitemi arıyorsanız, m3200 almanızı tavsiye etmiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61573991/tm.htm şu konuya bir göz atın. Ve şunu hatırlatmakta fayda var. Ağırlıklı olarak oyun, film için kullanacaksan, 2+1 tavsiye etmem. 5+1'in verdiği zevk hem film hem oyun açısından bambaşka olur

Bütceni artırabilirsen kesinlikle Logitech x-530 öneririm. Onun dışında pekde bir alternatif de yok vatanda

• Merhaba Yağmurun Sabahı ;

Bende X-600 almayı düşünüyorum sorum şudur , acaba bu sistem ile film ve oyunlar tatmin ediyor mu ? Ben geçen hafta vatandan m3500 almıştım ama surr. ses alamıyorum ses kartım creative 5.1 VX olmasına rağmen sistemden kaynaklandığını düşünüyorum zaten ilk x-600 alıcaktım kardeşimin ısrarı üstüne aldım m3500 ü şimdi ise x-600 ile değiştirmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim özellikle filmlerde nasıl bir 5.1 in yerini tutmaz ama 2.1 olarak yeterli mi sizce özellikle basslar konusunda sahnelerde patlama efektlerini ve konuşma seslerini ister bası olsun ister tizi tatmin eder mi sizce ? Hem kablo karmaşası derdim de olmas bununla değiştirirsem.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCM@Ny@k

Merhaba Yağmurun Sabahı ;

Bende X-600 almayı düşünüyorum sorum şudur , acaba bu sistem ile film ve oyunlar tatmin ediyor mu ? Ben geçen hafta vatandan m3500 almıştım ama surr. ses alamıyorum ses kartım creative 5.1 VX olmasına rağmen sistemden kaynaklandığını düşünüyorum zaten ilk x-600 alıcaktım kardeşimin ısrarı üstüne aldım m3500 ü şimdi ise x-600 ile değiştirmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim özellikle filmlerde nasıl bir 5.1 in yerini tutmaz ama 2.1 olarak yeterli mi sizce özellikle basslar konusunda sahnelerde patlama efektlerini ve konuşma seslerini ister bası olsun ister tizi tatmin eder mi sizce ? Hem kablo karmaşası derdim de olmas bununla değiştirirsem.

Teşekkürler...

Birçok 5.1 den daha iyi oyun ve film performansı muhteşem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba Yağmurun Sabahı ;

Teşekkürler...

Hocam ben 2+1 sistemi oyun, filmden çok, dubstep-müzik dinlediğim için almıştım. Yani tizler ve aynı zamanda basslar tatmin edici olmalıydı. Aslında Çok film, dizide izlerim ancak müzik daha ağır. hem fiyatı hemde İnternet ortamında 1 tane kötü yorum bulamadım bu sistem ile ilgili.(en büyük sebep) Yani kısacası x600 her anlamda şahsen bana ilaç gibi geldi. Ancak herkesin beklentisi farklıdır. Yani sen 5+1 kafaya koyup almışsın, başta bu sistem seni tatmin etmedi, başkası edebilir. Öncelikle Kesinlikle Logitech x-530 sistemine bakmanı tavsiye ediyorum.

Burası yorum kısmıydı şimdi sistem hakkında izlenimlerime yer vereyim birazda

Bass kalitesi hakkında, Helikopter, patlama, silah vb. sahnelerde iyi bir his verdiğini rahatca söyleyebilirim. Battlefield 3 oynuyorum arada single olarak sırf ses sistemini denemek için her ateş ettiğimde bası iyi bir şekilde hissediyorsun. Ses kesinlikle yüksek, + olarak son seste dahi bozulma olmuyor bu çok önemli. Ancak Şahsen ben son ses açamıyorum. Ancak tabiki bu sistemlerin(2+1) ve edifier'ın diyelim; genel amacı müzik olduğu için, müziklerdeki performansı çok daha üst düzeyde. Özellikle eğer sistemi alırsan Dillon francis & kill noise'in- Dill the noise adlı şarkısını bas ve ses sonda dinlemeni tavsiye ederim.

Ancak dediğim gibi beklenti önemli birazda. bana güzel gelen şeyler sana kötü gelebilir. Biraz uzun oldu kusura bakma.

Son olarak ikisistem arasında 80tl fark var (x-530 ile tam 2 katı)... Dediğim gibi x-530'a bir bak, x600 ile karşılaştırıp test et, ona göre kararını ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 3 Mart 2013; 20:17:42 >

• Yağmurun Sabahı tüm yardımların için evet bu sistem de bahsettiğiniz gibi müziklerde çok iyi çoğu kişinin yorumu da bu yönde ben heraldi büyük ihtimal gidip X530 ile değiştiricem çünki en çok film izliyorum sonra hafta 3-4 yada 2-3 defa oyun oynuyorum yani fırsat buldum mu direk film-dizi-anime izliyorum o yüzden X530 daha ii bir seçim olucak sanki...

Teşekkür Ederim...
  • quote:

Yağmurun Sabahı tüm yardımların için evet bu sistem de bahsettiğiniz gibi müziklerde çok iyi çoğu kişinin yorumu da bu yönde ben heraldi büyük ihtimal gidip X530 ile değiştiricem çünki en çok film izliyorum sonra hafta 3-4 yada 2-3 defa oyun oynuyorum yani fırsat buldum mu direk film-dizi-anime izliyorum o yüzden X530 daha ii bir seçim olucak sanki...

Teşekkür Ederim...

Rica ederim hocam. Umarım aradığın özellikleri bulursun x-530'da
  • Hocam ben çok kararsız olduğumun kararına vardım ve kararımı değiştirdim bu yüzden X-600 almaya karar verdim :) X-600 iyidir, candır...Bütçe dostudur ve F/P si yüksek bir 2.1 dir.

M3500 ü geri verip X-600 alacağım çünkü ne kadar 5.1 olsa da bence en güzel tadı kulaklık veriyor çevresel ses olarak o yüzden benim için X-600'ün yeterli olacağını düşünüyorum ve birde;

Vatan Computer da Creative SBS A320 ile Inspire T3130 u dinleme fırsatım olmuştu öyle çok parçalar ile değil tizli,basslı yabancı bir parça dinletmişti görevli arkadaş tabi X-600 ü de dinletti sonuç olarak SBS A320 ile T3130 dan aldığım ses ve basslar beni pekte tatmin edemedi ama tabi zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir almayı düşünen arkadaşlar önce Vatan Computer, Media Markt gibi elektronik mağazalara gidip kendileride test etsinler derim, zaten çoğunluğun X-600 ü beğeneceğini ve alıpta pişman olmayacağını düşünüyorum...

Sonuç ; X-600 iyidir,candır İşinizi göreceğine inanıyorum (Tabi Aşırı bişi beklemeyenler için ama.. ciddi anlamda tatmin edici bir 2.1 dir kendileri, Aşırı Bişi Beklemeyenler İçin... )

Herkese İyi Formlar ve Özelikle de Benim bu kararı verebilmeme vesile olan Yağmurun Sabahı'na da Tekrardan ;

Çok Teşekkür Ederim...

Beyler Hade Rast Gele, Selametle...

• Ve zaga20 mesajınızı yeni fark ettim sizlerede tavsiyeniz için ;

Teşekkür Ederim...
  • @PcManyak

Hocam çok sevindim. pm de belirtmiştim aslında Bende x600 den yanaydım, ancak seçimini etkilememek için ilk başta seçmiş olduğun 5+1 üzerine yönlendirdim. Ancak kararını vermişsin. Kesinlikle memnun kalacaksın

Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum ancak tv ye bağlantı konusunda sorun yaşarmıyım. Uydu dan tv izlerken sesi sistemden almak istiyorum. Uydu cihazının arkasında L/R Coax gibi çıkışlar bunlar bağlantı için yeterlimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum ancak tv ye bağlantı konusunda sorun yaşarmıyım. Uydu dan tv izlerken sesi sistemden almak istiyorum. Uydu cihazının arkasında L/R Coax gibi çıkışlar bunlar bağlantı için yeterlimi acaba?

bağlantıda herhangibir sorun yaşamazsınız rca kablo almanız gerekecektir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

quote:

Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum ancak tv ye bağlantı konusunda sorun yaşarmıyım. Uydu dan tv izlerken sesi sistemden almak istiyorum. Uydu cihazının arkasında L/R Coax gibi çıkışlar bunlar bağlantı için yeterlimi acaba?

bağlantıda herhangibir sorun yaşamazsınız rca kablo almanız gerekecektir sadece.

Cevapladığınız için teşekkürler. Ortalama 20 m2 büyüklüğünde bir salonda doyurucu ses alabilirmiyim peki?
  • quote:

quote:

quote:

Cevapladığınız için teşekkürler. Ortalama 20 m2 büyüklüğünde bir salonda doyurucu ses alabilirmiyim peki?

bu soruyu cihaza sahip arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur:) ama cihazın f/p oranının çok iyi olduğu konusunda birçok arkadaş hemfikir

• quote:

bu arada kusura bakmayın cihazın arka paneline bakınca farkettim.kullanacağınız kablo :bir tarafı stereo jak diğer tarafı rca jak olan kablolardan olması gerekiyor.(tabi bunu ses çıkışınızın rca(kırmızı beyaz) çıkış olduğunu farzedip söylüyorum)
    ama eğer kulaklık çıkışından bağlarsanız tv'nin fln 2 tarafı stereo jak işinizi görür(yani orjinal yanında gelen kablo ile halledebilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 13 Mart 2013; 17:21:07 >
  • quote:

quote:

bu arada kusura bakmayın cihazın arka paneline bakınca farkettim.kullanacağınız kablo :bir tarafı stereo jak diğer tarafı rca jak olan kablolardan olması gerekiyor.(tabi bunu ses çıkışınızın rca(kırmızı beyaz) çıkış olduğunu farzedip söylüyorum)
    ama eğer kulaklık çıkışından bağlarsanız tv'nin fln 2 tarafı stereo jak işinizi görür(yani orjinal yanında gelen kablo ile halledebilirsiniz.)

Teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucunda şuan için aklımda Edifier X600 - M3300SF - M3500 // LOGİTECH X-530 var. Bunlardan birini seçip alacağım sanırım.

• Geçen gün x600 arkadaşıma aldık .Ben evde solo7 kullanıyorum ,x600 ün ondan geri kalır yanı yok.Ama ben stereo ses sistemi sevdiğimden dolayı solo7 de devam edeceğim ama 2+1 olarak ses sistemi düşünenler için tavsiye ederim , 100 liraya çok iyi ses kalitesi sunuyor.
  • bende 1 senedir kullanıyorum para verip aldığım pişman olmadığım tek alet oldu bu

plazma aldım optik giriş var haliyle bağlantı kuramadım left rigt giriş var rca kablo aldım ondada olmadı ben bundan memnunum optik girişli hoporlorde almak ıstemıyorum nasıl cozerız bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 17 Mayıs 2013; 17:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

bende 1 senedir kullanıyorum para verip aldığım pişman olmadığım tek alet oldu bu

plazma aldım optik giriş var haliyle bağlantı kuramadım left rigt giriş var rca kablo aldım ondada olmadı ben bundan memnunum optik girişli hoporlorde almak ıstemıyorum nasıl cozerız bu sorunu

Hocam şöyle birşey buldum. Konu hakkında bilgim yok ancak belki işine yarar

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/optik-to-stereo-cevirici-donusturucu-sitede-tek-59176193

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

bende 1 senedir kullanıyorum para verip aldığım pişman olmadığım tek alet oldu bu

Hocam şöyle birşey buldum. Konu hakkında bilgim yok ancak belki işine yarar

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/optik-to-stereo-cevirici-donusturucu-sitede-tek-59176193

waww bu ürünü ilk defa gördüm işe yararmıki 4 -5 tane kablo aldım hiçbiri olmadı ,,bunu ben bi elektronikçiden soruyum bakalım,,olursa süper olur yayağmurun sabahı teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.