Şimdi Ara

EDIMAX AR7265WnA nMAX 300M KABLOSUZ ADSL MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fiyat performans açısından tavsiye eder misiniz?

• senin ne istediğin önemli, kablosuz mu? tek bilgisayar için mi? bir masaüstü bir de dizüstü için mi kullanacaksın?
  • Walla ben hepsiburada dan 137TL'ye siparişini verdim. İncelediğim kadarıyla verimli bir ürün. Kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerimi paylaşırım.
  • Arastırma yapmaya çalıtım fakat bir sonuç elde edemedim,yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız benim gibi bu modemi almaya karar vermis ama kafalarında şüphe kalanları aydınlatmış olursunuz.

Siparişi vermek için yorumunuzu bekliyorum. Sepete ekledim bile. :)

Saygılar sevgiler...
  • arkadaşlar şimdi modemi beğendim 3 antenli oluşu güzel fakat bu antenler çıkartılabiliyormu çünkü hem üzerinde 1dbi'lık anten var o yüzden bendeki 9 dbi'lık anteni takıp ortak kullanacağım bilgi verirseniz sevinirim
  • konunun açılış tarihinden bugüne baya gün geçmiş ama son mesajdan 9 gün geçmiş buna dayanarak ben yinede yazayım :)))

bahsettiğiniz ürünü şuanda ben kullanıyorum öncelikle ısınma problemi okadar abartıldığı kadar değil 1 aydır kullanıyorum ve 1 aydır kesinlikle prizden çekilmedi

kopma sorunu kesinlikle yok ve şuana kadar reset çekilmedi wireless bağlantısı stabil tabi bu mekana göre değişebilir ama bir önceki airties'e göre daha iyi..

ayrıca N desteği gayet iyi ve sorunsuz ancak devreye soktuğunuzda kullanabilmeniz için wireless kartınzın yada usb'in n desteğinin olması şart.
    Web arayüzü ingilizce olması sıkıntı yaratabilir.

üzerindeki antenler değiştirilebilir. her bir anten 1 dbi toplamda 3 dbi oluyor.

Wireless modemin g ve n modunda çıkış gücü 16 dbm diye yazıyor.

Ayrıca ek olarak dikkatimi çeken tarafı daha önce airties kullanıyordum örneğin airties web arayüzünde kablosuz olarak uzaktan her hangi bir ayarı değiştirdiğimde tekrar bağlanmak için uzun süre beklemem gerekiyordu bunda ise ayarı değiştirdikten 10 saniye sonra tekrar bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kare_-_as -- 9 Kasım 2010; 5:03:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.