Benim süregelen ama bugün zirveye çıkan bir problemim var. Yorum yapacaklara peşinen teşekkür ederim.
Kullandığım usb kablosuz adaptör Edimax EW-7622UMn modeli. Sıkıntım ise torrent indirmeye başladığımda genellikle 3 kere modem ile bağlantısının kesilip elle tekrar sağlamak zorunda kalmam. Bugün bu sayı 3'ü çok aştı. Bu arada modemin internet dağıtımında bir sıkıntı yok; aynı anda bağlı diğer cihazlarda kopma yaşanmıyor. Bilgisayardan ise sadece torrent indirirken bu sorunu yaşıyorum. Bugüne kadar 3 kere tekrar bağlanma işlemi sonrasında süreç kesintisiz devam ediyordu.
Daha önce zyxel marka bir usb cihaz kullanıyordum; o da bu sebepten bir cinnet anında çöp oldu.
İşletim sistemi orijinal win7 Home Premium SP1. Modem ise Turkcell/SOL Huawei HG253. USB ayarlarında IEE 802.11b/g/n aktif.
1 modem kötü o tip modemlerde wireless indirmeler esnasında böyle kesilebilir...
2 USB wireless ile o iş olmuyor bant genişliği düşüp duruyor 3 adet usb wireless değiştirme sonucu pci ex wireless kart alıp rahata erişebildim...
Wireless herzaman sorundur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme