Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EDIMAX Wireless Adapter Satın Al 9 Haziran 2017 18:22 1 1 EDIMAX Wireless Adapter Merhaba arkadaşlar, 2-3 yıl önce bir yerden promosyon olarak gelmişti. Neredeyse hiç kullanılmadı. Ambalajı ve jelatini ile birlikte durmakta. Fiyat: 20 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DENON PMA-680R CLASS AA STEREO AMFİ 65x4 WATT RMS TERTEMİZ HP Scanjet 2400 Scanner----70 TL ! Aopen 350 Watt Kasa + DVD Writer + Floppy GIGABYTE GA-8I945PL-G + Intel® Pentium® 4
quote:Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem Kargo Bedeli? Neredesiniz ? Ne kadar yazar bilmiyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DENON PMA-680R CLASS AA STEREO AMFİ 65x4 WATT RMS TERTEMİZ HP Scanjet 2400 Scanner----70 TL ! Aopen 350 Watt Kasa + DVD Writer + Floppy GIGABYTE GA-8I945PL-G + Intel® Pentium® 4
quote:Orijinalden alıntı: VGroove quote:Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem Kargo Bedeli? Neredesiniz ? Ne kadar yazar bilmiyorum Adana
quote:Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem quote:Orijinalden alıntı: VGroove quote:Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem Kargo Bedeli? Neredesiniz ? Ne kadar yazar bilmiyorum Adana Ürün çok küçük zaten kutusuyla beraber küçük. Ama ne kadar yazar bilmiyorum hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DENON PMA-680R CLASS AA STEREO AMFİ 65x4 WATT RMS TERTEMİZ HP Scanjet 2400 Scanner----70 TL ! Aopen 350 Watt Kasa + DVD Writer + Floppy GIGABYTE GA-8I945PL-G + Intel® Pentium® 4