Şimdi Ara

**EDİRNE\KEŞAN 4.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
312.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Mustafa BERKE 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - AFYON'DAN

6 kasımda birliğe katılcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magb -- 31 Ekim 2013; 10:12:14 >
  • 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE

• 5. Mehmet Cem ÖZDEN
    4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN /
    İSTANBUL'DAN

6 kasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jam da Joker -- 31 Ekim 2013; 12:03:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel devam ediyoruz arkadaşlar... En sonunda iSİMLERİ listeleyelim.
  • Katılacağımız tarihleri de ekleyelim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyıh -- 31 Ekim 2013; 12:21:21 >
  • 6)ONUR ÖZEREN
    4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN
    Malatyadan

arkadaşlar size bir şey sorayım da bir bilginiz varmı ; 2 gündür askeriyeden silüsü almak için canım çıktı tam bugün sıra bana geldi para bitti pazartesi gelin dediler ama benim uçak biletim malatyadan istanbula pazar sabah silüsü edirneden alsam sıkıntı olurmu?
  • 7) GÖKHAN DEMİREL

4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE

İSTANBUL
  • 8) Şevki AYDEMİR

4üncü mknz.p.tug.kh.ve kh.bl. edirne keşan

İzmir üzerinden salıyı çarşambaya bağlayan gece,01:00 Metro turizm ile geliyoruz magb devremle sabah 9da keşandayız,o saatte keşan garajda olan olabilme imkanı olan olursa orda girmeden buluşalım
  • istanbulda toplanacak olan arkadaşlar ne zaman teslim olmayı planlıyorsunuz bilet aldınız mı?
  • _JayMz_ kullanıcısına yanıt
    5'İ akşam gitmeyi düşünüyorum ama bilet varmı daha bakmadım
  • Düzenlenmiş Liste...Hata varsa lütfen uyarın tertiplerim.

1. BAHTİYAR ORAL - 4 Üncü mknz. p.tug. kh. ve kh.bl edirne-keşan - "BURSA"dan - 6 KASIM'da

2. ONUR ÇALIK - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - iSTANBULDAN - (..tarih?..
    )
    3. Mustafa BERKE - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - "AFYON"DAN - 6 KASIM'da

4. GÖKHAN SOYİSİM? - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAn - (..tarih?..)

5. Mehmet Cem ÖZDEN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / "İSTANBUL"dan - 6 KASIM'da

6. ONUR ÖZEREN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - "MALATYA"dan - (..tarih?..)

7. GÖKHAN DEMİREL - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN - "İSTANBUL"dan -6 KASIM'da

8. Gökhan ÖZDEMİR-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE-İSTANBUL'dan 6 KASIM'da

9.
    10...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyıh -- 31 Ekim 2013; 16:30:20 >

• 9. Gökhan ÖZDEMİR-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE-İSTANBUL'dan 6 KASIM
  • Alınan sülüslerin hepsi 6 Kasım sabah 10:00 da teslim şeklindeydi
    2 gündür şubede sürünüyoruz yok sistem geldi gitti falan başka teslim tarihi duymadım kimseden.
    Buarada kısa dönemler için 7 sine kadar sülüs alabilirsiniz dediler yani perşembe son gün. Belki diyorum 6 kasım belli bi sayıya ulaşınca teslim tarihi 7 kasım olucak sülüslerde.. Herkese ayni gün verilmesi manasız yoksa yine yığılma olucak.

• Jam da Joker J kullanıcısına yanıt
    Sülüsü 7 sinde alirsan ayin 9 unda teslim olacaksin. Subede oyle soylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: magb

Sülüsü 7 sinde alirsan ayin 9 unda teslim olacaksin. Subede oyle soylediler.

Aynen mantıklı olanda o
    Pazartesi yarım gündü
    Salı zaten tatil
    Çarşamba Perşembe geçti hala herkese ayın 6 sına veriyorlar
    Heralde bugünden yada Cumadan sonra değişir..
    Bizim keşan grubundan herkes 6 sı sabah 10 teslim heralde? Saati geçirirsek noluyor acaba..

• Saç tıraşını nerede olacaksınız tertipler? Malzeme listesini farklı paylaşacak olan var mı?
  • Neyıh kullanıcısına yanıt
    tertip kime sorsam tıraşı olun gidin diyor ilk gün çok kuyruk olur saatlerce beklersiniz dediler.
  • Tertipler ayın 7sinde saat 10a kadar orda ol dediler bana ama erken gitsem sıkıntı olurmu 6sında falan

• caspermale C kullanıcısına yanıt
    yol parasını az alırsın kardeş aldığın bırlıge göre yol parası verıyolar

yarın git al bence erkenden @caspermale
  • Neyıh kullanıcısına yanıt
    5 kasımda edirneye geçicem ordan 6 kasımda keşana @Neyıh
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.