Şimdi Ara

**EDİRNE\KEŞAN 4.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
318
Cevap
5
Favori
312.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende varım beyler eğitim birliği 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE kayseriden
  • İsim soyisimlerimizi bir kağıda not edelim, unutmayalım tertipler...Birlik oluruz inşallah...
  • Herkesin yazili oldugu toplam bir liste var mi kimsede?
  • ihtira İ kullanıcısına yanıt
    Bugün son güncel listeyi hazırlayacağız inşallah tertip.
  • Düzenlenmiş Liste...Hata varsa lütfen uyarın tertiplerim.

1. BAHTİYAR ORAL - 4 Üncü mknz. p.tug. kh. ve kh.bl edirne-keşan - BURSA'dan - 6 KASIM'da

2. ONUR ÇALIK - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - (..tarih?.. - iSTANBUL'dan

3. Mustafa BERKE - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - - 6 KASIM'da - AFYON'dan

4. GÖKHAN SOYİSİM? - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAn - (..tarih?..)

5. Mehmet Cem ÖZDEN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / - 6 KASIM'da - İSTANBUL'dan

6. ONUR ÖZEREN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - (..tarih?..) - MALATYA'dan -

7. GÖKHAN DEMİREL - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN - İSTANBUL'dan -6 KASIM'da

8. Gökhan ÖZDEMİR-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE- 6 KASIM'da - İSTANBUL'dan

9. Murat DAMA-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE 6 KASIM'da - -ANKARA'dan

10. Mustafa .... 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - KAYSERİ'den

11. Barış Can Özer - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - nereden..?

12.Mehmet yaran - 4.mknz piyayade tugay komutanlığı keşan edirne Teslim tarihi 6 kasım saat:10 ...nereden?

13. Onur Cihan - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -İSTANBUL'dan

14...İsim Soyisim?.....4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE Istanbul / BEYLİKDÜZÜ'nden

15. ÜMİT ALKAN...4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - BURSA'dan
    Güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyıh -- 1 Kasım 2013; 19:48:57 >

• Her askere Ziraat Bankası'nın atm kartını verecekler, öyle söylediler forumda çok kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield3

quote:

Orijinalden alıntı: Jam da Joker

quote:

Orijinalden alıntı: scofield3

quote:

Orijinalden alıntı: onur5527

biz geldiğimizde sen orda olacak mısın ? yoksa bitiyor mu senın askerliğin @scofield3

ben geçen sene aralıktan beri askerim. 349.dönem demiştim yazımın başında.zaten bugün de teğmen rütbemi taktım ve önümüzdeki hafta gidiyorum.beni göremezsiniz ama namımı duyabilirsiniz ;)

Edirne Keşanla ilgili okumadığım yazı kalmadı internette.
    Herkesin ağzında sürgün yeri, rdm merkezi, gaspçısı tinercisi balicisi kapkaççısı hırsızı sabıkalısı eksik olmuyor Maşallah.. Benim 2 sene önce lojistikte kısa dönem yapan arkadaşım olduğu için ondan biliyorum, ordaki en rahat yer lojistiktir ne yap et orda kalmaya bak dedi.. Tabi ozamandan bu zamana değişmediyse.. Diğer kışlalara göre iyidir dedi.

Bir diğer okuduğumda Tevhid Kural kışlasının rahat olduğu oraya geçmeye bakın denmiş..
    Sen 1 senedir orda olduğun için bize daha sağlıklı bilgi verebilirsin bukadar psikopatın arasında bizim gibi aklı başında adamlar ne görev alır? Yazıcı olmayın demişsin, önerebileceğin bir görev varmı şunu yapmaya bakın diyebileceğin?

Son olarak bende lojistik kışla hizmet takımındayım bu bölüğün görevi nedir ne yapar?

lojistik konusunda haklısın iyi askerlerin çoğu lojistiktedir.ama Tevhid Kural kışlası hakkında yanlış bilgi almışsın.sıkıntılı tipler vardır.askerde rahat etmek zordur.faaliyet hiç bitmez.her yerde yoğun bir şekilde geçecektir merak etme.heleki siz eğitim döneminde yapacaksınız askerliğinizi.kuvvet denetlemesinin de olması muhtemel.

kısa dönemlerin kafasında sabit bir göreve verileceği düşüncesi yer edinmiş.sanırım forumlarda yazılanlardan dolayı.ne yazıkki öyle birşey yok.bölükteki kısa dönemler de bana sorup duruyordu ne zaman veriliriz falan diye de 7 kişiden sadece 2 si sabit bir göreve verildi.diğerleri bölük içindeki faaliyete eğitime katılıyor.

sabit hangi görevlere verilebilirsiniz sorusunun cevabı: revirci,yazıcı,kantinci,gazinocu,silahçı vs

hizmet takımı hakkında bilgim yok kardeşim

Teşekkür ederim bilgiler için..
    Ozaman dediğin gibi lojistikte kalmaya bakalım, denetlemeydi spordu eğitimdi gocunucak şeyler değil hepsini paşa paşa yapıcaz onu zaten biliyorumda, ordaki sakat tiplerin arasında yaşanabilecek sıkıntılar insanı daha çok geriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bileti de aldık salı gece izmirden 23.45 aracıyla keşana artık

• 7 kasımda kesandayım esas birligim merkez komutanlıgı edirne kesan baska gelen varmı merkez komutanlıgına arkadaslar
  • ihtira İ kullanıcısına yanıt
    Tertip acemidede ustadada ayni yerdeyiz allah yardimcimiz olsun

• SALI GÜNÜ 23,45 TE İZMİRDEN ÇIKIYORUM BENDE KISA DÖNEMİM. EĞİTİM BİRLİĞİ EDİRNE KEŞAN. USTA BİRLİĞİ EDİRNE KEŞAN BORU TRAMPET TAKIMI BANDO.

izmirden gidecek arkadaşlarla otogarda tanışalım.bide aranızda bandocu düşen var mı?
  • bende 7sinde teslim olacam merkez komutanlık da kayseriden gidecek kimse yok mu benden başkaa acep...
  • Bende salı günü 23.30 metro arabasıyla izmir garajdan hareket edicem
  • 16.Saadettin Ersoy 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -Ankara dan - 6 KASIM da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEsILYUs -- 3 Kasım 2013; 13:22:41 >
  • 18. MUHAMMED KARAKAYA 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE KAYSERİ`DEN NASİPSE 7 KASIMDA
  • 19. Erdem 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - ISTANBUL'DAN - 6 Kasım'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: **gökhan**

Tertip acemidede ustadada ayni yerdeyiz allah yardimcimiz olsun

amin:)
  • 20. Alper AKMAN 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -İZMİR'DEN-6 Kasım'da
  • 35alper88 kullanıcısına yanıt
    herkese merhabalar arkadaşlar

eğitim birliği
    4. MEKANİZE PİYADE TUGAYI KEŞAN

esas birliği
    LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI KEŞAN ANKARA DAN MEHMET CANTEMİR 6 KASIM TESLİM

ARKADAŞLAR HABERLEŞELİM

HERKESE HAYIRLI TESKERELER.....
  • 35alper88 kullanıcısına yanıt
    Metrodan vazgectim 23.45 çanakkale truvayla gelecegim keşana

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.