Şimdi Ara

**EDİRNE\KEŞAN 4.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
312.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim benim yerimde aynı acemilikte, usta birliğide nerden geliyorsun
  • Isimlerimizi paylasirken resimde paylassak en azindan sima olarak gorsek birbirimizi guzel olmazmi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brscnzr kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende lojistik destekteyim, acemilik tugay
  • quote:

Orijinalden alıntı: farmax

Metrodan vazgectim 23.45 çanakkale truvayla gelecegim keşana

Kardeş sabah 06.30 gibi keşanda olucaz ne yapıcaz o saatte garajda bari buluşup bir kahvaltı falan yapalım o saatte bir yerde gezilmez
  • Arkadaşlar listenin son hali bu heralde var mı başka ismi olmayan ?

1. BAHTİYAR ORAL - 4 Üncü mknz. p.tug. kh. ve kh.bl edirne-keşan - BURSA'dan - 6 KASIM'da

2. ONUR ÇALIK - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - (..tarih?.. - iSTANBUL'dan

3. Mustafa BERKE - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - - 6 KASIM'da - AFYON'dan

4. GÖKHAN SOYİSİM? - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAn - (..tarih?..)

5. Mehmet Cem ÖZDEN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / - 6 KASIM'da - İSTANBUL'dan

6. ONUR ÖZEREN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - (..tarih?..) - MALATYA'dan -

7. GÖKHAN DEMİREL - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN -İSTANBUL'dan -6 KASIM'da

8. Gökhan ÖZDEMİR-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE- 6 KASIM'da - İSTANBUL'dan

9. Murat DAMA-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE 6 KASIM'da - -ANKARA'dan

10. Mustafa .... 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - KAYSERİ'den

11. Barış Can Özer - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - nereden..?

12.Mehmet yaran - 4.mknz piyayade tugay komutanlığı keşan edirne Teslim tarihi 6 kasım saat:10 İZMİR'DEN

13. Onur Cihan - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -İSTANBUL'dan

14. Borahan Fılyos -4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE Istanbul / BEYLİKDÜZÜ'nden

15. ÜMİT ALKAN...4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - BURSA'dan

16.Saadettin Ersoy 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -Ankara dan - 6 KASIM da

17. Kaan Bozacioglu 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - ISTANBUL'DAN - 6 Kasım'da

18. MUHAMMED KARAKAYA 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE KAYSERİ`DEN NASİPSE 7 KASIMDA

19. Erdem 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - ISTANBUL'DAN - 6 Kasım'da

20. Alper AKMAN 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -İZMİR'DEN-6 Kasım'da

21. Mehmet CANTEMİR 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE –ANKARA’DAN-6 Kasım'da

22.HALİL ERGÖZ - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - - 6 KASIM'da - BURSA' dan

23-Çağrı TAN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -Tekirdağ'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35alper88 -- 5 Kasım 2013; 0:17:25 >

• 35alper88 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar

eklemeyenler aşağıdaki facebook linkini eklesinler ordan haberleşiyoruz

https://www.facebook.com/groups/609468799095539/ @35alper88
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Arkadaşlar listenin son hali bu heralde var mı başka ismi olmayan ?

1. BAHTİYAR ORAL - 4 Üncü mknz. p.tug. kh. ve kh.bl edirne-keşan - BURSA'dan - 6 KASIM'da

2. ONUR ÇALIK - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - (..tarih?.. - iSTANBUL'dan

3. Mustafa BERKE - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - - 6 KASIM'da - AFYON'dan

4. GÖKHAN SOYİSİM? - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAn - (..tarih?..)

5. Mehmet Cem ÖZDEN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / - 6 KASIM'da - İSTANBUL'dan

6. ONUR ÖZEREN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN - (..tarih?..) - MALATYA'dan -

7. GÖKHAN DEMİREL - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN -İSTANBUL'dan -6 KASIM'da

8. Gökhan ÖZDEMİR-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE- 6 KASIM'da - İSTANBUL'dan

9. Murat DAMA-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE 6 KASIM'da - -ANKARA'dan

10. Mustafa .... 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - KAYSERİ'den

11. Barış Can Özer - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - nereden..?

12.Mehmet yaran - 4.mknz piyayade tugay komutanlığı keşan edirne Teslim tarihi 6 kasım saat:10 İZMİR'DEN

13. Onur Cihan - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -İSTANBUL'dan

14...İsim Soyisim?.....4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE Istanbul / BEYLİKDÜZÜ'nden

15. ÜMİT ALKAN...4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - BURSA'dan

16.Saadettin Ersoy 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -Ankara dan - 6 KASIM da

17. Kaan Bozacioglu 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - ISTANBUL'DAN - 6 Kasım'da

18. MUHAMMED KARAKAYA 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE KAYSERİ`DEN NASİPSE 7 KASIMDA

19. Erdem 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - ISTANBUL'DAN - 6 Kasım'da

20. Alper AKMAN 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -İZMİR'DEN-6 Kasım'da

21. Mehmet CANTEMİR 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE –ANKARA’DAN-6 Kasım'da

Beyler, 14. siradaki benim sanirsam:)

Borahan f i l y o s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtira -- 4 Kasım 2013; 2:21:31 >

• ihtira İ kullanıcısına yanıt
    Revize edildi saol
  • Selamlar Ben de varım

HALİL ERGÖZ - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - - 6 KASIM'da - BURSA' dan
    7-8 saat sürüyor dediler hocam:) 6.30 saatte varır mıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: farmax

7-8 saat sürüyor dediler hocam:) 6.30 saatte varır mıyız

Benim araba 11.30 da yarım saat geç varsa 07.00 da orada oluruz inşallah benim kafam düz siyah şapka olucak keşan garajda falan beni görürsen bi hop de tamam mı
    Tamamdır dostum:))

• Çağrı TAN -Tekirdağ-

Eğitim Birliği 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE
  • Cgrtn C kullanıcısına yanıt
    Eklendi
  • Listemizin son hali hepimize hayırlı teskereler

1. BAHTİYAR ORAL - 4 Üncü mknz. p.tug. kh. ve kh.bl edirne-keşan -6 KASIM'da - BURSA'dan

7. GÖKHAN DEMİREL - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / EDİRNE KEŞAN--6 KASIM'da-İSTANBUL'dan

12.Mehmet yaran - 4.mknz piyayade tugay komutanlığı keşan edirne Teslim tarihi 6 kasım-İZMİR'DEN

14. Borahan Fılyos -4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE Istanbul / BEYLİKDÜZÜ'nden

16.Saadettin Ersoy 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -6 KASIM da -Ankara dan

17. Kaan Bozacioglu 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -6 Kasım'da- ISTANBUL'DAN

18. MUHAMMED KARAKAYA 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE- 7 KASIMDA- KAYSERİ`DEN

19. Erdem 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -6 Kasım'da- ISTANBUL'DAN

20. Alper AKMAN 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -6 Kasım'da-İZMİR'DEN

21. Mehmet CANTEMİR 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE –6 Kasım'da-ANKARA’DAN

22.HALİL ERGÖZ - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE - - 6 KASIM'da - BURSA' dan

23-Çağrı TAN - 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE -Tekirdağ'dan

24-CELAL TARHAN-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE-7 kasım'da -Kayseri'den

25-Semih Akar -4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE-6 kasım'da -Ankara'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35alper88 -- 5 Kasım 2013; 13:10:33 >

• bende vaım beyler CELAL TARHAN eğitim birliği: 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE esas birliği:4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE kayseriden 7 kasım sabah saat 10'da oradayım görüşmek üzere inş.
  • arkadaşlar bende varım Semih Akar eğitim birliği: 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE --6 Kasım Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: damamurat

Eğitim Birliği 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE
    Esas Birliği 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.TOP.TB. 1 İNCİ 155/52 MM.LİK K/M OB.BT. (FIRTINA) / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE

10. Murat DAMA-4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE-ANKARA'dan 6 KASIM'da

1 inci batarya, orada 15 aylık askerliğimi yapmıştım.(mayıs 2012) Halis yüzbaşı ve dursun bçvş. duruyorsa güzel yerdir. nöbet yeri hala atış alanı ise biraz uzak sadece git gel 1 saat bizim zamanımızda değişimişti halen o tahtadan kulübe duruyorsa onuda biz yapmıştık yağmurlu bir günde, duydulandım şimdi. hayırlı teskereler...
  • Ben geldim arkadaslar Keşan merkezde geziyorum 4gibi teslim olurum

• ahhh ahhhh ne günlerdi Fevzi Mengüç Kışlası Topçu Taburu Kh.ve Hz.Bl.K.lığı S-1 Personel Yazıcısı Rua-zykLon*B :):) Duvarlarda Karargah hizmet bölüğündeki yatakhanenin içerisindeki resimlerin arkalarında halen durur yazılarım :):) Gelen çok şanslııı :) 1990/2 Tertiippp ;)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.