Kasım ve Aralık-2020 tarihleri arasındaki 1 Alana 1 Bedava kampanyasına bu ürün dahil değildir. |
Edirne Lezzetleri 1 Alana 1 Bedava! (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.MatematikKasım ve Aralık-2020 tarihleri arasındaki 1 Alana 1 Bedava kampanyasına bu ürün dahil değildir.
ilanda kahve hariç bütün ürünlerde geçerli deniyor
ürünlerde bu ürünler hariç yazıyor
imalatçıda olmasına rağmen antep fıstıklı çifte kavrulmuş tükeniyor
kampanyamı kampanya işte :)
-
Eski konusuda mevcut. Genel yorunlara ordan bakılabilir.
Badem ezmesini ve kare kavala kurabiyesini herkese tavsiye ederim. F/p ürünleri. Ayrıca, ezmenin tarihine takılmayın, kuru nemsiz bir odada baya muhafaza edersiniz. Kuruduğu için az biraz şekerli geliyor o kadar. Bu kanpanyada 4. Siparişimizi verdik :)
Kurabiye de, bir önceki kampanyada gelenlerin içinde iri iri bademler vardı. Bunda badem oranı düşmüş. İri değiller.
Badem oranını tekrar arttırın!
Yoo ben kusursuz dengeli badem ezmesi istiyorum diyenler,
istanbul/sirkeci/kadıköy/istiklal de ali muhittin hacıbekir den kg si 160/180tl ye alabilirler. Kapalı paket almayın! Açık alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 18 Aralık 2020; 10:54:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah rızası için şu kolilerin içine poşet koyun. 2/3 poşet atın.
-
2020 Mart , 2020 Kasım da aldım
Mart ayındaki badem ezmesinin tadı > kasım , şeker miktarının artırılmış olduğunu düşünüyorum
Kasım daki kurabiyelerde margarin kullanılmış, (martta istememiştim) margarin kullanım miktarının rahatsız edici seviyede olduğunu söyleyebilirim
-
Ürünlerinin kececizade ve arslanzade gibi meşhur markalardan iyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat en iyisi değil, orta seviye.
Bu konuda en iyisi hangisi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rua~
Bu konuda en iyisi hangisi?hepsini tatmış biri olarak söylüyorum;
ALİ MUHİTTİN HACIBEKİR.
( denk gelirseniz, kaymaklı lokumu var. ooovvvv :) )
MARGARİN; valla ne yalan söyleyim, toplamda 8-9 kişi için alım yaptık. daha önce de aldık.
kimse margarin(?) olduğunu anlamadı.çoğu ev hanımı.
tabiki insanlar bu konuda hassas olabilir, amenna.
ama standart tüketici için arada anlamlı bir fark yok diyebiliriz.
kavaladaki badem oranı; şimdi tekrar inceledim ama ben yanılmışım. badem oranı iyi.
EDİT; son sipariş geldi. Kurabiye güzel. AMA badem ezmesi Çok şekerli! Birdaha badem ezmesi ALMAM!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 19 Aralık 2020; 12:30:33 >
-
Fiyatlar Nisan-Mayıs aylarına göre ciddi artmış.
-
Edirne'de Sayınbaş bence en iyisi. İstanbul'da adında hacı olan birkaç yere iyi diyorlar üstteki arkadaşın söylediği de dahil. Ben hiçbirini denemedim İstanbul markalarının.
daha öncede almıştım yine sipariş verdim kargo limiti 100 lira sanmıştım boşuna 14 lira kargo parası ödedim sağlık olsun.
-
Ben de almayı düşünüyorum 2-3 çeşit kullanan kişilerden öneri alabilir miyim. Hangilerini sevdiniz-tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
-
Badem ezmesini daha önce denemeyip de merak eden arkadaşlar çok ağır olabileceğini bilerek alsınlar. Bu satıcıdan aldım ve hiçbir şekilde yiyemedik. Deva-i misk de aynı şekilde hayatımda tattığım en kötü şeylerden biriydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shade of DeathBadem ezmesini daha önce denemeyip de merak eden arkadaşlar çok ağır olabileceğini bilerek alsınlar. Bu satıcıdan aldım ve hiçbir şekilde yiyemedik. Deva-i misk de aynı şekilde hayatımda tattığım en kötü şeylerden biriydi.
devai misk çok karışık bir ürün zaten envai çeşit şey var içerisinde. Badem ezmesini de yorumlardan dolayı tercih etmeyeceğim. Bakalım başka ne öneriler gelecek.
-
Geçen sefer talep cok olunca zaten gidiyor deyip daha fazla kar etmeyi amaçlamislara benziyor(o zaman bile stok yenilemede 2 şer lira falan arttirmislardi yanlis hatirlamiyorsam) tabi ki bu kampanyada sipariş geçmedik 👎 -
quote:
Orijinalden alıntı: mcrosesdaha öncede almıştım yine sipariş verdim kargo limiti 100 lira sanmıştım boşuna 14 lira kargo parası ödedim sağlık olsun.
Sipariş geldi ürünler gayet güzel geçen kampanyada da almıştım. Bir fark yok tad anlamında.
Tüm ürünlerde yine 1 alana 1 bedava yapmışlar.
-
hey maşşallah fiyatlara bak en son yaptığımız alışverişteki fiyatların 2 katı. kaliteli ama yine de aman aman şeyler satıyor değilsiniz. kavala kurabiyesi güzel de tepeleme bademle dolduruyor değilsiniz niye kilosu etten daha pahalı anlayamadım?
-
30tl lik badem ezmesi 34tl, 32tl lik kavala 36tl, 40tl lik kavala 45tl olmus. 30tl lik hosguvar sabit kalmis. Enflasyona gore az bile artmis
Bir uzman olarak;
Badem ezmesini kesinlikle ÖNERMİYORUM! Almayın!
Çok tatlı, badem oranı az! Ama raf ömrü konusunda sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X