Şimdi Ara

Edirne Lezzetleri 1 Alana 1 Bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
10.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Butik olarak Edirne ilinde imal ettiğimiz saray mutfağından badem ezmesi ve müthiş kavala kurabiyelerimizle diğer ürünlerimizde 1 alana 1 bedava kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

125₺ üzeri ücretsiz kargo seçeneği ile birlikte ürünleriniz aynı gün kargoya teslim edilmekte, kargo yoğunluğuna göre 2-3 günde teslim edilmektedir. Kampanyamızın son bitiş tarihi 31.12.2020'dir.

Edirne Lezzetleri 1 Alana 1 Bedava!

• Foruma kampanya yok mu hocam 50₺ kargo bedava, 100/25 indirim kodu iyi olurdu almayı düşünüyorum özel bir kampanya olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitarih -- 19 Kasım 2020; 11:6:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitarih kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

50₺ bedava kargo malesef kampanyadan dolayı kurtarmıyor. %25 indirim kampanyamız vardı kampanyayı dahada genişletmek için 1alana 1bedava düzenledik buda %50 indirime tekabül ediyor. Değerli siparişlerinizi bekler, iyi günler dileriz.
  • 125 kargo için fazla değil mi sizce de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürün tavsiyelerine açığım

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Osmanlisehzade O kullanıcısına yanıt

Fiyatlar size uygun geldiyse, ürünleri genel olarak kaliteli. Hoşgüvar alınır, lokumları fena değil, çikolatalı kavala oldukça iyi. Hediyelik olarak alınabilir bunlar.

Yalnız @Osmanlisehzade Hoşgüvarın dörtlüsü, hiç olmazsa ikilisi de olmalı, hem kg fiyatı biraz düşer hem de aile ile paylaşılabilir veya hediye edilebilir bir ürün olur. Bunu değerlendirmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Fiyatlar size uygun geldiyse, ürünleri genel olarak kaliteli. Hoşgüvar alınır, lokumları fena değil, çikolatalı kavala oldukça iyi. Hediyelik olarak alınabilir bunlar.

Yalnız @Osmanlisehzade Hoşgüvarın dörtlüsü, hiç olmazsa ikilisi de olmalı, hem kg fiyatı biraz düşer hem de aile ile paylaşılabilir veya hediye edilebilir bir ürün olur. Bunu değerlendirmelisiniz.

Teşekkürler. Bu arada 125 tl lik sepet yaptığım halde yine 14 tl kargo çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Sepetinizi oluşturduğunuz eposta adresini PM olarak gönderebilirseniz hemen kontrol edelim.
  • Lokum ve kurabiye çeşitleri azalmış,kampanyalı paketler yok olmuş...Eski kampanyayı mumla aradım...Edirne Lezzetleri 1 Alana 1 Bedava! 

• Antep fıstıklı lokum vardı eskiden göremedim

• Aynen antep fıstıklı lokum ve diğer çeşitler görünmüyor, eklenmeyecek mi tekrar stoğa

• İlk bitiş tarihi ne zaman peki?

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Malesef çifte kavrulmuş antepfıstıklı lokum stoğumuz çok hızlı tükendi. Teşekkür ederiz.
  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    31.12.2020 tarihinde kampanyamız sona erecektir.

İyi günler dileriz.
  • Mutlu Yıllar Paketi 2 adet sepete ekliyorum yinede aynı fiyat çıkıyor

1 tane alsam ben sepete eklemeden 2. yi mi gönderiyorsunuz ?

misal 2 adet alsam bana 4 adet mi gönderilecek ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.