Şimdi Ara

Edit *21.08.2015: Sound Blaster Cinema 2 - YENİ SÜRÜM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.00.09 versiyonu eklenmiş. İndirme linkini yukarıda paylaştım. Yine deneyip sonuçları yazarsanız memnun olurum. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. İyi günler
  • Aynı Clevo kasaları kullanan Schenker XMG ve Sager yeni versiyon sürücülerini sürekli olarak yayınlarken Monster neden yayınlamıyor anlamıyorum ? illa ki gidip başka sitelerden mi indirelim
  • Benim Tulpar T7 V2.6 modelim var.Sound Blaster Cinema özelliği varmı benim üründe?Tam olarak bu neoluyor?Ses sistemiyle mi alakalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy7

Edit: 21.08.2015
    *SOUND BLASTER CINEMA 2 YENİ 1.00.09 VERSİYONU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

quote:

ÖNCEKİ MESAJ: 04.08.2015
    Merhaba arkadaşlar,
    Sound Blaster Cinema 2 yazılımının Windows 10 üzerinde sorunsuz çalışan 1.00.08 versiyonu aşağıdaki linke yükledim.
    Monster Abra a5 v.1.1.2 üzerinde test ettim, sorunsuz çalışıyor. Test etmeden önce dosyayı Avira Antivirüs yazılımı ile taradım. Dosya güvenli, gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

1.00.08 sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Deneyen arkadaşlar, diğer arkadaşları bilgilendirmek amaçlı, test ettiği sistemlerde aldıkları olumlu/olumsuz sonuçları yorumlara yazarsa memnun olurum.
    Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bilgisayarımda, yükseltme sonrası yine ses kartı sürücüsüyle ilgili olarak yaşadığım bir sorun da, bazı uygulamalardan ses çıkmaması sorunuydu. Bu sorunu da ses simgesi üzerinde sağ tıklayarak, açılan menüdeki "ses sorunlarını çöz" seçeneği ile çözdüm. benzer sorun yaşayan arkadaşlar bu yöntemi kullanabilirler.

İyi günler...

çalışıyor mu kesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

quote:

Orijinalden alıntı: galaxy7

Edit: 21.08.2015
    *SOUND BLASTER CINEMA 2 YENİ 1.00.09 VERSİYONU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

quote:

ÖNCEKİ MESAJ: 04.08.2015
    Merhaba arkadaşlar,
    Sound Blaster Cinema 2 yazılımının Windows 10 üzerinde sorunsuz çalışan 1.00.08 versiyonu aşağıdaki linke yükledim.
    Monster Abra a5 v.1.1.2 üzerinde test ettim, sorunsuz çalışıyor. Test etmeden önce dosyayı Avira Antivirüs yazılımı ile taradım. Dosya güvenli, gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

1.00.08 sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Deneyen arkadaşlar, diğer arkadaşları bilgilendirmek amaçlı, test ettiği sistemlerde aldıkları olumlu/olumsuz sonuçları yorumlara yazarsa memnun olurum.
    Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bilgisayarımda, yükseltme sonrası yine ses kartı sürücüsüyle ilgili olarak yaşadığım bir sorun da, bazı uygulamalardan ses çıkmaması sorunuydu. Bu sorunu da ses simgesi üzerinde sağ tıklayarak, açılan menüdeki "ses sorunlarını çöz" seçeneği ile çözdüm. benzer sorun yaşayan arkadaşlar bu yöntemi kullanabilirler.

İyi günler...

çalışıyor mu kesin?

Şu an sorunsuz kullanıyorum.

• Beyler bu sound blaster için nasıl bir ayar kullanıyorsunuz?
  • Ben yükledim ve yükenirken %59 da dondu görev yöneticisinden sonlandırdım sonra sbc2 nin yüklendiğini fark ettim. girdiğimde karşıma:http://i.hizliresim.com/OBndOZ.png buradaki sorun çıkıyor evet deyince:http://i.hizliresim.com/ZJg1RG.png burada kalıyor sadece üçgen butona tıklayıp bi ses dinleniyor o kadar xd Yardım edebilir misiniz?
     Edit *21.08.2015: Sound Blaster Cinema 2 - YENİ SÜRÜM

• Merhabalar. Laptopumda sound blaster kart var "cikartmasi falan yapistirilmis sound blaster cinema cikartmasi " logitech z523 ses sistemimi bluetooth ile bagliyorum. Ancak sound blaster programi bluetooth ile bagli olan sistemimi gormuyor. Laptopun hoparlorlerini varsayilan yapinca calisiyor. Programin aygit secme yerinde sadece laptopun ses sistemi var. Biraz uzun oldu ama umarim anlarabilmisimdir. Simdiden tesekkur ederim. Iyi forumlar.
  • galaxy7 G kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 1.00.09 sürümünü yükledim daha sonra creative içinde ki denilen dosyayıda sildim yapmadığım şey kalmadı ama programı açınca "the curret selected audio device is disabled" yazıyor ve program açılsada hiç bir işe yaramıyor Windows 10 kullanıyorum.
  • Arkadaşlar, kusura bakmayın, biraz uzak kaldım.

Monster'ın sitesinde sürücü yazılımlarını yayınlamışlar fakat birebir uyumlu sürüm değil.
    Yine de Sound Blaster ile uyumlu ses sürücüsü yayınlanmış gözüküyor.

Aşağıdaki Audio Driver'ı kurup daha sonra Sound Blaster'ı çalıştırmayı dener misiniz?
    http://www.monstersdriver.com/drivers/abra/a7_v5x/w10/Audio.rar
  • Bu da işe yaramadı. Nasıl bişe anlamadım..
  • Uyumsuz donanım ile bu yazılımı çalıştırmanın bir yolu var mıdır acaba? Monster kullanırken bu uygulamadan memnundum, şimdi masaüstüne geçtim. Tekrar kullanmak istiyorum.
  • Büyük ihtimalle çalıştırabilirsin hocam, bende razer surround kullanıyorum şuan bunu kapattım mesela aynı işlevi görüyorlar hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

Büyük ihtimalle çalıştırabilirsin hocam, bende razer surround kullanıyorum şuan bunu kapattım mesela aynı işlevi görüyorlar hatta

Hocam dünden beri uğraşıyorum, donanımın uyumlu olmadığını söylüyor. Modlanmış bir versiyonunu da bulamadım. Şimdi Razer' ın yazılımını deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Uyumsuz donanım ile bu yazılımı çalıştırmanın bir yolu var mıdır acaba? Monster kullanırken bu uygulamadan memnundum, şimdi masaüstüne geçtim. Tekrar kullanmak istiyorum.

Programı hala çalıştıramıyorum. Bi' yolunu bilen varsa lütfen yazabilir mi?
  • kullanmıyorum ben bir türlü sevemedim oyun oynuyorum sesi çok inceltiyor .

biri bana kendi ayarlarının resmini atabilirmi bende öyl eyapayım belki ben yanlış yapıyorum .
  • linq uçmuşşş
  • galaxy7 G kullanıcısına yanıt
    Ya biri yardım etsin her şeyi yaptım program açılıyor başka bi şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ya biri yardım etsin her şeyi yaptım program açılıyor başka bi şey olmuyor.

Ne gibi bir sorununuz var . Açtıktan sonra sağ orta köşedeki ok kısmına tıklayıp öğretiçiyi geçtikten sonra sol kısımdaki profillerden birini seçip kapatıyorsun . İstersen o profilleri seçtikten sonra orta kısımda altta kendin ayarları yapabilirsiniz.

Ben loud kısmını açmanızı şiddetle öneririm .

üstte bir önceki yazımda bir işe yaramaz diyordum ama bir iki kullanınca farkı gördüm özellikle oyun oynarken muhteşem temizlikte bir ses veriyor .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    İlk açtığımda bu çıkıyor.

Evet dediğimde ise bu

Daha sonra program açılıyor ve sadece play tuşuna basınca bi ses geliyor. Başka hiçbir tuş aktif değil?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.