Şimdi Ara

Edit: Bu ne ya? :S Karakterimi geri almak için ticket attım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay bi' dönem tıkanmıştım, moralim de bozulduğu bir akşam "okul da yaklaşıyor, hem derslerime odaklanırım daha iyi olur" diye düşünerekten itemları, üstüne de karakteri silmiştim. Ayrıntılara pek girmiycem, direkt "nerdrage + quit" diye de düşünseniz çok sorun olmaz benim için.
    Attığım ticketı paylaşmak istiyorum, ne zaman dönecekleri hakkında bir fikrim yok. Bu yüzden öngörülerinizi merak ettiğimden konu açma ihtiyacı hissettim.

Yanlışları düzeltme şansımız var mı pek bilmiyorum, ama dille ilgili fail'lar varsa belirtebilirsiniz.

quote:

Greetings.
    I don't want to write a long text to read. I will try to explain my situation shortly.

Firstly I started playing WoW on March of this year and It was great for me, although I lost chance of enjoy all those atmosphere of TBC and WOTLK. I was fishing, questing, bging and doing many things. One day I decided to do raiding and I cleared most of 4.1 content in a short term. As you know, after a while you need a regular raiding friends, If you wanna raid properly. I tried to play with guilds, but I couldn't. Of course there was personal mistakes about me on that term, but I think It was about my gaming experience on WoW, more. It is too late to be expert after 6 years. While I enjoyed fishing for hours, getting mounts, farming reputation with different factions, I started to demoralize because of my raiding experience. I started suffering from raid runs with pugs. Because although I was not an experienced player, I was leading raid groups for hours(!). I was finding people in trade channel. It was fun for basic fights, but I couldn't avoid facing with a deadlock point. Although I didn't care about other guilds' and players' armory, I started surfing on battle.net armory pages and I really disappointed a lot. Cuz I saw I will never be "good" like those hardcore players. Also It was holiday, but I thought "It will be good for my education and may be It's a good time to give up." Now, when I check mmo-champion and some boards, I see 4.3 will be awesome and I'm getting excited. I was loving my character and I felt regretful after I delete all my items and stuff. Now, I wanna get my character back and continue playing as a casual player. I know I would lie like "my little bro deleted my char and game folder, I couldn't download and start again bla bla bla", but I thought u guyz will understand how I feel now. (I have to cut nearly half of message because of limitation, but I think It is enough to explain my problem.) Regards, Taha Yasin.

(Deniz abi çok utanıyorum. -_-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 24 Eylül 2011; 11:42:45 >

• açıkçası ticket'ını tam okumadım, o kadar uzun yazmana gerek yoktu.

kısaca, "oyuna ara verdiğim için karakterimi silmiştim şimdi geri getirebilir misiniz" yazsaydın yeterli olurdu diye düşünüyorum.
  • Aslında yeni gelen karakter seçim ekranında karakter sırasını değiştirme şeyisi için bile karakter silen adamlar vardı.
    Geri vermezlerse sıfırdan artık.
  • Meraklanma getirirler büyük ihtimalle :)

bol şans
  • Sıkça rastlanılan tipik addiction problemi.
    Tanıdığım biri 6 adet 85 chardan 4 ünü silip kalan 2 sinide silecekken napıyorum ben ya diye kendine gelip durmuştu ve o charlarla devam ediyor şu an.
    O da çok kaptırdım habire wowdayım diyerekten böyle birşeye kalkışmıştı ama daha büyük pişmanlık yaşamadan durabildi.

O kadar zaman harcayıp bir karakter geliştirdikten sonra ne sebeple olursa olsun, oyunu bırakmak yada ara vermek farketmeksizin, o karakteri silmek fikrinin altında bir daha geri dönemem, dönmeme engel olur düşüncesi yatıyor. O düşünceye itende bağımlısı oldum kurtulmalıyım hissi. Şimdi özlemen ve tekrar başlamak istemen de bunun ispatı.

WoW hakkaten bağımlılık yapabilen bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 20 Eylül 2011; 12:57:19 >
  • uzun uzun açıklamana hiç gerek yok sildim pişmanım karakterimi geri istiyorum vermezseniz tekrar karakter kasmak için zamanım olmadığı için oyunu bırakmak zorunda kalabilirim gibi hafif tehdit içeren bir mail attığında hemen vereceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

uzun uzun açıklamana hiç gerek yok sildim pişmanım karakterimi geri istiyorum vermezseniz tekrar karakter kasmak için zamanım olmadığı için oyunu bırakmak zorunda kalabilirim gibi hafif tehdit içeren bir mail attığında hemen vereceklerdir

bu çok işe yarıyor.. bu arada elemanlar sırf birileri oyunu bırakmasın diye bırakın karakter silip pişman olanlaır, cheat yapan hack kullananları bile affediyorlar.. bir süre önce tüm BG boyunca öylece takılan bir rogue'u report ettim. adamlara siz basit bir filtre yazıp (damage done + heal done) / time yapmadıgınız sürece böyle uyanıklar çıkacaktır.. hakkımızı kimseye yedirmeyin.. ben böyle insanlar yüzünden kaybetmek istemiyorum artık yazdım.. bana GM gelip teşekkür etti.. dikkat edeceklerini ilgili kişiyede gerekeni yapacakalrını söyledi.. dün armorysine baktım herif hala takılıyor.. demekki blizz müşteri kaybetmekten korkuyor..

• Dediğiniz şeyi charı açamayız, açsalar da itemları veremiyoruz falan derlerse diycem. "E o zaman biz kalkalım" diye.
  • quote:

Hey Taha,

I'm sorry that I received your ticket while you're offline and didn't get a chance to discuss this issue with you actively. After reviewing the logs, I was able to restore your character Bonellia for you as you requested. You will also find all of her gear and recently owned items in the mailbox when you get a chance.

We are happy to be able to provide restorations, however, please keep in mind that restorations are not always available and are not guarenteed. Be careful in the future for me!

For further information please check our Character and Item Restoration Policy located at (http://www.worldofwarcraft.com/policy)

Should you require further assistance, please submit another help request the next time you are online. We hope you continue to enjoy your experience in World of Warcraft!

For any game play questions, please refer to our site athttp://www.blizzard.com/support/wowgm/

Have a great day. (b^_^)b

Regards,
    Game Master Mymnukk
    Blizzard Entertainment

Bakalım nelerimizi geri vermişler.

• bi üşenmedin mi o kadar şeyi yazarken
    bunu da yazabilirdim diye verdiğin kısmı yazsaydın yine yeterdi adamlara
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Rage quit + Delete. Yine pug ile mi uğraşcaksın Taha abi ? Bırak bu işleri ya Bende ara verdim wow'a.

Yok ya, artık 10k olana kadar geara değil achievement pointlere ağırlık vercem.
    Sololanabilecek tbc ve wotlk achievementlarını hallederim.
    O arada pvp de oynarım.
    T12 işi zaten yaş.
    Tol Barad yaparım ama yine.
  • Ben de ara vermiş durumdayım. Arada bir girip selamı sabahı eksik etmemeye gayret ediyorum. Herşey tadında güzel. Konuştuğumuz konulara dikkat ederek devam et Taha

İyi oyunlar,
  • Teşekkürler tavsiyelerin için abi.

Zaten öylesine oynayacakmışım gibi geliyor şu an.
    Karakteri geri verdiler ya, o akdar şey boşa gitti hissi gitti, şevk de yarıya düştü.
    Şimdi yurttaki tüm kabloları cat 6 yapmışlar, o yüzden internet gelmedi, çalışıyorlar.
    Akşama hazır olacakmış sanırım.
    Brewfest bitmeden birsem iyi olurdu ama, kısmet.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:55 >
  • Kodo ne?

Ha pardon, yeni(!) world event'le ilgili sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 23 Eylül 2011; 18:04:16 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:55 >
  • silinen charlara kati suratle hiç bişi yapmıyorlar maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Kodo ne?

Ha pardon, yeni(!) world event'le ilgili sanırım.

Mount. Tauren mount'u.

Ha, sen Kurenai* rep mi kastın bu aralar?
    Zira kodo bi' yerden tanıdık geliyor, ama title falan diyince karıştı, brewfest falan olunca konu.

*Bi' dakika ya, hatlar iyice karıştı.
    Hangi factiondan geliyordu o kodolar, ben iyice batırdım sanırım.

** Hah, şimdi oldu.
    http://www.wowhead.com/item=37828
    Bunu diyorsun sanırım.
    Of ya, şu brewfesti kaçırmasam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 23 Eylül 2011; 21:06:24 >

• Güncel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.