Şimdi Ara

edit char ve item yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: shytan

CEM yılaMAZ derkİ KıCINIZdan ELemENt UYdUrMAtıN

• Bişi Göstermeye calısıyosan işini ya tam yap ya da sesini çıkarma böyle yok sunu girin ne işe yaradıgını soylemicem bunlar kafa patlatan boş muhabbetler

Hem SEn Sus Çarın Konussun
  • ya v zaten adam habıre uyelık alıp kendını desteklıyo
  • itemı deeşemezsn onun için dxt mi öle bişii edtleen prog lasım
  • delinin biri kuyuya bi taş atmış 100 akıllıda onu çıkarmaya uğraşıyo
  • ben denedim en son sattıgım ın aynısı bana geldi geri
  • hehe aslında kolay bişi ama yapana soleyenede
  • ama satılmıyo edilmiyo sus gibi duruyo
  • HAYATIN YALAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

ya v zaten adam habıre uyelık alıp kendını desteklıyo

HEhehehe zamanında anime forumlarında aynısını yapardım. Güzel iş flan die. Bu olayı daha abartmış:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: such_is_life

olm 2 cart curt sagdan soldan dumussun ben ank kızılay rtk cafedeyım namımı tum turkıye bılır
    bı ara cypherda bıgbırd ıle oynuyodum vs vs vs sen sadece ozentısın ...

BEN BİLMİOM

• rtk cafe mı :) bızde portakala cok gıttık geldık rtk cafenın namını bılırler evet :) nasıl namı varsa...

KAYNAK KOD HIRSIZLIGI COK ONEMLIDIR AGIR CEZASI VARDIR K2 YE LINK BILDIRILDI SUAN GEREKLI BILGILERI ISTICEKLER...

BAKALIM KODLAR VARMI SENDE GERÇEKTEN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 6 Ağustos 2006; 18:26:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flashburry

kardeş o yolu bizde yapıos evet bi açık war ve edit yapılıo
    her forumda senin gibiler oluo zaten sanki imkansız bişey adam bulmuş forumda açıklıo kıskançlıqın lüzumu yok çalıştır saksını sende bul alla alla hxmenz sana

bu üyelik de konuyu açana aittir !
    bakınız g leri q gibi yapıo

kaçmaz kardeşim kaçmaz bana yutturamassınız

• biliyosan açıklardın çünkü böyle bir boşluk bulunmuş olsa kimse ağzını tutamaz kesin yayılırdı
  • kardeş sen ne salakmısın bunu buraya şimdi mi yazıosun o kodları ya şimdi wer yada bunu gören biri gm ye haber werdigi anda o açık kapatılır unutmayın gizli soru yerine boşluk koyma sadece 10-11 saat sürmüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

quote:

Orjinalden alıntı: flashburry

kardeş o yolu bizde yapıos evet bi açık war ve edit yapılıo
    her forumda senin gibiler oluo zaten sanki imkansız bişey adam bulmuş forumda açıklıo kıskançlıqın lüzumu yok çalıştır saksını sende bul alla alla hxmenz sana

bu üyelik de konuyu açana aittir !
    bakınız g leri q gibi yapıo

kaçmaz kardeşim kaçmaz bana yutturamassınız

eet cidden senn gözünden kaçmamıs ben hiç dikkat etmmiştm

• bunlar skillbug zamanında uğraştıklarımız değilmi

Hiç Bir salak böyle bir açık bulup yaymaz.yayıcağına paşa paşa editle pathosda goldbarları sat ytl ile neden yaysın ki akıl işi mi?
  • ister inanın ister inanmayın ama arkadasın dediği büyük ihtimalle dogru nedeni ise bende bunun üzerinde çalıştım ama sadece editleyebildigim 10 tane potdu daha fazlasını beceremedım bilmiyorum arkadas daha fazlasını yaptıysa büyük ihtimalle yapmış olabilir çünkü böle bişey war...
  • Konu saçma ,windows registry bilgisi sıfır.Sadece üzülüyorum sizlerin durumlarına.Çünkü dünyadaki en büyük tehlike cehalettir.Bilgisayar gibi teknolojinin en büyük nimetlerinden birini de avcılar kıraathanesine çeviren yurdum insanı aynaya bakın diyorum size..ve bu tarz konular açtığınızda buradaki kullanıcıların olası mesleklerini,bilgisayar dünyasındaki yer ve konumlarını da hesaba katınki kendinize açtığınız konular sebebiyle gülünç durumlar oluşturmayın...Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.