Şimdi Ara

edit char ve item yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1453. patch te çok açık war ben ke nin ilk zamanlarında çok edit item yaptım bu sayede baya np kastım aynı yöntemi az deqiştirerek bu patch e uyguladım gerçektende tuttu artık edit bi +8 shardım war maneste.2 tane yapmıştım 1 tanesini bi arkadaşa werdim.şimdi qelelim asıl konuya çalıştır da bilqimiz gibi regedit e giriyoruz orada local machine qirip knightı buluyoruz oradaki data0 a ilerki zamanda açıklaycağım her biri 9 haneli kodlar war onları yazıp edit yapıcas ama bu kodlar öyle kolay bişi deqil küçümsemeyin pathos un az qelişmesini bekliyorum qelişince bu kodları açıklıcam her itemin ayrı bi kodu war açıklıcam ....

• 12 b4 00 2r 54 ne olduqunu yazmıyorum sadece ba$lanqıc
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicidesolution

12 b4 00 2r 54 ne olduqunu yazmıyorum sadece ba$lanqıc
    güzel dalgageçion
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi

güzel dalgageçion

Alıntıları Göster
    her yere post atıp rütbeye qöre konuşuosan merak etme bu fake üyelik bu foruma çok yararım oldu benim olmayada dewam edicek sen öyle san

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicidesolution -- 5 Ağustos 2006; 19:27:52 >
  • quote:

her yere post atıp rütbeye qöre konuşuosan merak etme bu fake üyelik bu foruma çok yararım oldu benim olmayada dewam edicek sen öyle san

Alıntıları Göster
    kardeş nolur açıklasan yaa off plsss msn e ekle beni mchk4@hotmail.com orda yaz yazcaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

kardeş nolur açıklasan yaa off plsss msn e ekle beni mchk4@hotmail.com orda yaz yazcaksan

Alıntıları Göster
    böyle bişeyi gerçekten bulsan dağıtmak yerine goldbar satışına başlardın adım gibi eminim. yeni versiyonda da registry ye tekrar döneceklerini sanmıyorum o ko zamanıydı
  • quote:

böyle bişeyi gerçekten bulsan dağıtmak yerine goldbar satışına başlardın adım gibi eminim. yeni versiyonda da registry ye tekrar döneceklerini sanmıyorum o ko zamanıydı

Alıntıları Göster
    kardeş o yolu bizde yapıos evet bi açık war ve edit yapılıo
    her forumda senin gibiler oluo zaten sanki imkansız bişey adam bulmuş forumda açıklıo kıskançlıqın lüzumu yok çalıştır saksını sende bul alla alla hxmenz sana

• quote:

Orijinalden alıntı: flashburry

her forumda senin gibiler oluo zaten sanki imkansız bişey adam bulmuş forumda açıklıo kıskançlıqın lüzumu yok çalıştır saksını sende bul alla alla hxmenz sana

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flashburry

bu acc nin fake olmadığı ne malum !

• quote:

Alıntıları Göster
    register ko ya baglı bişey deil register kayıt defteridir gir bak bakayım local machine duruomu knight durmuomu die senle polemiqe qirmijem meraklanma hade qit kumdan kale yap sen senin gibileri öyle kandırıolar zaten

• quote:

Alıntıları Göster
    1 mesajınla herkezi inandırdın tebrikler FAKE üyelik

• quote:

register ko ya baglı bişey deil register kayıt defteridir gir bak bakayım local machine duruomu knight durmuomu die senle polemiqe qirmijem meraklanma hade qit kumdan kale yap sen senin gibileri öyle kandırıolar zaten

Alıntıları Göster
    ben bilqi paylaştım benim kimsenin inanmasına ihtiyacım yok bide onun için üyelik açıcam işim olmaz siz inanınca bana madalya vermiolar bi faydası yok bana ben açıklıcaqımı açıkladım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

Arkadaşım sana katılıyorum saçmalamışlar biraz aynen öyle forumda böyle şeyler paylaşılmaz çünki çoğu kişinin aklında real para kazanmak var açıkçası ben bulsam bende söylemem söylerim diyen yalan söyler inanmam ve o regedit olayı bence yalan gereksiz topic + eleman ilk mesajını bu konuya yazmış çok garip inansammı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: suicidesolution

aa bende bu ne diyodum .çok sağol açıkladığın için

evet beni kumdan kaleyle kandırılarken daha senin siparişin verilmemiştionun için tartışmana hiç gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

quote:

aa bende bu ne diyodum .çok sağol açıkladığın için

evet beni kumdan kaleyle kandırılarken daha senin siparişin verilmemiştionun için tartışmana hiç gerek yok

Alıntıları Göster
    olm 2 cart curt sagdan soldan dumussun ben ank kızılay rtk cafedeyım namımı tum turkıye bılır
    bı ara cypherda bıgbırd ıle oynuyodum vs vs vs sen sadece ozentısın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: such_is_life

olm 2 cart curt sagdan soldan dumussun ben ank kızılay rtk cafedeyım namımı tum turkıye bılır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: such_is_life

adres verirmisin pm den. uğrarım bi ara

• bana +1 raptor ve +8 raptor kodunu yollasanaçabuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 5 Ağustos 2006; 20:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

bana +1 raptor ve +8 raptor kodunu yollasanaçabuk
    eğer ben bilmiş olsam kendim yapar yapar satarım neden wereyim ki..

Aklıma su sonuc gelıor bunnar hurafe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

eğer ben bilmiş olsam kendim yapar yapar satarım neden wereyim ki..

Aklıma su sonuc gelıor bunnar hurafe

Alıntıları Göster
    adam o konuda haklı olabilir bende yasbala gold bar koymayı becermiştim ama çekemiyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: shytan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ne adamlar war ya
  • quote:

1453. patch te çok açık war ben ke nin ilk zamanlarında çok edit item yaptım bu sayede baya np kastım aynı yöntemi az deqiştirerek bu patch e uyguladım gerçektende tuttu artık edit bi +8 shardım war maneste.2 tane yapmıştım 1 tanesini bi arkadaşa werdim.şimdi qelelim asıl konuya çalıştır da bilqimiz gibi regedit e giriyoruz orada local machine qirip knightı buluyoruz oradaki data0 a ilerki zamanda açıklaycağım her biri 9 haneli kodlar war onları yazıp edit yapıcas ama bu kodlar öyle kolay bişi deqil küçümsemeyin pathos un az qelişmesini bekliyorum qelişince bu kodları açıklıcam her itemin ayrı bi kodu war açıklıcam ....

Dostum Öncelikle o Dediğinin Olması İçin Knight Data Klasörünü Açabileceğin ve Dta Çözücü Yani )()/95430435.45 Gibi Yazıları Çevirici Bir Programa İhtiyacın var ve Bu Programı K.O. Kendi için yaptığı için Çalışanlarından Başka Hiç Kimse Bilemez Tutki Buldun Programı Yapa bilmen İçin Data Kodlarının DTX Sper Tarihlerini bilmen lazım ve buda İmkansız...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.