Şimdi Ara

Edit: Halledildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarwww.alantron.com.tr den forumda bi arkadaşın tavsiyesi ile domain aldım.

info@trakya.info şeklinde e-mail yönlendirmesi yapıyorum bunu yaptığım anda hosting dns sunucu adresleri kendiliğinden değişip alantronun sayfa hazırlanma aşamasındadır die gıcık bi gri ekranı geliyor.

Teknik Desteğe msj attım ama daha bi cevap yok. sizce neden böyle oluyordur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 18 Temmuz 2007; 0:35:06 >

• bilmediğiniz duymadığınız yerlerden domain vs şeyler almayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

bilmediğiniz duymadığınız yerlerden domain vs şeyler almayın..

kayıtlı yasal bir yer ıcann akredite destekli ama neden böyle kıl problemler yaşıyorum bilmiyorum

teknik desteğin cevabını bekliyorum
  • bekle
  • Merhaba, Alantron Icann onaylı ilk ve tek Türk domain yazmanıdır ve son derece güvenilirdir.

destek@pozitifsolutions.com adresine mail atarsanız veyahttps://destek.pozitifsolutions.com/contact.php adresinden iletişim kurarsanız Alantron Bayisi olarak size yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

Merhaba, Alantron Icann onaylı ilk ve tek Türk domain yazmanıdır ve son derece güvenilirdir.

destek@pozitifsolutions.com adresine mail atarsanız veyahttps://destek.pozitifsolutions.com/contact.php adresinden iletişim kurarsanız Alantron Bayisi olarak size yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla.

Problemim halldedildi. Teşekkürler oh be
  • Rica ederim herhangi bir sorun olursa bizede başvurabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +90 ekleme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.