Şimdi Ara

EDIT: Kızlar kır saçlı erkeklerden daha mı çok hoşlanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hell_storm

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

hell_storm; tamam daha çok kesersen daha çok uzar, ama beyaz teli kesersen, daha çok beyaz çıkma gibi durum yoktur.. arkadaşın içini o konuda rahatlatalım...

evet beyazı kesersen bi sorun yok zaten konu beyaz saçı koparma yani kesme değil o yüzden eyer beyaz saç kesilirse bi sorun olmaz

bence koparmada da bi sorun olmaz, yani daha fazla beyaz çıkması gibi bi durum olmaz mantıklı olarak...
  • Konu değişti

iki tel saçtan nereye geldik
  • aga konuyu nereye getirdin sen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_storm

quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

kesmeye karar verdim bunun zararı olurmu ???

erkeklerin saçları bayanların saçlarından daha hızlı uzar SEBEBİ İSE ERKEKLER HER 15-20GÜNDER Bİ BERBERE GİTMESİNDEN DOILAYIDIR NASIL OLUYO BU DERSENİZ ONUDA AÇIKLİYİM SAÇI BOŞ Bİ BORU OLARAK DÜŞÜNÜN HER İKİ TARAFINIDA KAPATIRSANIZ İÇERİ HAVA GİRERMİ? (GİRMEZ) BU SEBEPTEN DOLAYI ERKEKLERİN SAÇLARI DAHA HIZLI UZAR ben bayan kuförüyüm bayanlar 3 ayda bi geliyolar saçlarını kestirme sonrada bize yakınırlar vay bizim saçımız uzamıyo bize hangi bakımı önerirsiniz gibi laflar ediyolar bi onlara saçlarını sürekli kestirmelerini sölüyoz ama dinleyen kim

Ya iyi güzel söylüyorsunda uçlarından aldırmak için gidiyoruz iki ayda uzayan saç gidiyor 15 günde kestirmeye gitsek vay halimize kel kalacaz demektir.
    bikere uçlarından aldırayım dedim belime kadar uzun olamn saçlarım omuzlarıma değmiyordu gelde 15 günde gir kuaföre...

• paran varsa kel olsan bile bakar

not:genelleme yapmıyım ama çoğunluk öyle arada istisnalar çıkabilir
  • way beee. çoluğun çocuğun saçları beyazlıyor.

• kır saç ne demek?

topicte yeni bi çığır açtım galiba..
  • Arkadaslar Eyer deil Eger ltfn dikkatli kullanalim mutlaka benimde hatalarim vardir ama eyer eyer cok gozume carpti bu hatayi duzeltelim lutfen

Not : Klavyem Ingilizce Q bu yuzden yumusak g ve I sesini yazamiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

way beee. çoluğun çocuğun saçları beyazlıyor.

Bu ülke böyle işte dertsiz tasasız durulmuyor

• 15 tane filan vae guzel ama bence(hortlaağh)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.