Şimdi Ara

EDIT: Kızlar kır saçlı erkeklerden daha mı çok hoşlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimisi koparma daha çok çıkar kimisi kopar gitsin diyor doğrusu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyle_ -- 16 Haziran 2006; 19:28:22 >

• koparma ben baya tecrübeliyim bu konuda daha çok çıkar yoksa
  • dursun. zamanın önüne geçemezsin.
  • BEN KUAFÖRÜM ARKADAŞIM BEYAZ SAÇ TELİ KJOPARILMAZ KOPARDIĞIN ANDAN İTBAREN YERİNE 4 TEL BİRDEN ÇIKAR VE BU SENİN ZARARINA SAÇ DİBİNDEKİ BİZİM HİPODERMİS TABAKASINI ZEDELEMİŞ OLUYOSUN VE BUDA DERMİS TABAKASINA YANSIYO VE SOINUÇ OLARAK ÇOK KALIN TELLİ Bİ BEYAZ SAÇIN OLUYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_storm

BEN KUAFÖRÜM ARKADAŞIM BEYAZ SAÇ TELİ KJOPARILMAZ KOPARDIĞIN ANDAN İTBAREN YERİNE 4 TEL BİRDEN ÇIKAR VE BU SENİN ZARARINA SAÇ DİBİNDEKİ BİZİM HİPODERMİS TABAKASINI ZEDELEMİŞ OLUYOSUN VE BUDA DERMİS TABAKASINA YANSIYO VE SOINUÇ OLARAK ÇOK KALIN TELLİ Bİ BEYAZ SAÇIN OLUYO

beyaz olmayanlarıda ceksek yerine 4 tane cıkarmı??cıkarsa ii walla
  • bence hiç düşünme çok sinirini bozuyosa siyaha boya veya saçın ne renkse ona boya bende çıksa valla öle yapardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaperezza

quote:

BEN KUAFÖRÜM ARKADAŞIM BEYAZ SAÇ TELİ KJOPARILMAZ KOPARDIĞIN ANDAN İTBAREN YERİNE 4 TEL BİRDEN ÇIKAR VE BU SENİN ZARARINA SAÇ DİBİNDEKİ BİZİM HİPODERMİS TABAKASINI ZEDELEMİŞ OLUYOSUN VE BUDA DERMİS TABAKASINA YANSIYO VE SOINUÇ OLARAK ÇOK KALIN TELLİ Bİ BEYAZ SAÇIN OLUYO

beyaz olmayanlarıda ceksek yerine 4 tane cıkarmı??cıkarsa ii walla

BUNU SÖLİCEĞİNİ BİLİYODUM AMA BUNADA CVP VERİM BEYAZ OLMAYAN SAÇ CANLI OLAN SAÇTIR EYER SEN CANLI OLAN SAÇI YERİNDEN KOPARIRSAN YERİNE AYNI ŞEKİLDE Bİ SAÇ TELİ ÇIKAZ YA BİRAZ KIVRIK ÇIKAR YADA FAZLA DÜZ ÇIKAR SENİN BURDA YAPTIĞIN ŞEY SAÇ KÖKÜNÜN YAPISINI BOZMAK OLUYO BEYAZ OLMASININ SEBEBİNİDE SÖLİYİM SİZ SORMADAN SAÇA RENG VEREN PİGMETLERDİR O PİGMENTLER ÖLDÜKTEN SONRA RENK ÜRETMEZ VE SAÇ BEYAZ ÇIKAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesmeye karar verdim bunun zararı olurmu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

kesmeye karar verdim bunun zararı olurmu ???

erkeklerin saçları bayanların saçlarından daha hızlı uzar SEBEBİ İSE ERKEKLER HER 15-20GÜNDER Bİ BERBERE GİTMESİNDEN DOILAYIDIR NASIL OLUYO BU DERSENİZ ONUDA AÇIKLİYİM SAÇI BOŞ Bİ BORU OLARAK DÜŞÜNÜN HER İKİ TARAFINIDA KAPATIRSANIZ İÇERİ HAVA GİRERMİ? (GİRMEZ) BU SEBEPTEN DOLAYI ERKEKLERİN SAÇLARI DAHA HIZLI UZAR ben bayan kuförüyüm bayanlar 3 ayda bi geliyolar saçlarını kestirme sonrada bize yakınırlar vay bizim saçımız uzamıyo bize hangi bakımı önerirsiniz gibi laflar ediyolar bi onlara saçlarını sürekli kestirmelerini sölüyoz ama dinleyen kim
  • quote:

quote:

erkeklerin saçları bayanların saçlarından daha hızlı uzar SEBEBİ İSE ERKEKLER HER 15-20GÜNDER Bİ BERBERE GİTMESİNDEN DOILAYIDIR NASIL OLUYO BU DERSENİZ ONUDA AÇIKLİYİM SAÇI BOŞ Bİ BORU OLARAK DÜŞÜNÜN HER İKİ TARAFINIDA KAPATIRSANIZ İÇERİ HAVA GİRERMİ? (GİRMEZ) BU SEBEPTEN DOLAYI ERKEKLERİN SAÇLARI DAHA HIZLI UZAR ben bayan kuförüyüm bayanlar 3 ayda bi geliyolar saçlarını kestirme sonrada bize yakınırlar vay bizim saçımız uzamıyo bize hangi bakımı önerirsiniz gibi laflar ediyolar bi onlara saçlarını sürekli kestirmelerini sölüyoz ama dinleyen kim

yani? keseyimmi kesmeyimmi ?

• quote:

quote:

quote:

yani? keseyimmi kesmeyimmi ?

eyer saçlarını uzatıyosan uçlarından aldırmak KAFİ

• uzatmıyorum tek tel zaten çok alsam bi zararı olurmu tırstımta biraz kusura bakmayın
  • quote:

uzatmıyorum tek tel zaten çok alsam bi zararı olurmu tırstımta biraz kusura bakmayın

eyer saçların seyrekse TEK ÖNERİM BAYA Bİ KISA KULLANMAN OLUR
  • ßende de Cıkıoo bı kac tane ben koparıomm ßısey de ;olmuyor Insallah Olmaz Daha Yasım 24
  • quote:

quote:

uzatmıyorum tek tel zaten çok alsam bi zararı olurmu tırstımta biraz kusura bakmayın

eyer saçların seyrekse TEK ÖNERİM BAYA Bİ KISA KULLANMAN OLUR

seyrek değil ..

Sağol tavsiye için borcum ne kadar?

• hell_storm; tamam daha çok kesersen daha çok uzar, ama beyaz teli kesersen, daha çok beyaz çıkma gibi durum yoktur.. arkadaşın içini o konuda rahatlatalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

hell_storm; tamam daha çok kesersen daha çok uzar, ama beyaz teli kesersen, daha çok beyaz çıkma gibi durum yoktur.. arkadaşın içini o konuda rahatlatalım...

evet beyazı kesersen bi sorun yok zaten konu beyaz saçı koparma yani kesme değil o yüzden eyer beyaz saç kesilirse bi sorun olmaz
  • ya usta benim saçlar uzun da saçları yıkarken baya bi saç dökülüyo. bu normal mi
  • Daha önce kopardığım bir beyaz saçın yarısı beyaz köke doğru normal renkte olduğunu gördüm saçlar uçtanmı başlıyor beyazlamaya ?

yaş 17 4 5 beyaz saç teli normal mi? şu an iki tane var ama daha önce koparmıştım
  • valla ben de de beyaz saç var.. 3-4 tanesi yanyana çıktı deli gibi.. koparmak saçmalık koparsam da yenisi çıkacak zatn.. en iyisi sürekli kısaltmak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.