Şimdi Ara

Tatlı Kızlar Güzel Kızlardan Daha Çok Hoşuma Gidiyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda 9 yada 10 larda bi kız 1.68 boylarında falan kakül bırakmış çok tatlı gözüküyor çok hoşuma gitti hareketleri duruşu falan çok tatlı
    aslında kız güzelde arkadaşlar beğenmedi pek bence gayet güzel
    neyse işte kızla biraz bakışıyımda bi bahane bulur konuşurum benim gibi yakışıklıya hayır diyecek değil ya

• Benimde düşüncem böyle, makyaj güzeli olup egosu tavan olan kızlardansa kendi halinde, sessiz sakin kızlar dahada hoşuma gidiyor. Öyle aman aman güzelliğede gerek yok, tatlı olsun tamamdır. Tabi malesef ortalıkta böyle kendi halinde ve tatlı kızlar çok yok
  • Tatlı kız her zaman güzeldir, içini ısıtır. Saf tatlılıktır diğer kızların çoğu makyajla güzel olduğu için tatlı değilde güzel gelir
  • Kız olsa yeterciler gelmeden

Kız olsa yeter :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızlar ilerde öyle bir güzelleşecek ki, şimdiden kaçırma fırsatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Justin ayrim yapmiyor hatta cirkin kiz yoktur diyor

• Ss ile şenlik yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Kızlar güzel değildir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Benimde düşüncem böyle, makyaj güzeli olup egosu tavan olan kızlardansa kendi halinde, sessiz sakin kızlar dahada hoşuma gidiyor. Öyle aman aman güzelliğede gerek yok, tatlı olsun tamamdır. Tabi malesef ortalıkta böyle kendi halinde ve tatlı kızlar çok yok

bu kızın temiz aile kızı işte yanında o ergenlerdende yok 1 kız arkadaşı var onla kantinde oturuyor
    makyaj güzel olan benden uzak olsun zaten bu kız gayet düzgün yüzlü düzgün fizikli en önemlisi beyaz tenli tatlımı tatlı güzel bir kız mesela forumda kız varsa açıkca söylüyorum bu kızla evlenirim sevgili olurum sırf ilerde sorun yaşamasın diye asla cinsel birliktelik gibi şeyler istemem yapmamda ama kendinin ne olduğunu belli eden ortam kızıyla maks 1 ay veriyorum işimi halledip sıkıldıktan sonra sallar geçerim bahsettiğim tip kızlarıda çok iyi biliyorsunuz.
    Gerçekten sevdiğim kızla cinsel birliktelik yaşamam sevilecek evlenilecek kız vardır bide malum kızlar vardır

• Ssler ile destekleyelim. Bu nasil konu dhde ssle desteklenmeyen konu mu olur. Forum olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Benimde düşüncem böyle, makyaj güzeli olup egosu tavan olan kızlardansa kendi halinde, sessiz sakin kızlar dahada hoşuma gidiyor. Öyle aman aman güzelliğede gerek yok, tatlı olsun tamamdır. Tabi malesef ortalıkta böyle kendi halinde ve tatlı kızlar çok yok

bu kızın temiz aile kızı işte yanında o ergenlerdende yok 1 kız arkadaşı var onla kantinde oturuyor
    makyaj güzel olan benden uzak olsun zaten bu kız gayet düzgün yüzlü düzgün fizikli en önemlisi beyaz tenli tatlımı tatlı güzel bir kız mesela forumda kız varsa açıkca söylüyorum bu kızla evlenirim sevgili olurum sırf ilerde sorun yaşamasın diye asla cinsel birliktelik gibi şeyler istemem yapmamda ama kendinin ne olduğunu belli eden ortam kızıyla maks 1 ay veriyorum işimi halledip sıkıldıktan sonra sallar geçerim bahsettiğim tip kızlarıda çok iyi biliyorsunuz.
    Gerçekten sevdiğim kızla cinsel birliktelik yaşamam sevilecek evlenilecek kız vardır bide malum kızlar vardır

Hayırlısı olsun hocam, bi düğün pastası yemeye geliriz artık forumca ileride

• Bencede şunun tatlılığına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Bencede şunun tatlılığına bak

benim hatuna benziyor mesela bu kız mı barbara palvin mi deseler bunu seçerim yada adriana lima bana hiç güzel gelmiyor bahsettiğim kızı tercih ederim hepsine.
    Kız dediğin 165-170 arası 50-55 kilo falan olacak siyah saç beyaz kumral ten süper makyaj falanda yapmayacak

• quote:

quote:

benim hatuna benziyor mesela bu kız mı barbara palvin mi deseler bunu seçerim yada adriana lima bana hiç güzel gelmiyor bahsettiğim kızı tercih ederim hepsine.
    Kız dediğin 165-170 arası 50-55 kilo falan olacak siyah saç beyaz kumral ten süper makyaj falanda yapmayacak

Aynen çok tatlı

• Bu nasıl bir konu? Bir tane ss var.

• Yaş 35 leri geçince her türlü buruşacak.Huyu güzel olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Yaş 35 leri geçince her türlü buruşacak.Huyu güzel olsun

benimkinin huyuda güzeldir
  • Üniversiteye gelince ne tatlı kızlar seveceksiniz, sonra bir gün hoca final sınavını sabah 8:30'a koyacak, o kızlar okula makyajsız gelecek. Kabus gibi, aklıma geldi de içim bir garip oldu o günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Üniversiteye gelince ne tatlı kızlar seveceksiniz, sonra bir gün hoca final sınavını sabah 8:30'a koyacak, o kızlar okula makyajsız gelecek. Kabus gibi, aklıma geldi de içim bir garip oldu o günü.

• quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

Justin ayrim yapmiyor hatta cirkin kiz yoktur diyor

O zaman hala şansın var!!!

• quote:

quote:

quote:

Aynen çok tatlı

knk selena prenses mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.