Şimdi Ara

Kızlar daha çok sakalsız mı seviyor sakallı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu forumda biraz kız olaydı şu soru daha mantıklı olurdu ancak tecrübelerinizden faydalanarak size sorayım
    Benim çevrem yarı yarıya fikirde ancak ben onların ne düşündüğüne hiç bakmadan 2 günde bir traş oluyorum çünkü sakalı hiç sevmiyorum, suratınızda sivilcede yoksa kendinizi mükemmel hissediyorsunuz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızlar Sakalsız Erkekleri mi Yoksa Sakallı Erkekleri mi Daha Çok Tercih Ediyor?

Günümüzde, sakallar erkekler için bir moda haline geldi. Ancak kadınların sakallı erkeklere karşı ne düşündükleri merak ediliyor.

Yapılan bazı araştırmalar, kadınların sakallı erkekleri sakalsız erkeklere göre daha çekici bulduğunu gösteriyor. Bunun nedeni, sakalların erkeksiliği, özgüveni ve olgunluğu yansıtması olabilir.

Öte yandan, bazı kadınlar sakalsız erkekleri daha temiz ve bakımlı buluyor. Ayrıca sakalların özellikle yemek yerken veya öpüşürken rahatsız edici olabileceğini düşünüyorlar.

Sonuç olarak, kızların sakalsız erkekleri mi yoksa sakallı erkekleri mi daha çok tercih ettikleri konusunda belirli bir cevap yok. Tercih, kadının kişisel tercihlerine, sakalın stiline ve uzunluğuna bağlı olarak değişebilir.

{"sakallı kızlar"} ve {"kadınlar sakallı erkek sever mi"} anahtar kelimelerini içeren metnimiz bu şekildedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kıllı seviyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qamqi

kıllı seviyorlar
    bn sklsz svyrm :)))
  • Yakışan bıraksın, yakışmayan bırakmasın. Kızlarda sakalı yakışmayan erkeği beğenicek değiller ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

bn sklsz svyrm :)))

Alıntıları Göster
    Geneli sakallı sever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Geneli sakallı sever.

Alıntıları Göster
    biz erkek olarak sakalsız kız seviyoruz da onların ki değişebiliyor yok hani sakallı kız seven var mı bilemiyorum
  • quote:

Geneli sakallı sever.

Alıntıları Göster
    İşin sakalla alakası yok , geneli bakımlı temiz olanını sever ...

Sakalın olsa bile düzgün bakımlı gözükmesi önemli bence ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    BU KIZDAN GÜZEL KIZ VAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

biz erkek olarak sakalsız kız seviyoruz da onların ki değişebiliyor yok hani sakallı kız seven var mı bilemiyorum

Alıntıları Göster
    Kirli sakaldan hoşlanan var hoşlanmayan var, yani kişiden kişiye değişiyor.
  • Bana yakışıyorsa isterse hiçbir kız beğenmesin önemi yok,ben beğeniyorumdur.

Bununda tam sonucu yoktur,seven-sevmeyen yarı yarıya gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geneli sakallı sever.

Alıntıları Göster
    yakışıyosa bırak.
  • Kendime yakışanı yaparım dier insanların ne düşündüğü umrumda deil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Bana yakışıyorsa isterse hiçbir kız beğenmesin önemi yok,ben beğeniyorumdur.

+1
  • Genelde kirli sakal sever kezocuklar.

• Banane la kızlardan ister sevsin ister sevmesin

• quote:

aynen kendim seviyosam başkaları beğenmese de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Kızların çoğu sakalsız erkeği sever diye düşünüyorum. Hele de bakımsız bir sakalı varsa, o erkeği çekici bulabilecek kız sayısı oldukça az olacaktır. O yüzden sakal bırakmamak ya da bakımlı bir sakal tercih edilmelidir.ama gel görkü sokakta orda şurda çoğu kızın yanında özeliklede gençler alayı sakallı yani işin kıstası bu sakal manyaklığı bi bizim ülkede var nerden geldi bu virüs anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Kızların çoğu sakalsız erkeği sever diye düşünüyorum. Hele de bakımsız bir sakalı varsa, o erkeği çekici bulabilecek kız sayısı oldukça az olacaktır. O yüzden sakal bırakmamak ya da bakımlı bir sakal tercih edilmelidir.ama gel görkü sokakta orda şurda çoğu kızın yanında özeliklede gençler alayı sakallı yani işin kıstası bu sakal manyaklığı bi bizim ülkede var nerden geldi bu virüs anlamış değilim

Aynen öyle gogomezcim ya ama ben kendimden ödün vermeyip sakallarımı hep kesiyorum isterse gitsin tüm kızları o pis sakallılar alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Alıntıları Göster
    Sakallı sever tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Yakışan bıraksın, yakışmayan bırakmasın. Kızlarda sakalı yakışmayan erkeği beğenicek değiller ya.

Aynen bu abi sakal yakiscak olan var yakismicak olan var. Sakal yakisani da begenirler, sakalsiz baby face diye tabir ettigimiz (bkz. Cagatay Ulusoy) adamlari da begenirler. Kendinize ne yakisiyosa onu yapin ozenmeyin ona buna

• sakal göreceli bi kavram bende kirli sakala hayır diyen görmedim. ama sakalli ve ya sakalsiz halime laf yapan çok kiz gördüm acikcasi bu kiz milleti ayarsiz çoğunluğa hitap ediyosaniz kirli sakal gibi orta yolu bulmaniz lazim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.