Şimdi Ara

kızlar uzun saçı mı sever, kısa saçı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kızlar uzun saçlı erkeklerimi daha çok sever yoksa kısa saçlı erkeklerimi.ben kendime uzun saçı yakıştırıyorum ama ben hariç herkes çevremdekiler hemen traş ol papaz gibi oluksun diyorlar,yakıştırmıyorlar yani bu sefer traş oluyorum ben yakıştırmıyom ama çevremdekiler yakıştırıyor çok güzel olmuş ,adam oluksun vb şeyler...uzun saç derken omuza kadar değil,kısa saç da 3-4 numara.

• saçını orta parmağın uzunluğunda bırak haa ortak parmak derken yalnış anlama bende öle yapıyorum fazla uzun yapmıyorum
  • Ayni sorun bendede var takip :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackbyte kullanıcısına yanıt
    3 numara saç acip seksi duruyor (benim fikrim)

• kafa yapına göre o.

• Erkeklerin %99,9'una uzun saç yakışmaz.Zorlamanın bir anlamı yok.
  • kısaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiye göre değişir. Birilerine güzel görünmeye çalışma, nasıl daha iyi olduğunu düşünüyorsan öyle yap. Ayrıca saçlarını kestir diyenlere de aldırma, genellikle belli bir yaşın üstünde oldukları için değerlendirmeleri farklı oluyor.
  • blackbyte kullanıcısına yanıt
    @1 eski Türk erkekleri %99 u uzun saçmış

•  kızlar uzun saçı mı sever, kısa saçı mı

• Tamamen kafa yapısıyla alakalı. Önemli olan çok mükemmel göründüğün değil hem. Önemli olan kendini nasılken iyi hissettiğin. Eğer sen uzun saçlıyken özgüveninin artıcaksa saçlarını uzat. Hem eski kafalı insanlar olabilir 'Uzun saç hiç yakışmıyor kestir onu papaza dönmüşüsn' diyen. Ya da saç dökülmesi sorunu yaşadığı için uzatamayan kıskanan insanlar mutlaka engellemeye çalışır. Tamamen senin kararın. Uzatırken o ara evre olayı sıkıntı biraz. Ve uzamaya başladığında uçlarını kuaföre temizlet, düzgün durur. O zaman insanlar kötü duruyo falan da demez hem. Saçlarım ara evre durumundayken çok Elvis presley benzetmesi yemişliğim oldu -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kucukiguana

Tamamen kafa yapısıyla alakalı. Önemli olan çok mükemmel göründüğün değil hem. Önemli olan kendini nasılken iyi hissettiğin. Eğer sen uzun saçlıyken özgüveninin artıcaksa saçlarını uzat. Hem eski kafalı insanlar olabilir 'Uzun saç hiç yakışmıyor kestir onu papaza dönmüşüsn' diyen. Ya da saç dökülmesi sorunu yaşadığı için uzatamayan kıskanan insanlar mutlaka engellemeye çalışır. Tamamen senin kararın. Uzatırken o ara evre olayı sıkıntı biraz. Ve uzamaya başladığında uçlarını kuaföre temizlet, düzgün durur. O zaman insanlar kötü duruyo falan da demez hem. Saçlarım ara evre durumundayken çok Elvis presley benzetmesi yemişliğim oldu -.-

aslında kısa saç 3-4 numara bana yakışıyor fakat kızlar bakmaz diye uzatmak istiyorum.

• Kanka dediğim gibi tamamen senin kararın. Erkeklerin beğenmemesini ciddiye alma. Onlar kıskançlıktan da derler. Ama kızlarınkini önemseyebilirsin Kendini nasıl daha iyi hissediyorsan öyle takılmalısın
  • Kıza göre değişir bu ayrıca kimi erkeğe kısa yakışır kimine ise uzun.. Saçma soru bence.
  • ben kendi gorusumu söyliyeyim yaşini bilmiyorum o yuzden basima gelenden bahsedeyim 3 yil uzun sacli kaldim(neredeyse omuzlarima kadardi son yil), ayni sana denilenlerin hepsini duydum kizlarin 80i kisa sac seviyor ama geri kaalan %20 kisa sactan nefretde etmiyor. kelleride cok sexi bulurlar bnce sactan cok sakal onemli bnn suan 2 numara kestiriyorum erkekte kisa sac ve hafif kirli sakal cok karizma duruyor..

• No ss no answer ingilizce felç

• Bende aynı durumdayım uzun saçlıyken çok beğeniyorum kimse beni beğenmiyor kısa saçlıyken herkes beğeniyor ben o yüzden küpe taktım
  • Yaşa göre değişir. Ben uzun saçlı sediklerini düşünüyorum zaten genelde öyleler takip ettikleri sanatçılara bakın saçı olmayan var mı dışarda da onları kopyalayanları bulun hah işte tam oldu uzun saç yakışır ama çok bakım ister şampuanı saç kremi fön makinası düzleştirici bitmez yani uzun saç anca böyle güzel görünür..
  • bende aynı durumdayım
  • Kel adamı feyz alın hem kılda keramet olsa popomuzda çıkmazdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.