Şimdi Ara

dalgalı saçlı erkekler bi gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
14.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dalgalı kalın ve sert saçlarınız olsa ne yapardınız? yıllardır uğraştım şekil veremedim ...yıllardır denedim olmadı olmuyor..şekil almıyor..eğer bu saça bi çözüm getiren olursa dilesin benden ne dilerse

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dalgalı Saçlı Erkeklere İlham Verici Kılavuz

Dalgalı saçlar, erkeklere benzersiz ve göz alıcı bir görünüm kazandırır. İster uzun ister kısa, dalgalı saç erkekler için çeşitli şekillendirme seçenekleri sunar.

Dalgalı Uzun Saç Erkek

Uzun dalgalı saçlar, erkeklere bohem ve romantik bir hava katar. Doğal dalgaları korumak için geniş dişli bir tarak kullanarak saçları nazikçe tarayın. Hafif bir bukle tanımlayıcı krem uygulayarak dalgaları belirginleştirin.

Erkek Dalgalı Saç

Daha kısa dalgalı saçlar, şık ve bakımlı bir görünüm için idealdir. Saçları doğal olarak kurutun veya düşük bir ısı ayarında fön çekin. Hafif bir pomad veya şekillendirici balmumu ile uçları şekillendirin.

Uzun Dalgalı Saç Erkek

Uzun dalgalı saçlar, erkeklere daha maceracı ve özgür bir görünüm kazandırır. Katmanlar eklemek, hacmi artırmaya ve dalgaları daha belirgin hale getirmeye yardımcı olur. Bakımını kolaylaştırmak için saçları gevşek bir atkuyruğu veya topuzla bağlayın.

Dalgalı Saç Erkek

Dalgalı saçlar, her erkeğe uygundur. Doğru kesim ve şekillendirme ürünleri ile dalgalarınızı öne çıkarabilir ve kendine güvenen bir görünüm elde edebilirsiniz. Doğal dalgalarınızı korumak için sulfat içermeyen şampuanlar ve saç kremleri kullanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Saçını uzatma kısa kestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde kısa keserdim. mayısta uzatmaya karar verdim uzatıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulleyman

Saçını uzatma kısa kestir

hocam valla denedim kısayı da hatta 3 numara da denedim ama kafa yapım uygun değil. yani şuan zor durumdayım .özgüven o ..
  • Bende de aynı sorun var.
    Hiç bir şekil almıyor.
    Kısa da ben bir moka benzemiyorum.
    Yetmiş beş saat uğraşıp adam akıllı bir şekil verdiğim zamanda ise kendiliğinden bozuluyor en ufak bir şeyde.
    Alıştım artık.
  • Kardeşim bizim saçımız öyle bir şey ki nereye tutarsan oraya gidiyor sanırsın saç değil başka bir şey . Kısa orta arası kestir gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: aarraall

Bende de aynı sorun var.
    Hiç bir şekil almıyor.
    Kısa da ben bir moka benzemiyorum.
    Yetmiş beş saat uğraşıp adam akıllı bir şekil verdiğim zamanda ise kendiliğinden bozuluyor en ufak bir şeyde.
    Alıştım artık.

ben direniyorum hala .insan güzel bi saçı olsun istiyor ..olmayınca olmuyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam istediğin kadar uğraş güzel seklini ver en geç 1 saat sonra kendi isteği şekli alıyor. Bildiğin ozerkler

• Saçını uzun tut kısa kestirme su spreyleyerek hafifçe karışan yerleri aç kabart ve şekil ver dalgasi daha güzel oluyor

• 2 haftada bir ara makas attır. saç kurutma makinasıyla da iyice kurut sağa sola ne tarafa istiyorsan.ama ne yaparsan yap hergün yıkayıp şekil vermelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Hocam istediğin kadar uğraş güzel seklini ver en geç 1 saat sonra kendi isteği şekli alıyor. Bildiğin ozerkler

paraya kıyıp ne şampuanlar aldım hepsi boş. acaba paraya kıyıp bir sefer iyi bir kuaföre mi gitsem? ama onlarda anlık saçlar yapıyor .yıkayınca pert
  • Fotoğraf, örnek falan verirsen yardımcı olayım.
  • Aynen tamamen özerkler.
    Gerçekten şu yorum inanılmaz doğruydu.
    Lanet bir saç bu. Kel dolaşayım dedim, tak etmişti kafama. Hem alışamadım hem de herkes dalga geçiyordu.
    Jöleyle superman gibi yapayım diyorum kafamın şekli uygun değil.
    Uzatayım diyorum uzamıyor, kabarıyor hımısını ıvrıdını!
  • aynı durumdayız dalgalı ve sert şekle girmiyor fazla uzatmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarraall

Aynen tamamen özerkler.
    Gerçekten şu yorum inanılmaz doğruydu.
    Lanet bir saç bu. Kel dolaşayım dedim, tak etmişti kafama. Hem alışamadım hem de herkes dalga geçiyordu.
    Jöleyle superman gibi yapayım diyorum kafamın şekli uygun değil.
    Uzatayım diyorum uzamıyor, kabarıyor hımısını ıvrıdını!

Osis mess up.

Cozum bu. Ben de dalgaliyim

• pm attım hocam
  • yanları kısaltıyorum üstleri uzun bırakıp düzleştiriyorum
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Hocam yıkayıp ıslaklığı alıp ardından sürüyor musunuz yoksa tamamen kurutup fon çekip sonra mı sürüyorsunuz?

• Hergün maşa ile duzlestiriyorum bende bıktım yapacak bir şey yok malesef

• gidiyorsun bir bayan kuaförü Brezilya fönü yaptırıyor 6 ay rahata ve huzura kavuşuyorsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.