Şimdi Ara

dalgalı saçlı erkekler bi gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
14.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Hocam istediğin kadar uğraş güzel seklini ver en geç 1 saat sonra kendi isteği şekli alıyor. Bildiğin ozerkler

paraya kıyıp ne şampuanlar aldım hepsi boş. acaba paraya kıyıp bir sefer iyi bir kuaföre mi gitsem? ama onlarda anlık saçlar yapıyor .yıkayınca pert

Hocam kesim sonrası 2 hafta kadar saçlar muhteşem şekil alıyor ama 1 aydan sonra yoğun uğraş donemi başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venimkide dalgalı ama sert değil sanırım çünkü istediğim şekli veriyorum
  • Dalgalı ve ince telli saçım. Aranızda saçı böyle olup da uzatan var mı beyler?
  • Rasim ozan kutahyali gibi yap (yeni hali) onun saclar da dalgali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Hergün maşa ile duzlestiriyorum bende bıktım yapacak bir şey yok malesef

Ben de maşa almayı düşünüyorum işe yarıyormu ? ve kaç saat etkisini gösteriyor ?
  • ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Hocam yıkayıp ıslaklığı alıp ardından sürüyor musunuz yoksa tamamen kurutup fon çekip sonra mı sürüyorsunuz?

Saci tamamen kurutuyorum

• Saçlarım dalgalı 1 gün yıkıyor 1 gün yıkamıyorum. Burada yağlı duruyor 4 gün yıkamamıştım.
    Geliyor mu kıvama? @jasonn123
     dalgalı saçlı erkekler bi gelsin
  • Dalgalı ve ince telli saçım.Taramam ve jöledir waxtır hiç kullanmam.Saçlarımdan memnunum.

• Hacı ben rahatim kendisi sekil alıyor fıstık gibi de oluyor

• ayni senin anlattigin gibiyim 1'1.5 sene once uatmistim boyle oldu artik kisa takiliyorum sampuan ve sampuandan sonda surulen bi krem var onu kullaniyoeum
     dalgalı saçlı erkekler bi gelsin

• Benimkide dalgalı ve sert ama ss atamam ban yerim.
  • Kıvırcık saçlarım var yıkıyıp kurutuyorum bitiyor kafam rahat
  • Sac duzlestirici kullaniyorum. Ama kimseye soylemuyorum milletten gizli gizli kullnmakta zor oluyo ama duzlestiriyorum önede yarim saatte anca bi fön cekebiliyorum milletin 5dkda yaptigini ben yarim saattte

•  dalgalı saçlı erkekler bi gelsin

Sağdaki hergün saçlarımı yıkasamda 2 saat sonra kabarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes A. -- 27 Ağustos 2014; 0:56:41 >
  • kuaföre giderdim
  • Ben seviyorum aslında uzatıyorum ortadan ayırıp bırakıyorum dağınık da güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur97fb

ben

Edit: senin saç dalgalı falan değil dostum sslerine baktım az önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 27 Ağustos 2014; 1:09:37 >
  • stanleyipkiss91 kullanıcısına yanıt
    Hocam önce Wax al bi tane siyah kutu güzel bir traş ettir hani şu moda olandan abartma ama kısa olmasın sonra yıka hocam saçı yıka havluyla kurula ıslaklıgı gitmesin ama sonra o ıslaklığıyla waxı sür güzelce şeklini ver sonra makina ile kurut ilk traştan sonra biraz kötü olabilir ama 1 2 hafta sonra çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Hergün maşa ile duzlestiriyorum bende bıktım yapacak bir şey yok malesef

Ben de maşa almayı düşünüyorum işe yarıyormu ? ve kaç saat etkisini gösteriyor ?

Sabahtan akşama kadar düz oluyor yatıp kalkınca kalkıyor oradan buradan bu yüzden yarını tekrar yapıyorum. Ama her gün yaptığımdan saçımın rengi soldu. Yandı anlayacağın. Onun haricinde bişey yok yumuşuyor ve kolay şekil alıyor wax yardımıyla da sabitliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Comandante Marcos -- 27 Ağustos 2014; 1:21:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.