Şimdi Ara

dalgalı saçlı erkekler bi gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
6
Favori
14.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Hocam istediğin kadar uğraş güzel seklini ver en geç 1 saat sonra kendi isteği şekli alıyor. Bildiğin ozerkler

Aynen hocam vaks sürdüm jöle sürdüm fayda etmedi kendi kendine istediği şekile geldi bende artık uğraşmıyorum saç kurutma makinesiyle şekil veriyorum ne kadar dayanırsa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

Hocam önce Wax al bi tane siyah kutu güzel bir traş ettir hani şu moda olandan abartma ama kısa olmasın sonra yıka hocam saçı yıka havluyla kurula ıslaklıgı gitmesin ama sonra o ıslaklığıyla waxı sür güzelce şeklini ver sonra makina ile kurut ilk traştan sonra biraz kötü olabilir ama 1 2 hafta sonra çok güzel olur

hocam yeni moda derken yanlar ve arkalar kısa olan mı?
  • stanleyipkiss91 kullanıcısına yanıt
    dostum saçlarınla barışık yaşa, dalgalı saç cidden şekle şemale girmez onunla bol bol muhabbet et , sev, oyna falan ne bilim ama dalgalı saçlılar olarak çok tatlıyız ^^

bir de saç açıcı kremler var banyodan sonra uygularsan çok yararını görürsün benim 14 aylık saçlarımın ss'ini atıyorum.

Uzayana kadar kötü durur ama uzadıktan sonra kanımca hoş duruyor ^^

Nedendir bilinmez ama kızlar çok beğeniyor.

dalgalı saçlı erkekler bi gelsin

• beyler şimdi beni bi dinleyin..

saçınızı normal şampuanınızla yıkayın ama ben head n shoulders öneririm,onu kullanıyorum. 2 kez şampuanlayın saçınızı,durulayın. ardından kalıp sabunla (doğal zeytinyağlı sabun daha iyi olur) saçınızın önünü 2 kez köpürtüp durulayın. banyodan çıkınca saçınızı güzel bi havluyla tamamen kurulayın. fön makinesiyle falan kurutmaya gerek yok kısa saçlar için. zaten elinizi saçınızın önüne atınca keçe gibi olmuş olacak fark edeceksiniz. yıkamanın verdiği nem ve kalıp sabunun yaptığı sertlik ile saçınızı nereye atarsanız öyle kalacak.

en önemli nokta saça verdiğiniz şekilin bozulmadan saçın kuruması. makinayla kurutmayın,kabasını havluyla alın sonrasını bırakın kendılıgınden kurusun.

ben söylediğim taktiği uyguluyorum,saçlarımın önünü kaldırıyorum sprey sıkılmış gibi duruyor inmiyor. harici ürünleri saçlarınıza uygulamayın arkadaşlar saçınız döker zarar verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 27 Ağustos 2014; 1:48:54 >

• Çözüm

• 1 yıl uzatıp vurdum 3 'e dalgalı, sert ve sık uğraşması çok zor.
  • Bu kadar lanet bir saç olamaz. Uzatsan kabarıyor kıvrılıyor, kısaltsan biraz uzadığı an bir anda kabarmaya başlıyor şekil almıyor. Yani sağı düzeltiyorsun bir kaç saate eski haline dönüyor, tepesi kabarıyor, kıvrılıyor çok şekilsiz bir saç.

Neyse beyler en azından saçımızın dökülmediğine şükür.
  • Dalgalı saçlıyım aynı dertten müzdaribim o yüzden saçımın sözünü dinleyip kendi gibi bırakıyorum. Ortadan hafifçe ayırıyorum kenarları kendi kendine kıvrılıyor baya tarz oluyor, hoşuam gidiyor
  • Dalgali ve kalin sekil verebiliyorum ama genis ve hafif dalgali pek sık değil

• Bu kategorideyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

beyler dalgalı kalın ve sert saçlarınız olsa ne yapardınız? yıllardır uğraştım şekil veremedim ...yıllardır denedim olmadı olmuyor..şekil almıyor..eğer bu saça bi çözüm getiren olursa dilesin benden ne dilerse

Kardeşim duştan sonra yatırıyosun saçları önleri dik, kurut tamamdır. Tek alabileceği şekil bu
  • beyler kabarmaya kesin çözüm şöyle parfüm şişesi bigi bi şişesi var badem yağı annem kuaförden almış bayan erkek farketmez. duş sonrası sürüyorum 4-5 saat öyle kalıyor bide çok güzel kokusu var.
  • Benim gibi düzenli birine neden böyle dağınık, dalgalı bir saç ya rabbim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Dalgalı ve ince telli saçım. Aranızda saçı böyle olup da uzatan var mı beyler?

Buyrun benim
  • Ben memnunum bu halimden.

Dalgalı, kalın telli.

Gayet güzel bence.

Ama sertlik bence başka bir şeydendir. Bir cildiyeciye git istersen, baksın saçına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Dalgalı ve ince telli saçım. Aranızda saçı böyle olup da uzatan var mı beyler?

Buyrun benim

Dostum uzayinca nasil bi hal aliyor ornek gosterebilir misin veya ss falan?

Bi de en kucuk bi ruzgarda mahvoluyo sac sende de oyle oluyor mu?

Bu da benim sac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sal gitsin kendi yolunu buluyor o karışma

Tony Iommi gibi olacaksınız merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 27 Ağustos 2014; 9:29:25 >
  • Bende kendi yaptığımı söyleyeyim size. Duşta iken önce normal şampuanla yıkıyorum. Ellerimi saçlarımın arasında gezdirdiğimde yinede takılıyor falan. Banyoda işte tarıyorum falan tabi saçlar tam çözülmemiş oluyor acıyor. Daha sonra saç kremleri var bilirsiniz. Onu kullanıyorum. Kafamı öne eğiyorum saçları öne doğru atıyorum, kremli iken saçlarımı tarakla tarıyorum mis gibi oluyor, yumuşuyor falan. Ardından duştan çıkınca kurutunca pamuk gibi oluyor saçların. Bir diğer kuralda bu geniş ağızlı taraklar var bilirsin, bayanlar çok kullanır. Onlardan al bir tane. 2 3 günde bir saçların kuru iken onunla tara bütün saçlarını. Saçların açılsın. Kabarabilir saçların ve tarakta biraz acıtabilir. Bu şekilde saçlarının yumuşak ve daha güzel görünmesini sağlarsın. Ondan sonrada çok mu kabardı saçların, o tarafına azıcık ara makas attır. Ama eğer çok uzamışsa artık ara makası falan boş verç

• quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

ayni senin anlattigin gibiyim 1'1.5 sene once uatmistim boyle oldu artik kisa takiliyorum sampuan ve sampuandan sonda surulen bi krem var onu kullaniyoeum

Benim saçım da aynen böyle. Kısa kestirmek istiyorum ama berbat oluyor, yüzüm şekilsiz zaten saçları uzatıyorum kapatıyor en azından. Üstler aynı yanlar daha kısa benim. Kulak üstünü kesiyorum rahatsız ediyor, şekil de verilmiyor saça.

Var mı bir önerisi olan?

saçlarını böyle yapanlara sözüm;

3-5 sene sonra saçlarınızı böyle uzattığınızı görünce kendinizden tiksineceksiniz, abi tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

Hocam önce Wax al bi tane siyah kutu güzel bir traş ettir hani şu moda olandan abartma ama kısa olmasın sonra yıka hocam saçı yıka havluyla kurula ıslaklıgı gitmesin ama sonra o ıslaklığıyla waxı sür güzelce şeklini ver sonra makina ile kurut ilk traştan sonra biraz kötü olabilir ama 1 2 hafta sonra çok güzel olur

hocam yeni moda derken yanlar ve arkalar kısa olan mı?

Aynen hocam o

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.