Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kızlar daha çok sakalsız mı seviyor sakallı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duratorq_

sakal göreceli bi kavram bende kirli sakala hayır diyen görmedim. ama sakalli ve ya sakalsiz halime laf yapan çok kiz gördüm acikcasi bu kiz milleti ayarsiz çoğunluğa hitap ediyosaniz kirli sakal gibi orta yolu bulmaniz lazim
    Kızların sakala zaafı var, ama dağdan çıkma gibi tiplere de bakmıyorlar konuşmalarıma göre böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Kızların çoğu sakalsız erkeği sever diye düşünüyorum. Hele de bakımsız bir sakalı varsa, o erkeği çekici bulabilecek kız sayısı oldukça az olacaktır. O yüzden sakal bırakmamak ya da bakımlı bir sakal tercih edilmelidir.ama gel görkü sokakta orda şurda çoğu kızın yanında özeliklede gençler alayı sakallı yani işin kıstası bu sakal manyaklığı bi bizim ülkede var nerden geldi bu virüs anlamış değilim

Aynen öyle gogomezcim ya ama ben kendimden ödün vermeyip sakallarımı hep kesiyorum isterse gitsin tüm kızları o pis sakallılar alsın

Rahat ol be

Justın bıeber
    C.ronaldo
    Superman

Bunlarda sakalsız

• Önemli olan bakımlı olmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Önemli olan bakımlı olmak
    Bana yakısmıyor ama bırakıyorum seviyorum sakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotium

Bana yakısmıyor ama bırakıyorum seviyorum sakalı.

Alıntıları Göster
    Olaya bilimsel açıklama getiriyorum.

Mesela biz kadınsal şeylerden hoşlanırız. Göğüs, kalça, bacak, saç, kaş, göz vs. Kızlarda erkeksi şeylerden hoşlanır. Sakal erkeksi bir şeydir. Sakalın çıkmasını sağlayan erkekteki testosteron hormonu sayesinde çıkar. Testosteron erkeklere özel bir hormondur, insanı erkek yapar.

Özetle kızlar bilinç altlarında sakal sever. Tabi bu dış şartlarla değişebilir. Konu kapanabilir, forum silinebilir.

• Sakal kimine yakisir kimine yakismaz ama 15 16 yasindaki kizlarin sakalli sevmesini bekleme kizlar bu yaslarda genelde temiz yuzlu baby face dedigimiz tipleri severler ama 17 18 yasindan sonra benim gordugum kadariyla geneli sakalli seviyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğulu kızların çoğunluğu sakallı seviyor. Sakalı erkeğin makyajı olarak görüyor. Batılılar ise kılsız tüysüz seviyor.

Yaşam tarzlarında da kaynaklı bu biraz genelde sakallı sevenlerin babalarıda sakallı oluyor. Babalarına bağlı birazda bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Olaya bilimsel açıklama getiriyorum.

Mesela biz kadınsal şeylerden hoşlanırız. Göğüs, kalça, bacak, saç, kaş, göz vs. Kızlarda erkeksi şeylerden hoşlanır. Sakal erkeksi bir şeydir. Sakalın çıkmasını sağlayan erkekteki testosteron hormonu sayesinde çıkar. Testosteron erkeklere özel bir hormondur, insanı erkek yapar.

Özetle kızlar bilinç altlarında sakal sever. Tabi bu dış şartlarla değişebilir. Konu kapanabilir, forum silinebilir.

Alıntıları Göster
    Kızlar sakal seviyor diye ortalık talibandan geçilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Doğulu kızların çoğunluğu sakallı seviyor. Sakalı erkeğin makyajı olarak görüyor. Batılılar ise kılsız tüysüz seviyor.

Yaşam tarzlarında da kaynaklı bu biraz genelde sakallı sevenlerin babalarıda sakallı oluyor. Babalarına bağlı birazda bu.
    Kılda keramet olsaydı demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGold

Kılda keramet olsaydı demişler

Alıntıları Göster
    geneli kirli sakal seviyor hocam. kirli sakal bıraktığımda bi başka bakıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Kızların çoğu sakalsız erkeği sever diye düşünüyorum. Hele de bakımsız bir sakalı varsa, o erkeği çekici bulabilecek kız sayısı oldukça az olacaktır. O yüzden sakal bırakmamak ya da bakımlı bir sakal tercih edilmelidir.ama gel görkü sokakta orda şurda çoğu kızın yanında özeliklede gençler alayı sakallı yani işin kıstası bu sakal manyaklığı bi bizim ülkede var nerden geldi bu virüs anlamış değilim

Amerikanın oyunu bunlar abi

• sen nasıl istiyorsan öyle yap,

eski sevgilim sakallı seviyordu uzatıyordum,

ayrıldık yine her gün sinekkaydı dolaşıyorum :)

zaten seni beğenen kız, sakallı seviyorsa sakal bırak der istemiyorsa bırakma der,
    sakal ile kız tavlanılmaz vesselam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

sen nasıl istiyorsan öyle yap,

zaten seni beğenen kız, sakallı seviyorsa sakal bırak der istemiyorsa bırakma der,
    bir kızın bile 10 dakika öncesiyle 10 dakika sonrası bile tutmazken kalkıp sorduğun soruya bak, kızların kendinizi beğendirmeye çalışmak için bu kadar takla atmayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

sen nasıl istiyorsan öyle yap,

kirli sakal iyidir,eğer zayıf bir yüzünüz varsa ve içe çökmüşse yanaklar,sakal daha dolgun gösteriyor.Bıyıkta iyidir fakat tip olmadıktan sonra sakal,bıyık adamı peşmergeye çevirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

bir kızın bile 10 dakika öncesiyle 10 dakika sonrası bile tutmazken kalkıp sorduğun soruya bak, kızların kendinizi beğendirmeye çalışmak için bu kadar takla atmayın artık

Alıntıları Göster
    lan ne kızlarmış karı milletine göre ayarlıyoruz hayatımızı bu kadar isterik olmayın sonra kezbanlaaar diye ağlıyorsunuz. kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Kızlar sakal seviyor diye ortalık talibandan geçilmiyor

• Kızlar bekleniyor

@Ebuduk @Pippi @İrem- Ve diğerleri..

Edit: Bu arada ben kendime hangisini yakıştırıyorsam onu tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Ocak 2014; 16:07:23 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Fenerliso,

Sevgili konu sahibi, sana hangisi yakışıyorsa.
    Kızlar erkekleri düşünerek, erkekler kızları düşünerek hareket ediyor, çok anlamsız bu. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 14 Ocak 2014; 20:08:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-569B644A4

Fenerliso,

Sevgili konu sahibi, sana hangisi yakışıyorsa.
    Kızlar erkekleri düşünerek, erkekler kızları düşünerek hareket ediyor, çok anlamsız bu. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız
    Memur olana kadar sakallı, sonra sakalsız.
  • kız dediğin sakalsiz olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.