Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kızlar daha çok sakalsız mı seviyor sakallı mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kılda keramet olsaydı malum yerde çıkmazdı tabi şaka bir yana çoğu severim der ama aslında temiz yüzlü erkeklerden hoşlanır bir kere sakal batar öpüşemezsin bile baby face olmak iyidir.
  • Son zamanlarda kızlar sakal seviyor diye üniversite el kaide türkiye şubesine döndü.
  • tipe bağlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

tipe bağlı

+1

göreceli kavram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki de sakal

Kızlar daha çok sakalsız mı seviyor sakallı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macpo333 -- 14 Ocak 2014; 20:30:55 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görsel açıdan sakallı daha iyi gibi. ama gıdıklıyo ya selamlaşırken bile olsa so.. sakallıyı uzaktan sevmek aşkların en güzeli olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

görsel açıdan sakallı daha iyi gibi. ama gıdıklıyo ya selamlaşırken bile olsa so.. sakallıyı uzaktan sevmek aşkların en güzeli olsa gerek

Ay sen kız mısın
  • giyim kuşam saç şekliniz ve surat yapınıza göre sakalı ona göre düzenlemeniz gerekiyor, yuvarlak suratlılara pek sakal gitmiyor mesela ama belirgin çenesi olan kare şeklinde surata yakın olanlara sakal iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

giyim kuşam saç şekliniz ve surat yapınıza göre sakalı ona göre düzenlemeniz gerekiyor, yuvarlak suratlılara pek sakal gitmiyor mesela ama belirgin çenesi olan kare şeklinde surata yakın olanlara sakal iyi gidiyor

Bence tam tersi , yuvarlak yüzlüler genellikle tombik yanaklı sempatik olurlar , sakal bırakınca bir nebze olsun karizma katıyor , zayıf yüzlü kemikleri belli olan yüzde sakal iyi durmuyor , zaten karizmatik olan şekli iyice bozuyor
  • kirli sakalli adam her zaman bir adim ondedir. sakalsiz kose gibi erkekler gozume sut cocugu gibi geliyo hic sevmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ase00

kirli sakalli adam her zaman bir adim ondedir. sakalsiz kose gibi erkekler gozume sut cocugu gibi geliyo hic sevmiyorum

Sakal insani adam yapiyor diyosun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

Orijinalden alıntı: Dx

giyim kuşam saç şekliniz ve surat yapınıza göre sakalı ona göre düzenlemeniz gerekiyor, yuvarlak suratlılara pek sakal gitmiyor mesela ama belirgin çenesi olan kare şeklinde surata yakın olanlara sakal iyi gidiyor

Bence tam tersi , yuvarlak yüzlüler genellikle tombik yanaklı sempatik olurlar , sakal bırakınca bir nebze olsun karizma katıyor , zayıf yüzlü kemikleri belli olan yüzde sakal iyi durmuyor , zaten karizmatik olan şekli iyice bozuyor

kafamda öle düşünüyordum yazarken tam tersini yazmışım

• kilişeler kilişeler

yakışıklı adam net her haliyle yakışıklıdır ve çevresinden her haliyle olumlu görüş alır.tabi kendi aynasından da.kızlar da her türlü beğenir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.