Şimdi Ara

Duman Penasıyla İmtihanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendim çok çok çok büyük bi duman hayranıyım. bi kere konserlerine gittim kaan tangözenin penasını kaptım küçük bi kutuda saklıyorum üzerinde duman yazıyo ama yazısı kullandıkça elledikçe siliniyor. bi yandan da elektro gitar çalıyorum penayı çok kullanasım geliyo penanın mm'side çok orta derece yani çok rahat bi pena sizce kullanmalı mıyım yoksa hatıra diye saklamalı mıyım? (size sormam biraz garip ama ben tek başıma garip veremedim kendinizi benim yerime koyun öyle cevap verin ) şimdiden teşekkürler

• Em onu
  • Ayni mmde pena bul ona ayni baskiyi yaptirip kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanKomutan

Em onu

babadan oğla nesil misiniz lan siz her konuda varsınız...
  • sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedSandd

sat

en son yapacağım iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomethingİnTheWay

quote:

sat

en son yapacağım iş

Alıntıları Göster
    Şahsen ben sevdiğim grubun penasını alsam konserde. Değil kullanmak çerçeveye koyar duvara asarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Şahsen ben sevdiğim grubun penasını alsam konserde. Değil kullanmak çerçeveye koyar duvara asarım.

bence küçük saydam bi kutuya koydum arada bakıyorum o kadar yani bakınca bişeyde olmuyo onla gitar çalınca içim bi hoş olur... :D gel gelelim üstündeki duman yazısı siliniyo sorun o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuk The Shinigami

Ayni mmde pena bul ona ayni baskiyi yaptirip kullan.

+1 gerçek penayı hatıra olarak sakla ama öyle kutuda falan durmasın bence, küçük bir çerçeve bul onun içine koyup elektro gitarı koyduğun yere yakın bir duvara as. Tabi yine senin fikrin ama ben kaanın veya batuhanın penasını alsam yapacağım aynen budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabe Newell -- 11 Ağustos 2013; 23:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

quote:

+1 gerçek penayı hatıra olarak sakla ama öyle kutuda falan durmasın bence, küçük bir çerçeve bul onun içine koyup elektro gitarı koyduğun yere yakın bir duvara as. Tabi yine senin fikrin ama ben kaanın veya batuhanın penasını alsam yapacağım aynen budur

Alıntıları Göster
    Ss atsana

• SomethingİnTheWay S kullanıcısına yanıt
    aynı mm de bir pena bul, elindeki penayı bir tarayıcıya taratıp pcye aktar penanın arka kısmındaki arka planı silerek sadece yazıyı bırak, yazıcıdan baskı yapıp sonra onu başka bir yere basmaya yarayan kağıtlar vardı onlardan bul penanın üstünü yazıyı bas=> penanın birebir kopyası elinde, orjinali de saklamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşBeleşHerif

quote:

+1 gerçek penayı hatıra olarak sakla ama öyle kutuda falan durmasın bence, küçük bir çerçeve bul onun içine koyup elektro gitarı koyduğun yere yakın bir duvara as. Tabi yine senin fikrin ama ben dumanın kaanın veya batuhanın penasını alsam yapacağım aynen budur

+2
  • quote:

quote:

sat

en son yapacağım iş

tamam en son yapacağın işi yap ve sat işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

sat

en son yapacağım iş

bu arkadaşa uyup satmaya karar verirsen forumda konu açta biz alalım yabancıya gitmesin

• quote:

quote:

quote:

sat

en son yapacağım iş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fikirleriniz çok eyvallah ss'de atayım tam olsun ona göre değin yazı biraz silindi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

quote:

quote:

quote:

sat

en son yapacağım iş

bu arkadaşa uyup satmaya karar verirsen forumda konu açta biz alalım yabancıya gitmesin

Alıntıları Göster
    Duman dediğine göre kullanabilirsin penayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Duman dediğine göre kullanabilirsin penayı.

Alıntıları Göster
    https://store.donanimhaber.com/3d/cb/d1/3dcbd1683e23d0664dc0073dd7520e23.jpghttps://store.donanimhaber.com/3d/cb/d1/3dcbd1683e23d0664dc0073dd7520e23.jpg

Konuya nasıl konulacağını bilmediğim için mesaj olarak yolluyorum inşallah resmi koyabilmişimdir ilk olucak :D kadrajdan uzak tutmamın sebebi kameranın ışığı...
     Duman Penasıyla İmtihanım

• quote:

Arkadaşlar kendim çok çok çok büyük bi duman hayranıyım. bi kere konserlerine gittim kaan tangözenin penasını kaptım küçük bi kutuda saklıyorum üzerinde duman yazıyo ama yazısı kullandıkça elledikçe siliniyor. bi yandan da elektro gitar çalıyorum penayı çok kullanasım geliyo penanın mm'side çok orta derece yani çok rahat bi pena sizce kullanmalı mıyım yoksa hatıra diye saklamalı mıyım? (size sormam biraz garip ama ben tek başıma garip veremedim kendinizi benim yerime koyun öyle cevap verin ) şimdiden teşekkürler

Sakla bence kullanma kaslın kutuda, ha satıcam dersen pm

• sanki malmsteenden pena almış
  • nick-mesaj uyumu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.