Bildirim
Duman Penasıyla İmtihanım (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pick of Destiny? Nasıl la? -
Kullan. -
Kardeşim çeşmede kaptın galiba bende dumanın hayranıyım ankaradan geldim ta +20 pena vs herşeyim var grupta tanıyor artık şehir şehir gezince duman yazısının üstüne şeffaf oje sür kullanmaya devam et sorun olmaz ben her penaya onu yaptım . -
quote:
Orijinalden alıntı: arda4232
Kardeşim çeşmede kaptın galiba bende dumanın hayranıyım ankaradan geldim ta +20 pena vs herşeyim var grupta tanıyor artık şehir şehir gezince duman yazısının üstüne şeffaf oje sür kullanmaya devam et sorun olmaz ben her penaya onu yaptım .
samsundan aldım ben ya oje sürersemde orjinalliği gidicek muhtar -
quote:
Orijinalden alıntı: SomethingİnTheWay
quote:
Orijinalden alıntı: arda4232
Kardeşim çeşmede kaptın galiba bende dumanın hayranıyım ankaradan geldim ta +20 pena vs herşeyim var grupta tanıyor artık şehir şehir gezince duman yazısının üstüne şeffaf oje sür kullanmaya devam et sorun olmaz ben her penaya onu yaptım .
samsundan aldım ben ya oje sürersemde orjinalliği gidicek muhtar
Müdür Şeffaf parlatıcı sürersen belli olmuyor hiç bir şekilde cıkmıyor ben kolye bileklik vs yapıyorum arkadaslarıma bütün penalar öyle oldugundan kimse cakmıyor -
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama..
Elimde geçen sene İKÜ konserinde Kaan ve Batudan olmak üzere 2 penam vardır. Almak isteyen mesaj bırakabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oti -- 29 Kasım 2014; 12:21:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cope at
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
quote:
sanki malmsteenden pena almış
herkesin sevgisine değerine saygı duymayı öğren kardeşim, ajdar kadar bile bi icraatın olmayıp burda dinlenilen müziğe sevilen grubu küçümsemen çok güldürücü
ahaha icraatım yokmuş müzik koyayımda müzik neymiş gör. 12-18 yaş arası ergenlerin aşk hayatlarına hitap eden gruplardan sıyrılın artık.
Tam bir posersın. Eminim tek bildiğin Doors şarkısı Riders on the Storm ve budur. Hayatında Duman dinlemediysen yorum yapma. Ben The Doors da dinlerim CCR da dinlerim PF da dinlerim, GNR da dinlerim, Duman da dinlerim. 2000 sonrası Türk gruplar içinde en kaliteli müziği yapan ve en iyi sahne performansı sergileyen grup Duman'dır. Senin dediğin gibi aşk acısı yansıtan şarkıları olduğu kadar(bence mükemmel şarkılar) protest şarkıları da vardır. Gezi Parkı'nda görmüşsündür en basitinden. Hangi grup yaptı Duman'ın yapabildiğini?
-
Bence kullan. Yarın kullanacak imkanın olmayabilir. Yapmak istediğin hiçbir isteği erteleme hayat kısa dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: tcan
quote:
quote:
quote:
sanki malmsteenden pena almış
herkesin sevgisine değerine saygı duymayı öğren kardeşim, ajdar kadar bile bi icraatın olmayıp burda dinlenilen müziğe sevilen grubu küçümsemen çok güldürücü
ahaha icraatım yokmuş müzik koyayımda müzik neymiş gör. 12-18 yaş arası ergenlerin aşk hayatlarına hitap eden gruplardan sıyrılın artık.
Tam bir posersın. Eminim tek bildiğin Doors şarkısı Riders on the Storm ve budur. Hayatında Duman dinlemediysen yorum yapma. Ben The Doors da dinlerim CCR da dinlerim PF da dinlerim, GNR da dinlerim, Duman da dinlerim. 2000 sonrası Türk gruplar içinde en kaliteli müziği yapan ve en iyi sahne performansı sergileyen grup Duman'dır. Senin dediğin gibi aşk acısı yansıtan şarkıları olduğu kadar(bence mükemmel şarkılar) protest şarkıları da vardır. Gezi Parkı'nda görmüşsündür en basitinden. Hangi grup yaptı Duman'ın yapabildiğini?
yav he ergen kardeşim he.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X