Şimdi Ara

Duman Penasıyla İmtihanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SomethingİnTheWay. Yeah !! Çal sonra sakla onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomethingİnTheWay

quote:

Orijinalden alıntı: RedSandd

sat

en son yapacağım iş

Merhaba, soyadım Duman ve adım Kaan. Bu garip rastlantı ile beraber konunuza uğramış bulunuyorum. İyi günler efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

quote:

Arkadaşlar kendim çok çok çok büyük bi duman hayranıyım. bi kere konserlerine gittim kaan tangözenin penasını kaptım küçük bi kutuda saklıyorum üzerinde duman yazıyo ama yazısı kullandıkça elledikçe siliniyor. bi yandan da elektro gitar çalıyorum penayı çok kullanasım geliyo penanın mm'side çok orta derece yani çok rahat bi pena sizce kullanmalı mıyım yoksa hatıra diye saklamalı mıyım? (size sormam biraz garip ama ben tek başıma garip veremedim kendinizi benim yerime koyun öyle cevap verin ) şimdiden teşekkürler

Sakla bence kullanma kaslın kutuda, ha satıcam dersen pm

evet saklicam galiba... :D bu arada yok kardeşim satmıyorum manevi anlamı büyük bunun bende :D

• quote:

https://store.donanimhaber.com/3d/cb/d1/3dcbd1683e23d0664dc0073dd7520e23.jpghttps://store.donanimhaber.com/3d/cb/d1/3dcbd1683e23d0664dc0073dd7520e23.jpg

Konuya nasıl konulacağını bilmediğim için mesaj olarak yolluyorum inşallah resmi koyabilmişimdir ilk olucak :D kadrajdan uzak tutmamın sebebi kameranın ışığı...
     Duman Penasıyla İmtihanım

Kullan gitsin önemli olan senin penanın hakkını vermen. Bir duman yazısı silindi diye sende ki hatırası mı gidecek.

• su seffaf 3 boyutlu kupler oluyor akrilikten mi baska seyden mi yapiliyor bilmiyorum onun icine koyabilirsin ya da kar kuresi gibi bir seye guzel sus de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

sanki malmsteenden pena almış

herkesin sevgisine değerine saygı duymayı öğren kardeşim, ajdar kadar bile bi icraatın olmayıp burda dinlenilen müziğe sevilen grubu küçümsemen çok güldürücü
  • quote:

quote:

herkesin sevgisine değerine saygı duymayı öğren kardeşim, ajdar kadar bile bi icraatın olmayıp burda dinlenilen müziğe sevilen grubu küçümsemen çok güldürücü

ahaha icraatım yokmuş müzik koyayımda müzik neymiş gör. 12-18 yaş arası ergenlerin aşk hayatlarına hitap eden gruplardan sıyrılın artık.

• quote:

quote:

quote:

ahaha icraatım yokmuş müzik koyayımda müzik neymiş gör. 12-18 yaş arası ergenlerin aşk hayatlarına hitap eden gruplardan sıyrılın artık.

icraatın yok dedim. the doorstan müzik yolluyo. kardeşim kendini jim morrison mu sanıyorsun? Duman grubunu sevdiğim kadar the doorsu the beatles led zeppelin pink floyd gibi efsaneleride seviyorum derdin ne anlamıyorum buraya yeni şarkı keşfetmiş ergenler gibi gelip bak ben bunları dinliyorum diye şarkı paylaşacaksan senin için yeni konu açalım git orda yap ergenliğini.

• Konserde o kadar terlemiş, vıcık vıcık bir penayı alıp saklamam. At gitsin, para ediyorsa sat gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedSandd

sat

en son yapacağım iş

tamam en son yapacağın işi yap ve sat işte

Boş dvd var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Konserde o kadar terlemiş, vıcık vıcık bir penayı alıp saklamam. At gitsin, para ediyorsa sat gitsin.

yok yahu adam kaç saat bi penayla çalmıyor hani fırlatıyo yenisini alıyo biraz çalıyo fırlatıyo yenisini alıyo öyle gidiyo konser :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

icraatın yok dedim. the doorstan müzik yolluyo. kardeşim kendini jim morrison mu sanıyorsun? Duman grubunu sevdiğim kadar the doorsu the beatles led zeppelin pink floyd gibi efsaneleride seviyorum derdin ne anlamıyorum buraya yeni şarkı keşfetmiş ergenler gibi gelip bak ben bunları dinliyorum diye şarkı paylaşacaksan senin için yeni konu açalım git orda yap ergenliğini.

tövbe estağfurullah gece gece işin rast gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Duman dediğine göre kullanabilirsin penayı.

hocam büyüksün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Duman dediğine göre kullanabilirsin penayı.

burada attığın laf grubun ismini söylememse evet yanlış anlaşılmaya yol açmış olabilir gel gelelim önyargıya gerek yok... konunun devamını okusan kaan tangözenin penası olduğunu anlayacaksın başlık yerine destan gibi Rıza Kaan Tangöze'nin penasıyla imtihanım mı yazsaydım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomethingİnTheWay -- 11 Ağustos 2013; 23:54:07 >
  • arkadaşın yerine cevap vericem ama Rıza Kaan Tangöze dediğine göre kullanabilirsin penayı.
  • http://instagram.com/p/Igo7aam9qy/ bu nasıl gençler ?
  • bendede kirk hammet penasi var hocam kullanmaya kiyamadim daha zor bela kaptiydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden FX

bendede kirk hammet penasi var hocam kullanmaya kiyamadim daha zor bela kaptiydim

onu kullansanda orjinalliği bozulmaz gibi ama malum bendeki penanın yazısı baskı çabuk çıkıyo
  • quote:

Bu da benden gelsin NFS sayesinde

http://www.youtube.com/watch?v=lS-af9Q-zvQ

Ray Manzerek'te vefat etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 12 Ağustos 2013; 0:37:50 >

• quote:

+1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.