Şimdi Ara

Edit: Lastik Alındı - 195/65/15 Ölçüde Hangi Yazlık Lastik - Nokian / Falken / Hankook / Goodyear (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Olabilir aşınma çok olmamasına rağmen performansının iyi olmaması beni rahatsız etti. Gerekirse 10.000 erken bitsin ama konforlu olsun. P1lerim 205 55 16 idi bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkür ederim, Ecocontact6'ya 2 ay kadar önce bayide baktım, hem afaki saçma bir (465 TL) fiyat verdiler hem de lastiğin diş derinliği az gibi geldi. Sonra tyreviews üzerindeki yorumlara baktım gerçekten kullananlar diş derinliğini 6 - 6,5mm olarak yazmışlar yorumlara.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    465 çok. Ben tam Bi sene önce 315den aldım. Diş derinliği evet ben de sonradan öğrendim. Bilsem almazdım belki. Normalde sıfır Bi lastik 8 mm olurmuş. Ama yine de pişmanım demem aldıgıma

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Her yere aynı şeyi yazıp duruyorsun. Memnun olan troll mu oluyormuş haha. Dunlop kışlıklarımdan çok memnunum, Falken in yorumları kötü olduğundan iptal edip egp2 sipariş geçtim. Kuru kuru övmek ne kadar saçma ise yermek de o kadar saçma ve trollüktür madem öyle.

Edit: Lastik Alındı - 195/65/15 Ölçüde Hangi Yazlık Lastik - Nokian / Falken / Hankook / Goodyear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 9 Mart 2020; 23:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de izmirde yaşıyorum.

Pirelli cint. p7 kullandım 2 yıl, son 8ay diğer aracımda önlerde dunlop fm800 kullandım. sıfır takmıştım çok memnun kaldım 12bin km'de, arkaları üzerinde michelin pilot sport4 olarak geldi onlar da fena değildi ama öne göre arkası daha çabuk salıyordu. (neden ön arka yapmadın diyeceklere ön ve arkanın ebatları orijinalden farklı)

İzmirde olup dunlop fm800 alan 2-3 arkadaşım daha var onlar da memnun.

Öte yandan kardeşimin arabasında 3yıl/55bin km nokian Line serisi yazlık kullandım. Lastikler son 5bin km'de resmen bitmiş lastik gibi davranıyor, önler 5.5, arkalar 6mm diş'e sahip olmasına rağmen. Michelin crossclimate gibi sıcağı seven bir lastik değil nokian'lar. Kışlıkları çok güzel, arkadaşımın arabasında ankarada karda kullandım güzeldi, arkadaşım da 5sene çok memnun kullandı. Nokian line'den sonra pirelli cint. p1 verde taktım kardeşimin araca, 50bin km yaptılar daha 20bin km'deki nokian kadar anca yıprandılar ya da yıpranmadılar. Çok rahat 70-80bin km gidecek gibi duruyorlar.

Yerli üretim diye falken hakkında sanki rakip firma gibi yererek yorumlar yazan, övenlere hakaret edenleri anlamıyorum.

Annemin eski aracında üzerinde falken ze914 vardı ve 4yıllık lastikler çok yol yapmış olmasına rağmen, bitik ön takımdan ötürü iç dişleri bitirmesine rağmen yağmurda yine yol tutuyordu, kuruda gayet iyiydi. Keza ze310 kullanan arkadaşım da memnun.

Ben dunlop veya falken bakardım. Sonuçta bu lastiklere bu marka isimlerini verdiklerine göre o firmanın üretim standartlarında ve kalitesinde ülkemizde üretiliyor. Ayrıca bazen türk milleti 3kuruşa aldığı üründen 10kuruşa alacağı ürün performansı bekleyen mezarcı olduğu için saçma sapan yorumlar yapmaları normalde

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Bu kadar detaylı yorumunuz için özellikle teşekkür ediyorum. :)

Geçen hafta bir Michelin bayisi hiç aklımda yokken Primacy 4 için 350 TL fiyat verdi. Cumartesi günü lastiklerde derin çatlaklar görünce bugün gidip Michelin Primacy 4 taktırdım.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kullanın. Birkaç sonra fikir ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Primacy 4 düşünüyoruz diğer arabamıza.

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çekinerek taktırdım biraz. Her ilk takılan lastik gibi sessiz ve konforlu. İlk dikkat ettiğim şey fren mesafesi uzun gibi geldi. Ama muhtemelen lastik kaplamasından ileri gelen bir şeydir diye düşünüyorum. 1-2 ay geçsin, havalar ısınsın o zaman biraz belli eder kendini. Tabi ki o zaman konunun ilk mesajına görüşlerimi yazarım.
  • 185/65/15 olarak Barum Bravuris 5HM modelini taktırdım. Bu lastik 250 iken eski lastiklerim EcoContact5 ise 325idi. Barum daha mantıklı geldi. Etiket değerleri de oldukça yakındı. Eco 5i de 6 yıl 70bin kilometre kullandım memmundum açıkcası. Diş hala mevcuttu ama yanak bölgesinde çatlaklar olunca değişti haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.