Şimdi Ara

Editsiz Kaliteli Server Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı arkadaşlar sizin oynadığınız ? Ramazan'da bi sabahlayalım eski günlerdeki gibi diyorum da, 3-4 serverda oynadım pek beğenmedim gerek edit gerek aşırı zorluğu nedeniyle.

Türk serverı olmasını rica ediyorum, aeldra'ya falan baktım oyunda türk bulmakta zor. Kaliteli server ama onu önerebilirim size.

• Konuyu hortlatayim

Aeldrada gayet türk var bolca haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loiloyse

Konuyu hortlatayim

Aeldrada gayet türk var bolca haberin olsun
    Horta hort.
    Dostum o server metin2 globalin devamıdır. Zırt pırt server açıp kapatıyorlar bilginiz olsun. Ayrıca SA Besin nasıl ırkçı olduğunu ve gm yetkileriyle yaptıklarından bahsetmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Horta hort.
    Dostum o server metin2 globalin devamıdır. Zırt pırt server açıp kapatıyorlar bilginiz olsun. Ayrıca SA Besin nasıl ırkçı olduğunu ve gm yetkileriyle yaptıklarından bahsetmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    hortun hortuna hort

hocam dediğiniz şeyi araştırayım da server kuzey kıbrıs merkezli, yani sahibi muhtemelen türk. o iş nasıl oluyor :D

bir de önereceğiniz server varsa orada oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loiloyse

hortun hortuna hort

hocam dediğiniz şeyi araştırayım da server kuzey kıbrıs merkezli, yani sahibi muhtemelen türk. o iş nasıl oluyor :D

bir de önereceğiniz server varsa orada oynayalım.

Alıntıları Göster
    Kıbrıslı olduğunu nerden çıkarttın. Globalin sahibi tirez isimli bir almancı türktü ve ortağı almandı. Bu server da aynı ekibe ait. Türk dediğime bakma hiçbir Türk hassasiyetine sahip değil. Tamamen para odaklı. Globalin ekibindendim o yüzden iyi tanıyorum besi de tüm ekibi de.

Şimdi bir servera başladık orayı deniyoruz. Onun dışında rubinum gayet güzel. Kapanacağından emin olduğum svyi oynamam. Globali defalarca kapattılar. Aeldra da çok farklı olamaz.
    https://forum.donanimhaber.com/mysaru2-global-ana-konu-20-07-2018-acilis--133867784#133884391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 18 Temmuz 2018; 9:31:24 >

• Anladım. Kıbrısta offshore şirket kurmuşlar, tıpkı herkesin yaptığı gibi. ondan şey ettim ben :D
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.