Bildirim
Edius Kullanmasını bilen abilerim ablalarım yardım :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kurcalaya kurcalaya buldum :) merak eden varsa özelden nasıl yaptıgımı anlatabilirim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hknct
Kurcalaya kurcalaya buldum :) merak eden varsa özelden nasıl yaptıgımı anlatabilirim :)
Özelden yazmanın kime ne faydası var? Bilgin seninle birlikte çöp mü olsun istiyorsun. -
Doğru söylüyorsunuz hocam.. ben fazla ilgilenen yok diye öyle bişi yazmıştım bide o aralar vaktim yoktu kusuruma bakamyın :).
-Mode kısmından multicam mode kısmını işaretleyin(bu hepsini bir görmek için)
-Videoların eklendiği kısmın sağında 1VA diye kısımlar var VA olan yerler video yuvaları oluyor, orada sağ tık>add>add VA track above'yi secip kaç kanal istiyorsanız ekleyin
-videoları sürükleyerek üst üste getirin yani saniye olarak
-daha sonra her videoya sağ tıklayarak layout veya o videoyu seçtikten sonra f7 ye basarak ekran üzerindeki konumunu ayarlayabilirsiniz
(f7 sayfasında ayarladıgınız boyut flnda kaydedilebiliyor, daha rahat yaparsınız öyle)
not: bende bu programı bilmiyorum hiç işime gelen yeri öğrendim sadece cevaplayabileceğim bu kadardır.. kolay gelsin :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X