Şimdi Ara

Eduardo Luís Abonízio De Souza FENERDE!!! (Son Bomba) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oldu.oynar bu adam her yerde.wederson diyolar şimdi.alırsak Türk yapılıcakmış
  • bu adamı ümitle felan kıyaslamayalım cemaaat
    defans a gel ya üç dene brezilyanı 4. türk kim acaba can mı önder mi?
  • sanki sağ bek süper...

Ya Ümit Özat takımdaki en kalbur üstü oyunculardan, adamın tipine bakarak adamı dışladı herkes ya

TÜrkiyenin en iyi sol kanadı, Türkiyenin en yüksek isabete sahip sanırım 2. oyuncusu, Türkyienin en yüksek isabetli orta yapan oyuncusu, Türkiyenin en etkili bindirme yapan oyuncusu...

Adam istatistiklerde harika...

Deffans derken Can ın tuttuğu adamdan çıkardığı toplar olmasa, en az 5 liktik biz Kiev karşısında adam stopere gitmekten atağa çıkamadı...

Of off...

Önce sağ bek alınsın madem...
  • Geliyorsa çok iyi ki sanırım geliyor sevindik biraz erkenden ama..

bizim bi de souza daha var yav 19 yaşında mı ne kiraladık birilerine unuttum
  • Edu Dracena

Eduardo Luís Abonízio De Souza FENERDE!!! (Son Bomba)

Tam ismi; Eduardo Luís Abonizio Souza

Doğum tarihi ve yeri;18.05.1981 à Dracena [SP][Sanırım Dracena lakabı buradan geliyor]

Boy;1.87

Kilo;80

Mevki;Stoper(Dc yani.)

Oynadığı klüpler;1999-30/06/2002: Guarani-SP
    01/07/2002: Olympiakos Le Pirée - Grèce
    2002: Guarani-SP
    2003: Cruzeiro-MG

Kazandığı başarılar;Championnat d'Amerique du Sud (- 20): 2001
    Tournoi de Toulon (- 20 ans): 2001
    Championnat de l'Etat du Minas Gerais: 2003, 2004, 2006
    Coupe du Brésil: 2003
    Championnat du Brésil: 2003

Stoper yani bildiğin.

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

güzel oldu.oynar bu adam her yerde.wederson diyolar şimdi.alırsak Türk yapılıcakmış

diyorlar dediğin kim hoca
    Senin kaynak kim bakayım.Kulübe yakın çevrelerle ilişki içinde misin yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

dedim abi bu Brezilyanın yarısı De Souza...
    ne demek acaba Yılmaz manasına falanmı geliyor...

Birde Fabio , Marcio ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Geliyorsa çok iyi ki sanırım geliyor sevindik biraz erkenden ama..

doğru söyledin baba hemen editliyim bonus gibi bunlar bitmiyor heryerden de souza fışkırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

güzel oldu.oynar bu adam her yerde.wederson diyolar şimdi.alırsak Türk yapılıcakmış

ben gizli çalışırım.ısrar etme lütfen

antu'da duydum

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

TÜrkiyenin en iyi sol kanadı, Türkiyenin en yüksek isabete sahip sanırım 2. oyuncusu, Türkyienin en yüksek isabetli orta yapan oyuncusu, Türkiyenin en etkili bindirme yapan oyuncusu...

ben türkiyeden bahsetmiyorum herkes bilio süper ligle avrupa maçları avrup futbolu arasında dağlar kadar fark var ümit özat ın kesceği ortalalarla kayseri ye 6 tane atbilirsin ama bi dinamo kieve atamassın türkiyenin en ii yabancısı alex bile avrupa maçlarında sahadan silinio .can kaç yıldır oynayamıo-daum sağolsun-onun gençliğne tecrübesizliğne verebiliriz.ama oldukça ümit vadedio lakin ümit özat herkesin de gördüğü gibi belli bi kapsitesi var hele de sol bek olunca.ümitten uefa da sadece sağ kanat da yada yedek stoper olarak yararlanbiliriz bunu anlayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarsuyu -- 26 Ağustos 2006; 21:09:28 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

ben gizli çalışırım.ısrar etme lütfen

antu'da duydum

taş yok mu taş....

• quote:

Orjinalden alıntı: fb+

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Geliyorsa çok iyi ki sanırım geliyor sevindik biraz erkenden ama..

doğru söyledin baba hemen editliyim bonus gibi bunlar bitmiyor heryerden de souza fışkırıyor.

bu da bursadaki souza
    yakında türkiyedeki de souza lar bir dernek altında toplanacakmış.muhahahhahhaha
    http://www.bursaspor.org.tr/futbolcu_bilgileri.asp?futbolcu_id=52
    edit:değişti.

• quote:

la yok adam bollaştı bi anda kadro ne olacak Tuncay'ı nereye koyacaz biz Mehmet Yozgatlı vs nolacak
    + napacaz o kadar yabancıyla
    Kadro birden süperleşti hele bi otursun da.
    Eleme turunda diğerlerine oranla kolay rakip gelmesi bu konuda bir avantaj olur umarım :)

• bu aziz de çoştumu tam çoşuyo canım
    3 transfer birden ayıptır yahuu
    ele güne karşı
    hayır yani alan var alamayan var o yüzden
  • ulen yeter bu kadar falan demeyin.daha yeni başladık.bırakın adam gaza geldi.hem aziz iyi adam alamayanlarada alır.bi kaç tane
  • quote:

ulen yeter bu kadar falan demeyin.daha yeni başladık.bırakın adam gaza geldi.hem aziz iyi adam alamayanlarada alır.bi kaç tane

baba takıma daha kimi alalım yeter
    ammaaaa
    aldığım duyumlara göre aziz başkan galatasaraya da bi topçu alacakmış..
  • arkadaşlar transferlerin nie geçiktiği konusunda b fikrim yok ama şu çok bariz ki fenerbahce nin asıl hedefi uefa kupasını kaldırmak.kimilerimiz eleştirio dinamo kieve elendik bundan sonra transfer olsa nolur die ama ben baştan beri fenerin uefa ya gitmesini istiodum he cl de 3. olup da gidebilidik ama o garanti olmazdı.dieceğim bana göre fb yönetimi baştan beri uefa yı hedfliodu ama tabi bunu açıklaması etik olmazdı.trnsferlerde de bu yüzden rahat davranıldı die düşünüom
  • doğru söylüyorsun dostum.Artık öyle bir hal aldık ki ne medyaya ne de insanlara inanmıyoruz.ah şu medya yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarsuyu

arkadaşlar transferlerin nie geçiktiği konusunda b fikrim yok ama şu çok bariz ki fenerbahce nin asıl hedefi uefa kupasını kaldırmak.kimilerimiz eleştirio dinamo kieve elendik bundan sonra transfer olsa nolur die ama ben baştan beri fenerin uefa ya gitmesini istiodum he cl de 3. olup da gidebilidik ama o garanti olmazdı.dieceğim bana göre fb yönetimi baştan beri uefa yı hedfliodu ama tabi bunu açıklaması etik olmazdı.trnsferlerde de bu yüzden rahat davranıldı die düşünüom

sana katılıyorum olabilir.FAKAT KİMSE BÖYLE DÜŞÜNMEZ SONUÇTA ORTADA KAYBEDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLAR LİGİ VAR
  • edu gelcek luçi mi gidecek nereye gidecek????? bilgisi olan warmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.