Şimdi Ara

Eduardo Luís Abonízio De Souza FENERDE!!! (Son Bomba) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne yaaa, Fener Küçük Çaplı Brezilya Milli Takımı Olmuş :P

quote:

Orjinalden alıntı: pazarsuyu

''gecen sene brezilya liginde altın karmada diego lugano yla beraber stoper olarak yer almıs , milan ın almak istedigi fakat 7 milyon euroluk serbest kalma bedelinden dolayi vazgectigi , real madrid teknik direktoru luxemburgo nun 15 aralık 2005 tarihli acıklamasında ricardinho ve alex de souza yla beraber real madrid e almak istedigi super oyuncu.''
    kaynak:sourtimes.org

kaynak süper walla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 26 Ağustos 2006; 21:39:42 >
  • quote:

sana katılıyorum olabilir.FAKAT KİMSE BÖYLE DÜŞÜNMEZ SONUÇTA ORTADA KAYBEDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLAR LİGİ VAR

ben de sana katılıorum ama bu yıılın 100.yılımız olması bence bu kararda önemli bi yer teşkil edio.fb artık avrupa fobisini yenmeli ve bu fobiyi uefa da daa rahat yenebilir karşımıza bi barça chelsea gelemezdi çünkü.artık fener bu sne o patlamyı yapmalı onu da uefada daha rahat yapar belki kupayı alamyız ama artık yarı finale finale çıkcak gücümüz ve 100.ılın verdiği motivasyon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarsuyu -- 26 Ağustos 2006; 21:43:57 >
  • iyi transfere benziyor o zaman luciano gönderilecek değil mi
  • Sanırım öyle.Umarım iyi çıkar.

Stoperse de sorun yok.Ümit her zaman iyi orta açamıyor.Ama bazen de çok iyi orta açıyor.+:ok iyi kademe yapıyor.Ben memnunum açıkçası.

Önder-Lugano-Edu-Ümit hiç de fena olmaz.

Ya da Edu,Sol Back ise

Kerim-Lugano-Önder-Edu da olabilir.

bence Fenerbahçe doğru transfer politikasına devam ediyor.Çok değil gerektiği kadar transfer....
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

sanki sağ bek süper...

Ya Ümit Özat takımdaki en kalbur üstü oyunculardan, adamın tipine bakarak adamı dışladı herkes ya

TÜrkiyenin en iyi sol kanadı, Türkiyenin en yüksek isabete sahip sanırım 2. oyuncusu, Türkyienin en yüksek isabetli orta yapan oyuncusu, Türkiyenin en etkili bindirme yapan oyuncusu...

Adam istatistiklerde harika...

Deffans derken Can ın tuttuğu adamdan çıkardığı toplar olmasa, en az 5 liktik biz Kiev karşısında adam stopere gitmekten atağa çıkamadı...

Of off...

Önce sağ bek alınsın madem...

hocam biz yanlış ünit imi izliyoruz

''TÜrkiyenin en iyi sol kanadı, Türkiyenin en yüksek isabete sahip sanırım 2. oyuncusu, Türkyienin en yüksek isabetli orta yapan oyuncusu, Türkiyenin en etkili bindirme yapan oyuncusu...''

Adam istatistiklerde harika...

bunlara inanasım gelmiyoda nasıl doğru olur

• madem sol-sağ back alınmıyor
    eldeki 6stoperi kullanmak için en iyi yöntem 3lü savunmaya dönmek
    ümit-serkan'dan da kurtulmuş oluruz, hem onlar için de iyi olur kendi mevkilerinde oynarlar 11'e girebilirlerse
  • edu inş sol kanattır
    o zaman bence söyle olmalı

önder lugano can edu
  • serkan orta sahada appi ve aurellio'nun yanında oynayabilir.hem savunma daha sağlam olur.hem de appiah ve aurellio korkmadan hücuma çıkabilir.
  • Klasik Fenerbahçe topicleri
    Hersene sadece ve sadece transferlerde mutlu oluyorusunuz oda 30 ağustosa kadar sürüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarsuyu

edu inş sol kanattır
    o zaman bence söyle olmalı

önder lugano can edu

defansın ortasın oynuyo ayrıca sağ bek te oynayabiliyo
  • tamam hadi 1 transfer 2 transfer de bu kadarına da gerek yoktu ya gitti paralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası

tamam hadi 1 transfer 2 transfer de bu kadarına da gerek yoktu ya gitti paralar

lazım olan yere transfer yapılır.parası benim cebimden çıkmıyo nasılsa.ayrıca hepimiz takımın başarısını istiyoz.o yüzden parayı kimsenin gözü görmez şimdi.
  • Hayırlı olsun Fenerbahçemizeeeebu araad ben sayamadım kaç tane de souzamız oldu

• edit: uyumak istiyorum tartışamıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02AN -- 27 Ağustos 2006; 3:39:32 >
  • iki gün önce ben de kızıyodum yönetime ama sanırım gerçek hedef uefaymış.
  • Belki de öyle olmak zorundaydı.Ş.ligi hayal tüm türk takımları için, en azından şimdilik..
  • Bu gece transfer yok mu yaw ii alışmıştık, 2-3 souza daha giderdi bu saatte. neyse ben yatayım olmayacak galiba.
  • Sabah oldu bi de souza daha gelmedi canım..

La bu topicte cimbomluların ne işi var.. Süper ligde galibiyeti 4 maçta 1 gören bir takımın taraftarı hala hangi yüzle böle komik yazılar yazıyor. Psikoloji dersinde araştırma tezi olmalı bu cimbomluların durumu..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 27 Ağustos 2006; 11:35:59 >
  • Yok hoca bence Demir

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

dedim abi bu Brezilyanın yarısı De Souza...
    ne demek acaba Yılmaz manasına falanmı geliyor...
  • Lütfen O e...k kelimesini siler misin ?

quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Sabah oldu bi de souza daha gelmedi canım..

La bu topicte cimbomluların ne işi var.. Süper ligde galibiyeti 4 maçta 1 gören bir takımın taraftarı hala hangi yüzle böle komik yazılar yazıyor. Psikoloji dersinde araştırma tezi olmalı bu cimbomluların ........!

Edit:Yazım yanlışı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.