Şimdi Ara

Eduardo The Samurai Toaster İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu oyunu Wii Store’den alırken Wii kredinizin boşa gittiğini veya herhangi internet sitelerinden araştırırken kötü olduğunu söyleyebilirsiniz,fakat Wii’de basit ve şirin oyundan başka oyun oynamayacak insanlar bile var.Bunun dışında oyun 4 kişili oynanabiliyor.Hmm ilginç…

Oyun aslında gerçekten çok basit.İçinde dışkı ve ekmek kızartma makinesi olan düşmanlarımızı yenerek seviye atlamaya çalışıyoruz.Oyunu WiiMote’u yatay şekilde tutarak oynuyoruz.Aynı Super Paper Mario’daki gibi.Hareket etmek için D-pad’i kullanıyoruz.1’e basarak hiç bitmeyen tostlarımızı fırlatıyoruz.Ve 2 ile zıplıyoruz.Fakat oyunda kontrollerde beğenilmeyen bir Metal Slug havası var.Yani oyun güzel fakat müthiş bir seviyede kolay.Bu da kontrollerin ve rakiplerimizin özellikleri dolayısıyla gerçekleşiyor.

Oyundaki düşmanlarda bir farklılık olduğunu söyleyebiliriz.Oyunlardaki rakiplerin değişik silahlar da rakiplerin olumlu özellikleri arasında dikkat çekiyor.

Eğer 3 yakın arkadaşımızla tost savaşı yapmak istiyorsanız bu oyunu seçmeli ve bir göz atmalısınız diyorum çünkü gerçekten iyi bir co-op özelliği her zaman iyidir.Ama multiplayer modu olan roleplay bu WiiWare oyununda dikkat çeken bir sıcak özellik de arkadaşlarınıza gördüğünüz her şeyi fırlatırken aynı zamanda da bunun sizi güldürmesi.

Grafikler için ise elle çizilmiş en güzel grafikli WiiWare oyunlarından ve en iyi oyunlardan biri diyebiliriz.Akrobatik arka planlar,harika bir animasyon zevkiyle oyun sabrımızı zorluyor.Ve her bölümün farklı bir yapıya sahip olması da cabası.Bir bölümde volkanik dağda iken bir bölümde tropik ormanda oluyoruz bu da çeşitli ve farklı bir hava yaratıyor.Ama bölümler çok kısa ve hemen bitince bölüm sonları içimizi hüsran dolduruyor.

Sonuç olarak Eduardo The Samurai Toaster için iyi hazırlanmış bir oyun diyebiliriz.Sunum gerçekten güzel,kontroller beğenilmeyen bir MetaL Slug gibi olsa da co-op her zaman iyi bir şeydir diyorum ama oyun müthiş kısa ve gereksiz tekrarlar içermesi gibi olumsuz özelliklerini atlayamıyorum.Ama diyorum ki eğer arkadaşlarınızla sınırsız eğlenebileceğiniz ve onlara her şeyi fırlatabileceğiniz bir oyun arıyorsanız,800 Wii Puanlık Eduardo The Samurai Toaster yanıbaşınızda…

Kaynak ve Video :http://www.wiioyna.com/349-eduardo-the-samurai-toaster-inceleme.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.