edutime yazılım uzmanlığı kursumu devredicem . normalde 2008de başlıyacaktım ama vazgeçtim. benim cep telefonu : 0533 767 52 57 Microsoft Sertifikalı Yazılım Uzmanı kursu 1000 YTL içerik :
Yazılım Uzmanlığı (300 saat) MCPD – Microsoft Certified Professional Developer:
* Visual Studio .NET * Programing C# * Object Oriented Programming * Microsoft SQL Server 2005 Programming and Administration * ADO.NET 2.0 * Developing Distributed Applications with Visual Studio .NET 2005 * Web Based Programming with Visual Studio .NET 2005 * Design in Web , Windows and Distributed Applications * XML * XML Web Services * Remoting * Com + and MSMQ * UML * Project with Visual Studio 2005 Team System
Program Sonunda Alınabilecek Sertifikalar:
* MCPD : Web Developer * MCPD : Windows Developer * MCPD : Enterprise Application Developer
Program Sonrası Alınabilecek Ünvanlar:
* Yazılım Geliştirme Uzmanı * Proje Lideri * Veri Tabanı Uzmanı * Proje Müdürü * Danışman * Çözüm Geliştirici * Yazılım Kalite Uzmanı * Veri Tabanı Tasarımcısı * Veri Tabanı Destek Uzmanı
NETRON DA teknik ingilizce & sds giriş &yazılım uzmanlığı MCPD kurs hakkımı satmak istiyorum hepsinin toplam fiyatı 4000 YTL almak isteyenler 0505 937 31 80 bahridundar@gmail.com adresine mail atabilirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme