Şimdi Ara

EE vs CS (bilgili arkadaslar bekleniyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • modern fizik seviyorum diye ee'ye mi kayılır.
    ben ee okuyorum, bilgisayar seviyosan bilgisayar yaz hocam
  • hocam en iyisi EE. hem revaçta. mezunları kapılıyor. dersleri de zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee cazip gelebilir ama bölüm zordur

Babam Boun ee mezunu kendisi önermiyor okulnu keşke

inşaat yada kimya okusaydım diyor

Bilgisayar bölümünüde pek sevmiyor sürekli yazılım program değişiyor diye şu an python kullanılıyor(çok az bilgim var)

Gelecekte bu program değişebilir sende işsiz kalabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Ee cazip gelebilir ama bölüm zordur

Babam Boun ee mezunu kendisi önermiyor okulnu keşke

inşaat yada kimya okusaydım diyor

Bilgisayar bölümünüde pek sevmiyor sürekli yazılım program değişiyor diye şu an python kullanılıyor(çok az bilgim var)

Gelecekte bu program değişebilir sende işsiz kalabilirsin

Bir yazılım dilinin mantığını okulda iyi kavrayan mühendis gelecekte hangi dil çıkarsa çıksın onu öğrenmesi 1-2 hafta surer. Sonuçta bir yazılım üzerine uzmanlasmiyorlar. Tüm dillerin mantığı aynı sayılır.

Ayrica yeni bir programlama dilinin piyasa hakim olmasi en az 10-20 yil sürer.

• Hocam böyle pros cons tarzı bir kaç cümle kurabilirimisiniz bolumler icin. Bu arada modern fizik diye örnek verdim kuantum olsun dinamik olsun calculus falan cok zevkli gelen şeyler ve bilgisayarın bu dersler yonunden eksigi var diye duymustum ee daha cok yogunlasıyor fizik matematige diye ondan söylüyorum.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    CENG

• ben odtu cenge girip 2. sinifta eeye gectim. sorularin varsa cevaplayabilirim. suan 4. sinifa gectim

• Aslında bakılınca ee bi yandan herşeyi kapsıyor. Yani ee okurkan yönelmen sana kalmış birşey programlamaya kayıp cs den çok daha faydalı şeyler üretebilirsin.
    Senin uğraşman ve hobinle alakalı kısacası ee daha çekici benim için zaten ee mühendisiyim orasıda ayrı konuda neyse :D
  • up
    Boun EE vs CS olsun ( istanbul diye, ankara çok çok iyi derseniz ora da olabilir, şuan izmirde yaşıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 12 Temmuz 2017; 15:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.