Şimdi Ara

EEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilen bilir fatih sultan mehmet vakıf üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği 1.sınıfa geçtim.Bana önereceğiniz şeyler nelerdir?Lütfen okuma vs gibi şeyler yazmayın düzgünce soruyorum. 

• Bence okuma.Okuyacaksan da şimdiden calculus 2 den 20 almaya hazır ol.Devre analizi ve lineerden de patlamaya hazır ol.Sağlam matematiğin yoksa Allah kolaylık versin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah sabırının sonunu selamet versin.Kendini ortalama ile kıyaslama yoksa sınıfta kalırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bence de okuma.

illa okuyacaksan matematik çalış şimdiden. yoksa 7 senede bitmez o okul.

• niye 7 senede bitmesin?

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

hocam bitiren nasıl bitiriyor bu üniversiteleri

• Bitiren bitiriyor da nasıl bitirdiğini bi sor anlatsın bakalım.Benim çevremdekiler hep Türkiye’deki teknik üniversiteler,gazi,ankara,ege denginde üniversite mezunları ya da öğrencileri.Senin üniversitenin eğitim ve sınav tutumunu bilemeyeceğim.Ama hoş olmayan şeyler yaşamaya hazır ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    İü ybs
    2 yıl önce açıldı
    YTÜ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

hocam amacım biraz da kpss

• Kpss olunca da mezun olman lazım.Kafayı yedirtecek derslere hazır ol.KPSS yerine daha creative yetenek elde etmeni öneririm.Devlete bırak mühendisi memur bile çok az alınıyor artık zaten

• Niye boş boş negatif basıyorsunuz sanki quantum doktorası yapacak çocuk, normal bir bölüm gayet de 4 yılda bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yılda biter ben bitirdim. Ama seni ayıracak şey sosyal olmam benim hatam oydu. Network kadar önemli birşey yok. Giren elbet bir şekilde bitiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.