Şimdi Ara

ef71 mi yoksa 5310 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık bir senedir ef71 i beğeniyorum ama çelişkili yorumlar yüzünden bir türlü almaya cesaret edemedim ve 5 tane tel değiştirdim 1 sene içinde :( .aslında ef71 in radro vericisi beni en çok etkileyen kısım ama o kadar çok tutarsız yorum var ki radyo vericisinin kalitesi hakkında. bir de sorunlu telefon istemiyorum yani konuşurken ses az geliyor diyen arkadaşlarımız var yorumlarınıza göre bi karar vermeye çalışacağım . ya ef71 ya da 5310 alacağım sizce hangisi. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhalim -- 26 Mayıs 2008; 12:55:03 >

• hiç tereddütsüz 5310 derim ef71 de görünüm, fotoğraf ve video performansı dışında bir artı yok bence ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 26 Mayıs 2008; 19:50:11 >
  • görünüm, fotoğraf ve video performansı sizce de bi telefonu almak için yeterli değil mi . tabi zevk meselesi sadece ben "ef71 sorunlu bir telefon değil gerçekten birinci kalite diğerlerinin ne dediğine bakma" diyecek bir kullanıcısı varsa gidip ef71 alacağım . :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhalim -- 26 Mayıs 2008; 20:05:20 >
  • yazılımı işe yaramadıktan sonra diğer özelliklerin ne önemi var ? zaten ef71 de siemens yazılımı kullanılmış olsa 5310 la karşılaştırmak cihaza hakaret olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 26 Mayıs 2008; 20:11:32 >
  • gerçekten telefonla konuşamıyorsun konuşma ses seviyesi çok düşük kapalı ortamlarda veya kalabalık yerde veya kalabalık olmasa bile evindeki sessiz odada bile kulağına yapışıyor telefon sen bide sokakta konuşmayı düşün bence telefonun en önemli işlevi mesaj ve konuşmadır bunlardan birini doğru düzgün yapamayan bir telefonu almak saçma olur kesinlikle ef71 tavsiye etmiyorum baştan aman dedim nolcak duyarım yorumlara pek kulak asmadım aldım konuşamadım doğru düzgün ama dizayn olarak çok güzel konuşamadıktan sonra pek işe yaramıyor açıkçası diğer özellikleri
  • konuşma sesi biraz düşük kullagıma biraz bastırıyorum sorun kalmıyor ....ilk zamanlar efr kodunu aradım bulamadım sonra kullagımda alıştı herhalde şuan sorun yok ..........
  • kimi ses sorunu yok diyor kimi de alışılıyor diyor . acaba bu bazı seriler için donanımsal bir sorun olabilir mi ? bir de hangi site tavsiye edersiniz ben ticaretbudur düşünüyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhalim -- 26 Mayıs 2008; 23:28:25 >
  • ef 71 kasası dışında pek artısı olmayan vasat bir telefon, ben kullandım, radyo vericisi öyle 15-20 metreden iletemiyor,arabada bile çok zor çekiyor. 5310 nokia olması sebebiyle kesinlikle tutmuyorum. fotoğraf ve müzikte kalite istiyorsan se walkmandan şaşmayacaksın. bu arada ef71, el71, ef81 in kasaları çok kaliteli.

s88, el71, ef71 kullandım. s88 ve EL71 çok iyi telefonlar ama EF71 çok vasat.
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sanırım ef71 almayacağım .haala telefonun dış dizaynı beni etkilemiyor değil ama sonuçta kulanılabilirlik önemli. ben kamera ve ses kalitesine çok önem veririm bu telefon da bunlar var ama demek ki diğer özellikleri çok vasat ki yorumlar böyle......
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanhalim

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sanırım ef71 almayacağım .haala telefonun dış dizaynı beni etkilemiyor değil ama sonuçta kulanılabilirlik önemli. ben kamera ve ses kalitesine çok önem veririm bu telefon da bunlar var ama demek ki diğer özellikleri çok vasat ki yorumlar böyle......

siemens telefon işini bıraktı, bırakmasaydı siemensten başka marka almazdım. artık benq telefonlardan uzak dur derim sana. kamera + fotoğraf istiyorsan fiyatıda çok yüksek olmasın diyorsan sonyericsson k790 veya sonyericsson w810i al. kesinlikle pişman olmazsın.
  • Sanırım uygun fiyatlı, düzgün tasarımlı bir kapaklı tel arıyorsun. V6 Maxx'ı da incele derim.
  • Ben EF71'i bi süre kullanıp,daha sonra şarjda problem çıkması nedeniyle iade etmiş biriyim,sana hiç tereddüt etmeden telefonu aldığında karşılaşacağın şeyleri söyliyim:
    +Telefonun kamerası ve resim kalitesi çok iyi.Otofokus ve flaş yok ama,bunlara ihtiyacın olmadığı resimlerde çok iyi sonuç alırsın.Ayrıca 30 kare/sn videosu çok akıcı.
    +FM verici konusunda farklı şeylerin söylenmesinin nedeni,herksin farklı tip radyoda denemesi.FM vericinin çekim alanı,kullandığın radyonun büyüklüğüne göre değişir.Radyo geliştikçe çekim alanı artar.Örneğin ben müzik setinde odanın içinde tamamen cızırtısız,bi arka odaya gidince de cızırtılı da olsa ses almayı başardım.Üstelik ses çok güçlü,içinde CD çalmasından farkı yok.
    +Ses seviyesi dedikleri gibi çoook düşük değil,benim kullandığım diğer telefonlara göre biraz daha azdı.Kulağına daha sıkı dayarsan hiç sorun olmaz gürültülü ortamlarda.

Ama artık aradan zaman geçti,ben de heratless'in dediği gibi V6 Maxx alıcam,çünkü onun fiyatı da düştü artık ;)

• cihazların artıları eksileri..............

NOKIA 5310:::
    (+)ları::9.9mm aliminyum gövde,atanmış ses çipi ile berrak ses,320*240 16milyon renkli ekran,versiyon 2.0portları(bluetooth,usb)yahoo go,opera mini destegi,860mah batarya 18 saate kadar müzik çalma,3,5mm standart jak

(-)leri::2mp kamera vasat,video kaydedici vasat,yüklenebilen video boyutu(176*144),

BENQSIEMENS EF71:::
    (+)ları:90mm boyut,3d destekli müzik çalar,2mp ve 30fps kayıt yapan kaliteli kamera,176*224,30fps mp4,3gp videoları tam ekran izletme,fm transmitter(ilk ve hala tek),webcam,telesekreter(operatörden bagımsız),qfi mod(radyo ve bluetooth u açık bırakan uçak modu),belilerlenen saat lerde açılıp kapanabilme,usb den şarj olabilme(iki parçalı şarj cihazı)

(-)leri::yavaş baglantı portları(usb,bluetoth),düşük ahize sesi,detayları olmayan basit arayüz,750mha ile 5310 daha düşük pil ömrü,

• 5700 al , yada kapaklı model düşünürsen Sony Ericsson Z710i hem üst ekranı çok karizma ve güzel görünüyor; hemde müzik tuşlarıyla daha kullanışlı bir telefon.Tam bir walkman yani bence süper.
    Ama 500 YTL kadar verebileceksen sürgülü w580i'yide tavsiye ederim.Kesinlikle memnun kalacaksındır.Abimde de ondan var ve gerçekten çok güzel bir telefon. Hem sağlam hemde her gören hasta oluyor telefona.
    Yalnız fiyat senin için önemliyse aralarında fazla özellik farkı olmadığı için ve hatta dış ekranınıda hesaba katarak Z710i tavsiye ederim. Kolay gelsin!..
  • ya telefonun konuşma sesi kıyısına dayasanda düşük heleki karşı tarafın kısık sesle konuştuğunu varsayarsak onuda geçtim kalan kntr ne kadar diye sorgulamak için aradığınızda bile ortam sessizken anca duyuyorsunuz başka telefondan aradığınızda kntr sorgusu için kulağınıza bile koymadan duyabilirken bu telefonda zorla duymak insanı sinir ediyor ve konuşurken telefonu yapıştırmakta ayrı bir eziyet zamanla sinir olmaya başlıyorsun her telefonu açışında acaba bu defa duyabilecek miyim diye düşünüyorsun birde karşı tarafın telefonu az ses yolluyorsa yandın.. tavsiye etmiyorum ama telefonun sesinde bariz bi kısıklık var bunuda en iyi kntr sorgularından anlayabilirsin. bi an kendimi sağır hissettim çok şükür sorun bende değilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.