Merhaba arkadaşlar telefonum yaklaşık aldıktan 2 hafta sonra ekran hatası verdi ve 15 ağustosta arızalandı
bende mecburen başarıya verdim telefonumun yerine dün aradılar ve ef 71 vericez dediler niye 81 yerine 71 diye sordum ve 81 lerin çoğunun arızalı olduğunu fabrikasyon ve çok sorun çıktığını 71 sorun oranının hiç olmadığını ilettiler bende tasarımını beğendiğim için 71 kabul ettim telei bugun teslim aldım ve çok hoşuma gitti özellikle telesekreter olayını ihtiyacım vardı
yani başarı telefonu 2 aydan önce vermiyor bunu kafanıza sokun. ben duva ediyorum ki teli verdi :)
bendede ef81 var hafıza kartındaki şarkılar görünmüyo ve arada sırada kendi kendine bişeler yapıyo bendemi yollasam garantiye:)
quote:
Orjinalden alıntı: zerre bendede ef81 var hafıza kartındaki şarkılar görünmüyo ve arada sırada kendi kendine bişeler yapıyo bendemi yollasam garantiye:)
hafıza kartında sounds klasörünün içinde mp3 isimli bir klasör oluştur. bu klasörün içine tüm mp3 leri at. fakat mp3 lerin isimlerinin çok uzun olmamasına dikkat et. 32 karakterden kısa olmasında fayda var. ayrıca hafıza kartının içinde 300 den fazla dosya tutmamakta da fayda var. bunları bi dene olmadı yazılım güncellemek de çözüm olabilir.