Şimdi Ara

EF81 GİTTİ EF71 GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonum yaklaşık aldıktan 2 hafta sonra ekran hatası verdi ve 15 ağustosta arızalandı

bende mecburen başarıya verdim telefonumun yerine dün aradılar ve ef 71 vericez dediler niye 81 yerine 71 diye sordum ve 81 lerin çoğunun arızalı olduğunu fabrikasyon ve çok sorun çıktığını 71 sorun oranının hiç olmadığını ilettiler bende tasarımını beğendiğim için 71 kabul ettim telei bugun teslim aldım ve çok hoşuma gitti özellikle telesekreter olayını ihtiyacım vardı

yani başarı telefonu 2 aydan önce vermiyor bunu kafanıza sokun. ben duva ediyorum ki teli verdi :)

• bendede ef81 var hafıza kartındaki şarkılar görünmüyo ve arada sırada kendi kendine bişeler yapıyo bendemi yollasam garantiye:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerre
    bendede ef81 var hafıza kartındaki şarkılar görünmüyo ve arada sırada kendi kendine bişeler yapıyo bendemi yollasam garantiye:)

hafıza kartında sounds klasörünün içinde mp3 isimli bir klasör oluştur. bu klasörün içine tüm mp3 leri at. fakat mp3 lerin isimlerinin çok uzun olmamasına dikkat et. 32 karakterden kısa olmasında fayda var. ayrıca hafıza kartının içinde 300 den fazla dosya tutmamakta da fayda var. bunları bi dene olmadı yazılım güncellemek de çözüm olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.