Şimdi Ara

EF81 Kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anneme aldırdığım Ef 81 in kendi kendine kapanma sorunu var. Servise götürüp Yeni Firmware yükletsem çözülür mü bu sorun

• servise götürmenize gerek yok. kutu içeriğinde data kablosu olması lazım. firmware'i indirip kendinizde güncelleyebilirsiniz...

http://rapidshare.com/files/23705793/EF81_IP15.0.1_tr-Retail_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.zip

linkten indirebilirsin... rapid-share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 10 Kasım 2007; 16:16:51 >
  • İşte sorun da orda data kablosunu ve mpm i tanımıyo pc vista çünkü. Ayrıca netten yüklenen firmware lerde garanti kalkıyo diye duydum doğru olsa gerek. İşin sağlam olması için serviste olması daha ii 15 dk da yükleyip verirler deee acaba kendi kendine kapanma ve menü yavaşlığı sorunu çözülüyor mu yeni firmware de???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An
    İşte sorun da orda data kablosunu ve mpm i tanımıyo pc vista çünkü. Ayrıca netten yüklenen firmware lerde garanti kalkıyo diye duydum doğru olsa gerek. İşin sağlam olması için serviste olması daha ii 15 dk da yükleyip verirler deee acaba kendi kendine kapanma ve menü yavaşlığı sorunu çözülüyor mu yeni firmware de???

mpm programı vista ile çalışmaz. ama yazılımı yükleyeceğiniz program farklıdır. yazılım güncellemesini yapan programın vista ile çalışmadığını duymadım hiç. ayrıca yazılım güncellemesini kendiniz yapsanız da garanti dışına çıkmaz. hatta yazılımı çökertseniz dahi siemens garanti içinde onarımını yapar. ama tabi serviste yaptırmak her zaman en temizidir.
    kendin yazılım güncellemesi yaptıktan sonra sorunlar çözülebilir. ama eğer cihazın başka yerinden kaynaklanan bir arızası varsa bu yazılım güncelleme işlemi pek fayda sağlamayabilir. sana şunu öneririm. bence evde kendin bir yazılım güncellemeyi dene. baktın düzelmedi o zaman servise götür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    SONY VAIO KAPANMA SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.