Şimdi Ara

Lenovo a830- Şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefon bana geldiğinde ingilizceydi çokta iyi çekiyor ve şebekeye bağlanıyordu. Türkçe rom attım onuda 1 gün süreyle kullandım 1 gün sonra mobil ağ birden kesildi. Farklı romlar denememe rağmen sorun düzelmedi.
    Farklı modem.img dosyaları kullandım şu anki basebandlar şu şekilde;
    Diğer telefonumla kıyasladığımda burada bi sorun yok gibi görünüyor. Şebeke sinyali 0
    Ve ağları ararkende böyle bir hata alıyorum.
    Eğer sorun çözülmezse telefon elimde kalacak. Sorun bence donanımsal ama yinede bilgisi olan birinin yardımına ihtiyacım var Lütfen yardım edin ...
     Lenovo a830- Şebeke sorunu Lenovo a830- Şebeke sorunu Lenovo a830- Şebeke sorunu

• up
  • imei meselesini hallettin mi?
  • Hayır imeiyle ilgili bi sıkıntı çıkmaz kayıtlı şu anki. Emin olmak için yeniledim ama olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @fixers

Hayır imeiyle ilgili bi sıkıntı çıkmaz kayıtlı şu anki. Emin olmak için yeniledim ama olmadı..

attığın imei yi imei sorgulama sitesinden kontrol et, klona düşmüş olabilir aynısı arkadaşın başına geldi oradan biliyorum. onda da p770 var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 13 Temmuz 2014; 5:18:33 >
  •  Lenovo a830- Şebeke sorunu

imei ile ilgili bir sıkıntı yok. Telefon hala aynen duruyor Kimisi şebeke resitörlerinde problem vardır diyor kimisi anteninde..

Yazılımsal olarak her şeyi çözdüğüme inansam donanıma geçebilirm

• acil numaraları bile aramıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upup
  • koskoca donanımhaberin bütün desteği bumudur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.