Şimdi Ara

EfendileR ( VENİCE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Donanimhaber forum uyeleri.Herkese öncelikle basarilar dilerim.Amacimiz reklam yapmak degildir.Kati kurallari olarak biliyormusuz(kimileri oyle dusunuyor).Bu gercegi yansitmayan bir haberdir.Son zamanda guilde cok kisi alindi ve cikarildi. Belki kimileri bu guild bizi kulandi atti dedi belki cikar amaci guttu dedi.Biz elimizden gelen yardimi en fazlasiyla yapmaya calistik. Char aciyorsun yardim ediyoruz sonra ortalikta yoksun.Guild mantigi bu kadar ucuz degildir. Ozaman herkese dagitayim 500k guild acin. Biz bi amac icin kurulduk ve bu amac dogrultusunda aylardir. Ayaktayiz ne guildler acildi ne guildler kapandi. Yakinda lvl 5 oluyoruz.

Guilde Aktif Uyeler Alinacaktir. Aradigimiz ozellikler ise sunlardir;
    -Aktif Olmali(oyunu oyun zevk icin oynamali)
    -Oyunda tecrubeli olmali
    -Seviyeli
    -Durust
    -Saygili
    -lvl siniri lvl 52+

Sadece ciddi olanlarin Drachegirl / Xydar_Khalin / MASK01 / nuker_poyraz a mesaj atabilirler.

Herkes Efendi OLAMAZ!!!
    (Kardes Guildlerimize basarilar diliyorum)

Drachegirl(MASTER)

• EfendileR (lvl5) ve EfendıleR (lvl2) olmak uzere 2 guildimiz vardir. Kimse ile union olmayi simdilik dusunmuyoruz. Eski unindan bulunan butun guildlere ve arkadaslara basarilar dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drachegirl

EfendileR (lvl5) ve EfendıleR (lvl2) olmak uzere 2 guildimiz vardir. Kimse ile union olmayi simdilik dusunmuyoruz. Eski unindan bulunan butun guildlere ve arkadaslara basarilar dileriz
    bak bende bu özelliklerin hepsi mevcut sadece level 52 sınırı mevcut değil çünkü yeni char açıcam ve gelebilirm isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightnesS

bak bende bu özelliklerin hepsi mevcut sadece level 52 sınırı mevcut değil çünkü yeni char açıcam ve gelebilirm isterseniz

Alıntıları Göster

niye herkes efendi olamaz onların sizden bi farkı mı var

SİZ UZAY DEVRİNDE ONLAR BAŞKA DEVİRDEMİ

Ulan oyunbu be gerçek hayatınızdan baya bi deişiyonuz dün bi arkadaş topic açmıştı bunla ilgili harbiden de deişiyosunuz...OLan zarar size

• quote:

Orijinalden alıntı: o0PuSuLA0o

niye herkes efendi olamaz onların sizden bi farkı mı var

SİZ UZAY DEVRİNDE ONLAR BAŞKA DEVİRDEMİ

Ulan oyunbu be gerçek hayatınızdan baya bi deişiyonuz dün bi arkadaş topic açmıştı bunla ilgili harbiden de deişiyosunuz...OLan zarar size

Alıntıları Göster
    Sana verebilecegim tek cvp bir kac kufurbazin yada 12 13 yasında veletlerin ettikleri kufurler ki artik 30 yasındakı adamında agzından dusmez son gunlerde Efendi olamaz derken kastımız o herkesin kendine gore dusuncesi vardir. Suan senin yaptigin sey bile saygisizlik sana basarılar dılerım

• quote:

Sana verebilecegim tek cvp bir kac kufurbazin yada 12 13 yasında veletlerin ettikleri kufurler ki artik 30 yasındakı adamında agzından dusmez son gunlerde Efendi olamaz derken kastımız o herkesin kendine gore dusuncesi vardir. Suan senin yaptigin sey bile saygisizlik sana basarılar dılerım

Alıntıları Göster
    pusula diosunki bu bi oyun falan....kendin zamanında (yanlıs hatırlamıosam sendin)reborn guildiyle uğrasıodunheriflere yapmadığın hırs kalmamıstı be.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666omen

pusula diosunki bu bi oyun falan....kendin zamanında (yanlıs hatırlamıosam sendin)reborn guildiyle uğrasıodunheriflere yapmadığın hırs kalmamıstı be.

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhabalar...

Venice serverinde bir kac uniondan teklif aldik. Hic bir sekilde herhangi bir uniona suan girmeyi dusunmuyoruz. Kendi unionumuz var EfendileR 5 lvl ve EfendileR 2 lvl eger bizlere katilmak isterseniz union kabul etmiyoruz direk guilde katilabiliriz

52+ lar EfendileR lvl 5 e
    52- ler ıse EfendıleR lvl 2 ye gırebılırler.

Drachegirl

• quote:

Merhabalar...

Venice serverinde bir kac uniondan teklif aldik. Hic bir sekilde herhangi bir uniona suan girmeyi dusunmuyoruz. Kendi unionumuz var EfendileR 5 lvl ve EfendileR 2 lvl eger bizlere katilmak isterseniz union kabul etmiyoruz direk guilde katilabiliriz

52+ lar EfendileR lvl 5 e
    52- ler ıse EfendıleR lvl 2 ye gırebılırler.

Drachegirl

Alıntıları Göster
    Bu charın orjinal sahibi senmisin yoksa birindenmi devraldın...Eğer orjinal sahibiysen beni tanırsın...Guildinize herzaman kefilim....Başarılarınızın devamını dilerim...

Ayrıca Xydar sizin guilddeymiş ona slmlarımı iletirsin..

LORD_KARAKAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 19 Mart 2007; 2:34:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Bu charın orjinal sahibi senmisin yoksa birindenmi devraldın...Eğer orjinal sahibiysen beni tanırsın...Guildinize herzaman kefilim....Başarılarınızın devamını dilerim...

Ayrıca Xydar sizin guilddeymiş ona slmlarımı iletirsin..

LORD_KARAKAN

Alıntıları Göster
    Bu charın orjinal sahibi tabiki benim. Satmadim satmayida dusunmuyorum. Cok sagolasın. Ben bana yardim eden hıc bı arkadasımı unutmam :) WoW nasıl gıdıyor. Tesekkur ederım ayrica. A.s. Kolay gelsin
  • quote:

Bu charın orjinal sahibi tabiki benim. Satmadim satmayida dusunmuyorum. Cok sagolasın. Ben bana yardim eden hıc bı arkadasımı unutmam :) WoW nasıl gıdıyor. Tesekkur ederım ayrica. A.s. Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Drachegirl

Biliyormusun en çok neye üzülüyorum...Oyunu bıraktığımda süper bir unionumuz vardı...OTTOMAN_TR çatısı altında 6 tane GÜÇLÜ, SAYGILI, DÜZGÜN Türk guildi birlikteydi...Venicenin en güçlü Türk Unionuyduk...Ben böyle bir oluşumu arkamda bırakıp ayrılmıştım oyundan...ve içim çok rahattı...Çünkü Sro dan istediğimi almıştım...Benim istediğim birlik , beraberlik , kardeşlikti...

Gelgelelim oyunu bıraktıktan 2 hafta sonra guildimden birsürü kişinin ayrıldığını duydum, arkasından unionun dağıldığını...kalbim sızladı...ama biryandanda kendi adıma mutlu oldum...o kadar kişiyi biraraya getirebilmişim demekki..ben hernekadar TERS, SİNİRLİ ve bazen KABA bir insan olsamda demekki o insanlar beni bu yönlerimle değil iyi yönlerimle sevmişler ve beni bırakmamışlar...

Sizin guildin misyonunu biliyorum ve bu yüzden çok saygı duyuyorum...Yaklaşık olarak aynı şeylerin peşindeyiz...o yüzden umarım başarılı olursunuz...

Wow süper gidiyor...sizide bekleriz...Forever WOW artık..

• quote:

quote:

Biliyormusun en çok neye üzülüyorum...Oyunu bıraktığımda süper bir unionumuz vardı...OTTOMAN_TR çatısı altında 6 tane GÜÇLÜ, SAYGILI, DÜZGÜN Türk guildi birlikteydi...Venicenin en güçlü Türk Unionuyduk...Ben böyle bir oluşumu arkamda bırakıp ayrılmıştım oyundan...ve içim çok rahattı...Çünkü Sro dan istediğimi almıştım...Benim istediğim birlik , beraberlik , kardeşlikti...

Gelgelelim oyunu bıraktıktan 2 hafta sonra guildimden birsürü kişinin ayrıldığını duydum, arkasından unionun dağıldığını...kalbim sızladı...ama biryandanda kendi adıma mutlu oldum...o kadar kişiyi biraraya getirebilmişim demekki..ben hernekadar TERS, SİNİRLİ ve bazen KABA bir insan olsamda demekki o insanlar beni bu yönlerimle değil iyi yönlerimle sevmişler ve beni bırakmamışlar...

Sizin guildin misyonunu biliyorum ve bu yüzden çok saygı duyuyorum...Yaklaşık olarak aynı şeylerin peşindeyiz...o yüzden umarım başarılı olursunuz...

Alıntıları Göster
    ben orda deilim

• quote:

Orijinalden alıntı: nef4ret

ben orda deilim

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim... Evet union dagildi.. Sonra bir suru yeni guildler kuruldu... Kimileri imaj yenilemeye calisti...Kimileri acti kapadi guildleri... Ana uzun zamandir hala ayaktayiz... Yeni bi olusum icindeyiz suan. Cok sevdigim arkadaslarimla kopmadan yeni bi union kurmustuk.. Uzun sure birlikte idik...Sonra tatsiz olaylar oldu... Union icinde gruplasmalar... Onlemeye calıssamda olmadi...Sonra ayrilmak zorunda kaldik...

Simdi tek bi hedefimiz var... Bizim gibi dusunen herkesi tek bi cati altinda toplamak....

O yuzden kimseyle union olmuyoruz... Katilmak isteyen varsa kapatir Guildini gelir bizden biri olur....

2 guild var zaten biri EfendielR lvl 5 biri EfendileR lvl 2

Bunu yapma amacimiz ise herhangi bir ayrimi gozetmemek. Yani Hak eden kisi gozlemlenecek tatilacak ve burda olmayi hak ediyor mu konusulacak....

sana basarılar

Forever Hukuk fakultesi :D

• quote:

Tesekkur ederim... Evet union dagildi.. Sonra bir suru yeni guildler kuruldu... Kimileri imaj yenilemeye calisti...Kimileri acti kapadi guildleri... Ana uzun zamandir hala ayaktayiz... Yeni bi olusum icindeyiz suan. Cok sevdigim arkadaslarimla kopmadan yeni bi union kurmustuk.. Uzun sure birlikte idik...Sonra tatsiz olaylar oldu... Union icinde gruplasmalar... Onlemeye calıssamda olmadi...Sonra ayrilmak zorunda kaldik...

Simdi tek bi hedefimiz var... Bizim gibi dusunen herkesi tek bi cati altinda toplamak....

O yuzden kimseyle union olmuyoruz... Katilmak isteyen varsa kapatir Guildini gelir bizden biri olur....

2 guild var zaten biri EfendielR lvl 5 biri EfendileR lvl 2

Bunu yapma amacimiz ise herhangi bir ayrimi gozetmemek. Yani Hak eden kisi gozlemlenecek tatilacak ve burda olmayi hak ediyor mu konusulacak....

sana basarılar

Forever Hukuk fakultesi :D

Alıntıları Göster
    Guildi Suanda istedigimiz yerde degildir. İstedigimiz yerde olmak icin daha da guclenmeliyiz. Buda aramiza katilacak can dostlari ile olacaktir. Bize gonlunu acan bizlerle dost olan herkes aramiza gelebilir. Yeterki Siz bize durust olun iyi olun bizde size durust olalim. Burda kardeslik vardir.

EfendileR bir SRO kardesligidir!!!!

• quote:

Guildi Suanda istedigimiz yerde degildir. İstedigimiz yerde olmak icin daha da guclenmeliyiz. Buda aramiza katilacak can dostlari ile olacaktir. Bize gonlunu acan bizlerle dost olan herkes aramiza gelebilir. Yeterki Siz bize durust olun iyi olun bizde size durust olalim. Burda kardeslik vardir.

EfendileR bir SRO kardesligidir!!!!

Alıntıları Göster
    Venice de YeNiCeRiLeR guildi adına sizlere başarılar diliyorum.Umarım aradığın playerları bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

Venice de YeNiCeRiLeR guildi adına sizlere başarılar diliyorum.Umarım aradığın playerları bulursun.

Alıntıları Göster
    EfendileR olarak sizlerede basarilar dileriz

Guildin yeni amblemi :

• quote:

EfendileR olarak sizlerede basarilar dileriz

Guildin yeni amblemi :

Alıntıları Göster
    bu amblemin yarısı union yarısıda guild resmi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trex87

bu amblemin yarısı union yarısıda guild resmi mi?

Alıntıları Göster
    evet uni+guild
  • quote:

evet uni+guild

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaslar.....

Yaklasik olarak 9 aya yakin bir suredir venice serverinda kendi aramizda kendi yagi ile kavrulan bir guildiz. Aramiza cok arkadas katildi veya bizden ayrildi. Burdan katilanlara da gidenlerede sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Amacimiz belliydi ve hala o yolda ilerliyoruz. Cekirdek bir kadro kurmayi hedeflemistik. Guvenilir saglam delikanli dostlar. Bu bir oyun tabi herkesin icinde her zaman bir suphe olur. Ama guild icinde ve guild disinda beni taniyan kisiler ne kadar durust oldugumu bilirler. Birileri karalama politasina baslamis olsada bile biz aldiris etmiyoruz.

Saglam adimlarla ilerliyoruz. Amacimiz bu oyundan zevk alan seviyeli saygili en onemlisi durust bir topluluk kurmak. Kurduk. Ve daha da buyutmek istiyoruz. Ama ne zaman bir adim atmaya calissak. Bir risk aliyor ve karsımızdakı ınsana sebepsizce guvenıyoruz. İclerinden cok iyi isnanlar kazaniyoruz yada kaybediyoruz..

Xydar_Khalin (benim qanqi)
    ScoRRpion ( Guildimizin abisi)
    MASK01( Fanatik fenerlim)
    black_85(guvenilir bir dost daha hayatimda)
    Tr_KaNuNi_Tr ( biraz afacan ama saygiszlik yapmadi bugune kadar )
    nuker_poyraz ( ya bu adam sos delisi )
    devilgirl( sefa sefalar getirdin sende bize )
    tr_predator (yaramaz delikanli seni )
    serh ( oda bızım serhatın abısı )
    Jok3r_ ( o da bızım tarla faremız asker anthonyy )
    jaq ( serhat nerelerdesin sen )

ıste boyle kucuk bı alieyiz biz.. Herkes birbirini sever sayar...

son olarak istanbul1453 ile union olduk. 01manyak masteri. umarim hepimize hayırlı olur

Tum herkese basarilar sonucta bu bir oyun... Sizi ele gecirmesine izin vermeyin... :)

Bide benim bi brom var onu unutmam ben :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

Keske birakmasaydin ama bunada seni mecbur ettiler abi... seni cekemeyen her gördügü yerde sana küfürü eksik etmeyen yas itibari ile yüksek ama akil yasi itibari ile düsük K......

sagolsun senin bizden ayirdi istedigini elde etmiş oldu =(

bu arada Drace insallah hersey istediginiz gibi olur guildinize basari dilerim

DARK!...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.