Şimdi Ara

[eFİFA] Xbox 360 Fifa 14 Turnuvası (5-6-7.Hafta Maçları) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vahlok

Milli takımlarla yapsak olur mu turnuvayı ? Dünya Kupası üzerine güzel gider. Herkes için uygunsa.

Benim için sakıncası yokta güç dengesi olarak sıkıntı çıkarabilir belki o takımlar. Ama isterseniz yapalım Dünya Kupası temalı bir turnuva

Bunun dışında tek lig olacak 8 takım bir arkadaşımız daha katıldı turnuvaya 3 günde 4 maç yapacağız ama bir tatil programı çıktı şansıma herhalde yapabiliriz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkU69

quote:

Milli takımlarla yapsak olur mu turnuvayı ? Dünya Kupası üzerine güzel gider. Herkes için uygunsa.

Benim için sakıncası yokta güç dengesi olarak sıkıntı çıkarabilir belki o takımlar. Ama isterseniz yapalım Dünya Kupası temalı bir turnuva

Bunun dışında tek lig olacak 8 takım bir arkadaşımız daha katıldı turnuvaya 3 günde 4 maç yapacağız ama bir tatil programı çıktı şansıma herhalde yapabiliriz diye düşünüyorum.

Bayrama kadar biter dimi ? Bayramda ben dahil eminim herkes dağılır. Bu arada 8. kişinin gelişi iyi olmuş . Güç dengesi olarak pek sorun olacağını sanmam. Birbirine yakın güçte 8 takım vardır.
    Brezilya, almanya, fransa , ingiltere, ispanya, hollanda, portekiz, italya.
    Bu takımların hepsi birbirine yakın güçte. Herkes okey derse çok keyifli olur valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soralim o zaman kabulse o şekilde yapalım?

• Ülke takımları ile olabilir. Hem Dünya Kupası havası getirmiş oluruz turnuvaya.
  • Evet dunya kupasi sekli iyi olur

• Tamamdir o zaman sekiz takim şu şekilde olsun bence eve geçince kurayi cekeyim;

Almanya
    Arjantin
    Brezilya
    Hollanda
    Fransa
    Ispanya
    Portekiz
    Kolombiya

Cok fazla avrupa olmasin diye bu sekilde dedim dilerseniz italya falan ekleriz

• quote:

Tamamdir o zaman sekiz takim şu şekilde olsun bence eve geçince kurayi cekeyim;

Almanya
    Arjantin
    Brezilya
    Hollanda
    Fransa
    Ispanya
    Portekiz
    Kolombiya

Berk isteyen istediği takimi secse birden fazla isteyen olursa bir takimi o takim icin kura yapilsa daha iyi olmazmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

Tamamdir o zaman sekiz takim şu şekilde olsun bence eve geçince kurayi cekeyim;

Almanya
    Arjantin
    Brezilya
    Hollanda
    Fransa
    Ispanya
    Portekiz
    Kolombiya

Berk isteyen istediği takimi secse birden fazla isteyen olursa bir takimi o takim icin kura yapilsa daha iyi olmazmi

Tabi işin içine mili takım girince o da olabilir fakat çok gecikeceğiz be kardeşim bu gidişle ondan kurayı çekip direkt başlatayım diyordum. Herkes bugün için de yazabilir mi takımını?

• Zaten cogu arkadasi live da gordum bugün livedan mesaj atarim bende zaten neden olmasın

• Hollanda...
  • Arkadaşlar katılan arkadaşlar zaten belli dünya kupası temalı olacak turnuvamız o halde herkes istediği 3 takımı yazabilirse bunları kura ile dağıtıp bugün başlayabiliriz.

İyi oyunlar.

Efe Sezer'e livedan sorabilir misin banlı kendisi
  • Butun arkadaslars livedan mesaj attım.

PORTEKIZ

• BerkU69 kullanıcısına yanıt
    3 takımsa Hollanda, Fransa, Almanya. Böyle uzayacak gibi ama ya. Zaten belli başlı takımlar. Kura işini bugün bitirip yarın başlasaydık.
  • quote:

3 takımsa Hollanda, Fransa, Almanya. Böyle uzayacak gibi ama ya. Zaten belli başlı takımlar. Kura işini bugün bitirip yarın başlasaydık.

2 saat içinde kurayı çekeceğim isteyenlere takımlarını dağıtıp kalanlara da kendim vereceğim zaten dediğin gibi belli başlı takımlar var hepsi aynı kafada
  • Fransa, Hollanda, İtalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic09 -- 14 Temmuz 2014; 19:10:10 >
  • Sezer hollanda ve almanya ispanyayi istedi

• Almanya Brezilya ve Portekiz
    İtalya milli takımıda eklenmeli kuraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil Sezai

Almanya Brezilya ve Portekiz
    İtalya milli takımıda eklenmeli kuraya.

İstediğiniz milli takımı yazabilirsiniz üstte yazdıklarım örnek olarak dı sonra değiştirdik sistemi
  • Takımlar dağıtıldı, fikstür açıklandı hepinize başarılar dilerim arkadaşlar bol heyecanlı, hoş muhabbetli, güzel zevkli bir turnuva olsun.

İyi olan kazansın
  • Son şampiyon gelmiş ya la
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.